- 6 Mart 2023
- 27
- 14
- 39
maşaAllahMerhaba arkadaşlar sat 25 haziran bugün 4+6 günlük olduk çok şükür kesemiz karından gözüktü
Ne güzel bir haber, hemen hemen aynıyız zaman olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşaAllahMerhaba arkadaşlar sat 25 haziran bugün 4+6 günlük olduk çok şükür kesemiz karından gözüktü
Evet siz gormustunuz değil mi keseyimaşaAllah
Ne güzel bir haber, hemen hemen aynıyız zaman olarak
A benimde 26 Haziran ama ayın 4 ünde gel dedi acaba kese görünür mü hcgniz kaçtı acabaMerhaba arkadaşlar sat 25 haziran bugün 4+6 günlük olduk çok şükür kesemiz karından gözüktü
Dün 2977 çıktı bugün gördük vajinal yapmadı sizin kacA benimde 26 Haziran ama ayın 4 ünde gel dedi acaba kese görünür mü hcgniz kaçtı acaba
Ben dün kan verdim 504 çıktı ama ben 24 ünde öğrendim hamile olduğumu 78 le öğrenmiştimDün 2977 çıktı bugün gördük vajinal yapmadı sizin kac
Ayın 24 ünde 78 di 26 sında 163 28 inde 504 çıktı sanırım geç döllenme benimkiDün 2977 çıktı bugün gördük vajinal yapmadı sizin kac
Benim ayın 20 sinde 125 gelmişti 19 unda idrarda gördüm pozitif biraz erken yumurtlama oldu benim galiba 4 ünde gozukur dizinde Allah'ın izniyleBen dün kan verdim 504 çıktı ama ben 24 ünde öğrendim hamile olduğumu 78 le öğrenmiştim
İnşallah biraz üzüldümm bi sıkıntı mı var acaba diye hayırlısıBenim ayın 20 sinde 125 gelmişti 19 unda idrarda gördüm pozitif biraz erken yumurtlama oldu benim galiba 4 ünde gozukur dizinde Allah'ın izniyle
Beta güzel yukseliyorAyın 24 ünde 78 di 26 sında 163 28 inde 504 çıktı sanırım geç döllenme benimki
Yok canım benim belirtilerimde erken başladı çok senin ki gayet normal benim erken yumurtlama olduğu için biraz erken öğrendim sende birkaç gün sonra görürsün hiç stres yapmaİnşallah biraz üzüldümm bi sıkıntı mı var acaba diye hayırlısı
İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBeta güzel yukseliyor
Yok canım benim belirtilerimde erken başladı çok senin ki gayet normal benim erken yumurtlama olduğu için biraz erken öğrendim sende birkaç gün sonra görürsün hiç stres yapma
Amin inşallah hepimiz öyleİnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Sizle aynı günümüz sağlıkla alalım inşallah bebişleri kucağımızaMerhaba bende dun hamile oldugumu ogrendim 4+2. 22 haziran son adetim
Arada kasıklarım agrıyor ama Daha çok belim agrıyor 5+2 yimKızlar merhaba bat 26 Haziran takvime göre 4+5 gözüküyor ama kasık ve bacak ağrılarım çok fazla böyle bir durum yaşayan var mı?
Yaaa benimde o kadar bacağım ağrıyor ki biraz endişelendim açıkcasıArada kasıklarım agrıyor ama Daha çok belim agrıyor 5+2 yim
Benim de kasık ve bel ağrım oldukça fazla 4+5Kızlar merhaba bat 26 Haziran takvime göre 4+5 gözüküyor ama kasık ve bacak ağrılarım çok fazla böyle bir durum yaşayan var mı?
Kasık ve bel ağrılarını sıkça okudum ama bacak olunca korktum biraz inşallah sağ salim atlatırız bu süreçleriBenim de kasık ve bel ağrım oldukça fazla 4+5
İnşallah beta hcgniz kaçtı acabaKasık ve bel ağrılarını sıkça okudum ama bacak olunca korktum biraz inşallah sağ salim atlatırız bu süreçleri
26haziranda 343.7 ydi canım bir daha hiç gitmedimİnşallah beta hcgniz kaçtı acaba