2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah ultrasona girdinizmi keseyi gorebildiniz mi. Ben 5+1 kese gozukmedi cok korkuyorum 1 hafta sonra gel dedi

Merhaba kızlar son adet tarihim 2 Temmuz bat bugündü test yaptım silik de olsa çıktı. Yarın bir daha yapıcam koyulaşırsa Salı ya da çarşamba kan vermeye gidicem. Benim de ikinci bebeğim olacak ama 3. Gebeliğim bir düşüğüm var arada . İnşallah sağ Salim kucağımıza alırız hepimiz.

Eklentiler

• IMG_7964.jpeg
    IMG_7964.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba kızlar son adet tarihim 2 Temmuz bat bugündü test yaptım silik de olsa çıktı. Yarın bir daha yapıcam koyulaşırsa Salı ya da çarşamba kan vermeye gidicem. Benim de ikinci bebeğim olacak ama 3. Gebeliğim bir düşüğüm var arada . İnşallah sağ Salim kucağımıza alırız hepimiz.
Erken gebelik testi ile dene bide canm ben de normalde biraz siliktu erken gebelik de daha belirgindi bu şekilde

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-27-18-29-47-041_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-07-27-18-29-47-041_com.miui.gallery.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 46
Testte negatif cikti. Benim macera 3 gunluktu. Umarım sizler saglicakla kucaginiza alirsiniz kizlar
Canım ben sana cevap yazmısım ama sonra Kı mesajlarını okumamıstım çok gecmıs olsun bende kımyasal gebelık yasamıstım subat ayında testte değil kan da öğrenmiştim 3 4 defadan fazla kimyasal yasamak daha zor tabi Dr a gıttın mı bu durum için

Merhaba arkadaşlar cumartesi günü beta verdim 129,64 çıktı. Pazar tekrar verdim 218,7 çıktı yarında doktorum tekrar istedi bende bugun yine dayanamıp saglık ocagında verdim 🫣durmadan kan veriyorum kafa gitti kollar gitti yükseliş nasıl sizde daha kese görülmedi zaten

Merhaba arkadaşlar cumartesi günü beta verdim 129,64 çıktı. Pazar tekrar verdim 218,7 çıktı yarında doktorum tekrar istedi bende bugun yine dayanamıp saglık ocagında verdim 🫣durmadan kan veriyorum kafa gitti kollar gitti yükseliş nasıl sizde daha kese görülmedi zaten
Merhaba canım her gün vermene gerek yok daha çok strese girersin kaç çıkacak diye değerlerin güzel yukseliyor vajinal 1500 karından 3000 filan olması gerekiyor gözükmesi için ben 4 günde 1 vermiştim doktorumda önermesi çok sık beta takibini en son 2977 geldi sonraki gün kese göründü inşallah seninde görünür yakın zamanda bende bebeği görmeyi bekliyorum Allah'ın izniyle 🙏

Merhaba canım her gün vermene gerek yok daha çok strese girersin kaç çıkacak diye değerlerin güzel yukseliyor vajinal 1500 karından 3000 filan olması gerekiyor gözükmesi için ben 4 günde 1 vermiştim doktorumda önermesi çok sık beta takibini en son 2977 geldi sonraki gün kese göründü inşallah seninde görünür yakın zamanda bende bebeği görmeyi bekliyorum Allah'ın izniyle 🙏
İnşallah canım kimyasalı yaşadıgım için çok endişe yapıyorum kendime yarınkilerde çıksın daha kan falan vermicem inşallah yoruldum artım allah seninde yardımcın olsun canım burada bekleyen herkesinde inşallah 🙏🏼

İnşallah canım kimyasalı yaşadıgım için çok endişe yapıyorum kendime yarınkilerde çıksın daha kan falan vermicem inşallah yoruldum artım allah seninde yardımcın olsun canım burada bekleyen herkesinde inşallah 🙏🏼
Bende yaşadım kimyasalı insan ister istemez korkuyor malesef iyi düşünelim iyi olsun inşallah hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin 🙏

Merhaba ilk çocuğum Nisan doğumlu
Planlı olmamak ile birlikte ilk kez gecikme oldu 😞gelen tabi ki başımız üstüne. 24/26 gün döngüm sat 1 Temmuz.
4 kez test yaptım geçen hafta 2 hassas 2 normal çıkmadı.
Bu hassas testler mi diğerlerinde mi çıktı sizin 31 gün regl döngüsü hiç yaşamamıştım

X