2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 4 eylülde kalp atışı için gideceğim, o kadar bekleyeyim mi antibiyotik için yoksa şimdiden gideyim mi
İdrar yaparken yanma karın kasık agrısı yoksa bekleyebilirsiniz bence ama o tarihe kadar bol su ıcın yanı gunde 3 litrede fazla çunku hep su ıcın dıyolar yıne de ıcınız rahat etcekse saglık ocagına gıdın bana ordakı Dr vermişti 😁

Benimde idrarımda enfeksiyon çıkmıştı canım doktor 10un üstünde olmadığı sürece sıkıntı değil hamilelikte oluyor genelde demişti
Rica etsem fotoğrafa bakar mısın? Benim 9.9 sanırım, hangisi 10 oluyor?

Eklentiler

• Screenshot_20230821_195238_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20230821_195238_e-Nabz.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 56
İdrar yaparken yanma karın kasık agrısı yoksa bekleyebilirsiniz bence ama o tarihe kadar bol su ıcın yanı gunde 3 litrede fazla çunku hep su ıcın dıyolar yıne de ıcınız rahat etcekse saglık ocagına gıdın bana ordakı Dr vermişti 😁
Kusucam su içerken çok içemiyorum ama denerim :KK43:

Ay az önce başım döndü ve rahmimde 30 saniye şimşek çaktı iki büklüm oldum evde tekim hiç gecmeyecek sandım, iğneler batıp çıktı batıp çıktı. Cidden Allah yardimcimiz olsun ya.

Rica etsem fotoğrafa bakar mısın? Benim 9.9 sanırım, hangisi 10 oluyor?
Cnm bnımde lokosit 7-8 çıktı, enfeksıyon var, yanmam yok
İdrar külturum temiz çıktıgı için ve yanmam olmadıgı için antıbıyotık yazmadı

Yarın beyaz kuru dut kurusu kürüne baslayacagım

Merhaba kızlar admine mesaj attım ınsallah olursa tabloyu duzenleyecegım
Bugun keseyı gorduk sukurler olsun sanıtım 5+1 iz devamı gelsin saglıklıca hayırlıca ınsallah hepımız kucagımıza alalım:)
Canım hayırlı olsun dua grubundaki arkadaşım mavihalisin değil mi 🥹 ayyy ettiğimiz dualar kabul oluyor Allah’ın izniyle öyle mi 🧿🙏🏻🙏🏻

Bugun keseyı gorduk sukurler olsun sanıtım 5+1 iz devamı gelsin saglıklıca hayırlıca ınsallah hepımız kucagımıza alalım:)
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin 😊
Valla toparlarsan şurayı çok iyi olur gruba da bi hareket gelir 😅

Ayyy aynıyız 😍 5+1

Merhabalar güzel Nisan anneleri💕

Zamanla burayı doldururuz inşallah şindilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi yazınız

Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah😍

İSİMYaşSATKESEKalp AtışıCinsiyet DoğumTarihiKİLO
Hali Hali 3315 Temmuz21 Ağustos????
????????
????????
????????
????????
????????
????????
????????

Kızlar listeye başlıyoruz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim sonumuz hayrolsun:)))

Kızlar benim ultrason resmine yorum yapar mısınız kız mı erkek mi tahmin 🥰

Eklentiler

• IMG-20230819-WA0001.jpeg
    IMG-20230819-WA0001.jpeg
    106,2 KB · Görüntüleme: 38
X