İnşaallah bu ay hamile kalmışsındır, umarım adet olmazsım canımEvet bende femara kullandım.2.ayımda yani haziranda gebe kaldım ama düştü.Bu ay 3.femara çatlatma iğnesi kullandım.Yarın adet günüm beklemedeyim
Teşekkür ederim canım inşallahİnşaallah bu ay hamile kalmışsındır, umarım adet olmazsım canım
Bazen 6. Haftada gözükür canım korkma strese girmeMasallah ultrasona girdinizmi keseyi gorebildiniz mi. Ben 5+1 kese gozukmedi cok korkuyorum 1 hafta sonra gel dedi
Çok teşekkür ederim inşallah herkese nasip etsinmaşallah gayet güzel pazartesi düzenli artış var mı diye bakacaklardır Rabbim sağlıkla nasip etsin :)
Erken gebelik testi ile dene bide canm ben de normalde biraz siliktu erken gebelik de daha belirgindi bu şekildeMerhaba kızlar son adet tarihim 2 Temmuz bat bugündü test yaptım silik de olsa çıktı. Yarın bir daha yapıcam koyulaşırsa Salı ya da çarşamba kan vermeye gidicem. Benim de ikinci bebeğim olacak ama 3. Gebeliğim bir düşüğüm var arada . İnşallah sağ Salim kucağımıza alırız hepimiz.
Maşallah canm benm inşallah yarında benm görünür Perşembe ogrendm bende yarın doktora gidecem inşallah görebiliriz yarinMerhaba arkadaşlar sat 25 haziran bugün 4+6 günlük olduk çok şükür kesemiz karından gözüktü
Hayirli olsun canım beta baktirdin miMaşallah canm benm inşallah yarında benm görünür Perşembe ogrendm bende yarın doktora gidecem inşallah görebiliriz yarin
Perşembe baktırdım 312 çıkmıştı yarın ikinciyi baktiracam bide doktora muayne olacam inşallahHayirli olsun canım beta baktirdin mi
Güzel haberlerini bekliyoruzPerşembe baktırdım 312 çıkmıştı yarın ikinciyi baktiracam bide doktora muayne olacam inşallah
İnşallah canm benmGüzel haberlerini bekliyoruz
Merhaba benımde sat 5 temmuz dayanamadım evde test yaptım pozitif bugun de kan verdim beta 248 çıktı inşallah Bi sıkıntı yaşamam degerim normal mi sizce adet olmama 3 gun varken kan verdımBnmde sat 5 temmuz. Bat 27 temmuzdu. Bİ hafta sonra kan veririm
Canım ben sana cevap yazmısım ama sonra Kı mesajlarını okumamıstım çok gecmıs olsun bende kımyasal gebelık yasamıstım subat ayında testte değil kan da öğrenmiştim 3 4 defadan fazla kimyasal yasamak daha zor tabi Dr a gıttın mı bu durum içinTestte negatif cikti. Benim macera 3 gunluktu. Umarım sizler saglicakla kucaginiza alirsiniz kizlar
Merhaba canım her gün vermene gerek yok daha çok strese girersin kaç çıkacak diye değerlerin güzel yukseliyor vajinal 1500 karından 3000 filan olması gerekiyor gözükmesi için ben 4 günde 1 vermiştim doktorumda önermesi çok sık beta takibini en son 2977 geldi sonraki gün kese göründü inşallah seninde görünür yakın zamanda bende bebeği görmeyi bekliyorum Allah'ın izniyleMerhaba arkadaşlar cumartesi günü beta verdim 129,64 çıktı. Pazar tekrar verdim 218,7 çıktı yarında doktorum tekrar istedi bende bugun yine dayanamıp saglık ocagında verdimdurmadan kan veriyorum kafa gitti kollar gitti yükseliş nasıl sizde daha kese görülmedi zaten
İnşallah canım kimyasalı yaşadıgım için çok endişe yapıyorum kendime yarınkilerde çıksın daha kan falan vermicem inşallah yoruldum artım allah seninde yardımcın olsun canım burada bekleyen herkesinde inşallahMerhaba canım her gün vermene gerek yok daha çok strese girersin kaç çıkacak diye değerlerin güzel yukseliyor vajinal 1500 karından 3000 filan olması gerekiyor gözükmesi için ben 4 günde 1 vermiştim doktorumda önermesi çok sık beta takibini en son 2977 geldi sonraki gün kese göründü inşallah seninde görünür yakın zamanda bende bebeği görmeyi bekliyorum Allah'ın izniyle
Bende yaşadım kimyasalı insan ister istemez korkuyor malesef iyi düşünelim iyi olsun inşallah hepimizin bebisleri sağlıkla gelsinİnşallah canım kimyasalı yaşadıgım için çok endişe yapıyorum kendime yarınkilerde çıksın daha kan falan vermicem inşallah yoruldum artım allah seninde yardımcın olsun canım burada bekleyen herkesinde inşallah
İnşallah Rabbim herbirimize nasıp etsin canım inşallahBende yaşadım kimyasalı insan ister istemez korkuyor malesef iyi düşünelim iyi olsun inşallah hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin