Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün bir enerjim geldi kızlar, 1 hafadır evim teksas gibi olmuştu. Mutfak desen TLC deki temizlenen mutfaklar kıvamındaydı. Hepsini sabahtan hallettim bir gazla. Herkese bol enerjili günler diliyorum. Benim gibi kendini yorgun enerjisiz hisseden arkadaşlarıma biraz olsun motivasyon vermek istedim. 🌸yattıkça yatası geliyor insanın bir yerden başlayınca devamı geliyor umarım güzel bir hafta sonunuz olur 🙏🏻

Hazirran basi diyor benimde ama tabi vajinal dogum icin muhtemel mayisin 20 sinden snra olur ben sizden snra dogm yapicam sizden guzel tecrubeleri alicam insallah hepinizden
Sağlıklı olsunlar da ne zaman isterlerse artık :) ben de bir aksilik olmazsa (korksam da) vajinal doğum istiyorum. Şuan için engel bir durum yok tabii ama son zamanlarda netleşir artık

Sağlıklı olsunlar da ne zaman isterlerse artık :) ben de bir aksilik olmazsa (korksam da) vajinal doğum istiyorum. Şuan için engel bir durum yok tabii ama son zamanlarda netleşir artık
Gonlunuzden nasil geciyorsa oyle olsun insallah saglikla dogun bir annenin en dogal secim hakkidir sonuna kdr saygi duyuyorum bende hicbir zaman vajinal dogm istemedim ama zaten istesemde yapamiyormusum hepatit b tasiyicisim nasip 🫣

Gonlunuzden nasil geciyorsa oyle olsun insallah saglikla dogun bir annenin en dogal secim hakkidir sonuna kdr saygi duyuyorum bende hicbir zaman vajinal dogm istemedim ama zaten istesemde yapamiyormusum hepatit b tasiyicisim nasip 🫣
Nasıl istiyorlarsa öyle gelirler illa vajinal sezeryan gibi bir şartım yok benim de. Vajinal doğumda toparlanma aşaması daha hızlı oluyormuş okuduğum kadarıyla o yüzden bir an önce kendimi iyi hissedip bebişle daha rahat ilgilenirim gibi düşündüm hep. Sağlıklı olsunlar yeter ki yöntemi hiç önemli değil :)

Nasıl istiyorlarsa öyle gelirler illa vajinal sezeryan gibi bir şartım yok benim de. Vajinal doğumda toparlanma aşaması daha hızlı oluyormuş okuduğum kadarıyla o yüzden bir an önce kendimi iyi hissedip bebişle daha rahat ilgilenirim gibi düşündüm hep. Sağlıklı olsunlar yeter ki yöntemi hiç önemli değil :)
Aynen oyle kuzu saglikli olsunlar yeterki

Canım kızlar, lohusa pijama aldım iki tane, birini elbiseli seçtim emzirme sütyeni gibi askısı var doğum yapan arkadaşım önerdi. Terliği kendi numaramdan 2 numara büyük seçtim. Bir tanede pijamalı aldım. #reklamdeğildir

Eklentiler

• IMG_9542.png
    IMG_9542.png
    221,6 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_9540.jpeg
    IMG_9540.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_9544.png
    IMG_9544.png
    205,9 KB · Görüntüleme: 20
Bende vajinal ilerlicem nereme güveniyorum bilmiyorum korkuyorum aslında ama hamile kaldığımı öğrenince normal yaparım dedim sonlara doğru değişmezse tabi🤣

Bende vajinal ilerlicem nereme güveniyorum bilmiyorum korkuyorum aslında ama hamile kaldığımı öğrenince normal yaparım dedim sonlara doğru değişmezse tabi🤣
hahahah aynen aynen. Ben de hep öyle diyorum da birkaç doğum videosu izledim ben nasıl çıkarcam bunu diye kara kara düşünüyorum artık izlememe kararı aldım :KK70: . Onu da hallederiz ya inşallah, kendimi gaza getiriyorum "Sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevgin de var" heheh

Kızlar bu ara park yatak bakıyorum alacağım sanırım aradan çıksın. Elele madre modelini çok görüyorum herkes çok memnun. Onun dışında önereceğiniz, sizin de baktığınız bir model var mı?

X