2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sad 24temmuz du olmadım keseyi gördük 5 haftalık hayırlısı herkese inşallah cuma kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah

Benimde karından bakınca görülmedi doktor alttan gördü biraz fazla kilodan görülmeye biliyor dedi senden daha kiloluyum insanın ister istemez morali bozuluyor ben nasıl kilo almam onu araştırıyorum elimden geleni yapıyorum

Kızlar sat göre 7+3 olması gerekirken 6+3 gözüküyor bu normal mi doktorum henüz bi şey demedi geç döllenmede bir kaç gün farkeder bir hafta çok diyorlar

Kızlar sat göre 7+3 olması gerekirken 6+3 gözüküyor bu normal mi doktorum henüz bi şey demedi geç döllenmede bir kaç gün farkeder bir hafta çok diyorlar
Bir hafta ileri ya da geri normal diye biliyorum ben. Sonradan hizlanip buyuyebiliyorlar ve illa geç döllenme durumunda da olmuyor hatta.

Ben hala çocuğumun kaç haftalik oldugunu bilmiyorum, yolk sac görmedim, kalp atışı duymadım. Doktorlar senin sat 11 temmuz olması mümkün değil diyor başka bisey demiyor düzgün Bi doktora 12 eylüle randevu aldım artık çocuk 7 haftasini dolduracak tahminim, hiçbir sorun yoktur inşallah vallahi gına geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…