Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Umutvari Umutvari , benim de 1 Ağustos yazıyor tahmini doğum zamanı. Aynı şekilde sol tarafımda ara sıra yumurtlama ağrısına benzer ama daha hafif bir şey hissediyorum, umarım normaldir, bu ay sol tarafımdan yumurtlamıştım. Adetime 1 gün kala yani dün kan verdim hcg 149 çıktı. Umarım herkes için sağlıklı bir gebelik olur 🙏🏻
İnşallahhh. Eğer sağlıklıysa ikimizinmi çok yakın zamanlarda doğum yapabiliriz 😍 Eldorin Eldorin de bizle aynı zaman 😍😍 ben bugün 3. Kanımı verdim az önce. Umarım yükselme güzeldir

Benim ilk gebeliğimde 11. Haftada cinsiyet tahminim var söyleyeyim mi dedi evet söyleyin dedim kız gibi dedi. Sonraki randevuda 13 veya 14 haftaydi kesinlikle kız dedi öyle de oldu 🥰 aslında drlar en başından beri tahmin ediyorlarmış ama net olmadan aileye bir şey demiyorlarmis. Öyle duymuştum 😊

Ben de aynıyım. Yani bulantım yok denecek kadar az çok aciktigimda veya çok yediğimde oluyor. Ama sivilce var yüzümde birkac yerde sırtımda birkaç yerde. Neden anlamadım bende. Saçlarım da çabuk yaglaniyor.
Kaçıncı haftadasınız mide bulantım cidden yok benim erken mi böyle mi olacak ya da başka bişi mi var anlamadım daha kalp atışı duymadım ben bugün 6+3 küçük ya belki ondandır .

Kızlar herkese selamlar. Hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun 🌺 ben 15 aydır bekliyorum bir aşılama yaptırdım o da negatif sonuçlandı. Tüp bebeğe geçeceğimiz için bekliyorduk ki bu ay doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Adet günüme bir gün kala 70 çıktı sonucum. İki gün sonra verdiğim sonuç 215 çıktı. Dün sadece bir defaya mahsus pembe bir leke geldi tekrarı olmadı. Doktorum her ihtimale karşı Progestan başladı. Sizce bu değer artışı nasıl ? Bugün tekrar hcg baktırmayı düşünüyorum. Sol tarafımda daha çok olmak üzere batma tarzında ağrılarım var. Ağrının bi tarafta yoğun olması beni biraz endişelendiriyor. Dış gebelik falan olabilir mi diye korkuyorum. Siz de ağrı yaşadınız mı acaba ? İnsan bu güzel haberi çok bekleyince biraz panik oluyor sanırım 🥹 bu arada uygulamaya göre 4 haftalık görünüyorum. Doğum zamanı için de 1 Ağustos yazıyor. Ağustos grubu olmadığı için buraya yazdım umarım sorun olmaz 🥹 cevaplarınıza talibim, sevgiler
Öncelikle hayırlı olsun bebişin 😍 benimde 2 Ağustos gösteriyor. Nerdeyse aynı doğum tarihlerimiz
Kızlar ağrıların olması normal. Nerdeyse 8 9. Haftyaa kadar ağrılar oluyor. Bazen batma tarzı. Bazen anlık. Bazen adet ağrısı gibi ağrılar. İlk gebeligimde uyuyamadigim zamanlar oluyodu. Bu gece mesela sabaha kadar ağrım vardı. Şuan yok

Benimde millet güzelleşir ben çirkinleştim çok
Ben de hep sivilce problemi vardı. Yumurtlamadan sonra nokta nokta çıktı. Adete yakın büyük iltihaplı çıkardı bu ay çıkmadı. Geçen gün eşimin okuluna gittim. Bir öğretmen arkadaş bana ' yüzünüz parlıyor ' falan dedi. Ben de yeni maske falan yaptım diye ona yormustum. Gebelik varmış 🥴🙈

Merhaba anne adayları. Bugün tuvalette kırmızı ve pembe lekelerım oldu. Şuan karnım çok ağrıyor. Benim ve bacak ağrılarım da arttı. Düşük tehlikesi mi 😔 8. Haftaya girdim
Progestan kullanıyo musun ? Doktora gitmen daha iyi olur. Eğer kullanmıyosan verir.
Bazen kanama lekelenme normal olabiliyor. Bazen de tam tersi

Öncelikle hayırlı olsun bebişin 😍 benimde 2 Ağustos gösteriyor. Nerdeyse aynı doğum tarihlerimiz
Kızlar ağrıların olması normal. Nerdeyse 8 9. Haftyaa kadar ağrılar oluyor. Bazen batma tarzı. Bazen anlık. Bazen adet ağrısı gibi ağrılar. İlk gebeligimde uyuyamadigim zamanlar oluyodu. Bu gece mesela sabaha kadar ağrım vardı. Şuan yok
Aiyy tamam valla içim rahatlıyor bu mesajlara çok şükür 😍 peki bu beta artışı normal mi ? İlk 70 çıktı iki gün sonra 215 çıktı

Kızlar ben de katıldım aranıza. Şükür ki IVF ile 6 hafta 3 günlük hamileyim. Doğum 1 Temmuz görünüyor. 2 embriyo transfer edildi, Salı günü ultrasonla tek mi çift mi öğrenicez ve kalp atışları dinlenecek. Doktor size besin takviyesi verdi mi? Ben Regenesis Max kullanıyorum, bir de Omega 3-6-9.

Kızlar ben de katıldım aranıza. Şükür ki IVF ile 6 hafta 3 günlük hamileyim. Doğum 1 Temmuz görünüyor. 2 embriyo transfer edildi, Salı günü ultrasonla tek mi çift mi öğrenicez ve kalp atışları dinlenecek. Doktor size besin takviyesi verdi mi? Ben Regenesis Max kullanıyorum, bir de Omega 3-6-9.
Hayırlı olsun bebişin. Allah gönlünüze göre versin. İkiz hem çok çok güzel hem yıpratıcı oluyor 🙈 ama ikizim olsa yine isterdim yani.
Benim daha çok yeni olduğu için doktora gitmedim. Takviye almıyorum. Haftaya gidip alıcam büyük ihtimal

Hayırlı olsun bebişin. Allah gönlünüze göre versin. İkiz hem çok çok güzel hem yıpratıcı oluyor 🙈 ama ikizim olsa yine isterdim yani.
Benim daha çok yeni olduğu için doktora gitmedim. Takviye almıyorum. Haftaya gidip alıcam büyük ihtimal
Sana da hayırlı uğurlu olsun canım. Evet ikiz olayı beni korkutuyor bi yandan.
Transferin ardından hemen folik asite başlamamı söylediler günde 400 mikrogram. Sen de hemen başla istersen canım

Merhaba anne adayları. Bugün tuvalette kırmızı ve pembe lekelerım oldu. Şuan karnım çok ağrıyor. Benim ve bacak ağrılarım da arttı. Düşük tehlikesi mi 😔 8. Haftaya girdim
Canım bazen lekelenme normal de olabiliyor ama her kanama risk demek o yüzden doktora gorunmeni tavsiye ederim ❤️ umarım normal lekelenmedir 🙏

O sivilce sorunu bende de var ya bembeyaz uclu kocaman kocaman cikiyor 🔪😂😂 normalde hic oyle bir sorunum yoktu. Cildim bi kotulesti 🙄😂
Hiç sormayın aynı benimde. Kızda cilt kötüleşir derler ama ne bileyim bu da mı kız acaba 🤣 benim adete yakın olurdu sonra geçerdi. Kızımda da cildim kızarmıştı biraz ama böyle sivilce hatırlamıyorum ya 😊
Kaçıncı haftadasınız mide bulantım cidden yok benim erken mi böyle mi olacak ya da başka bişi mi var anlamadım daha kalp atışı duymadım ben bugün 6+3 küçük ya belki ondandır .
Ben de 6+3 deyim ayniymisiz 🥰 benim de bulantı yok öyle aman aman. Ben daha Dr a gitmedim haftaya cuma 7+3 de gideceğim inşallah 😊 erken diyorlar diye almadım kızımda da 7. Haftada gitmiştim her şeyi görmüştü Dr kalp atışını da dinlemiştik 😊 bir daha ne zaman gideceksiniz siz ? O zaman duyarsınız artık diye düşünüyorum. Panik yapmayın sağlıklıdır inşallah bebiş güzelce alırız inşallah hepimiz de kucağımıza 🥰

X