ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.171
Doktorum yasak değil fakat çok dikkat etmeniz lazım steril değil diyince ben denize girmedim 7+6 dayım şuanBen de enfeksiyondan tırsıyorum olmadı ayaklarımı sokarımepeydir halsizlik ve bulantidan bi yere gidemiyorum belki bi degisllik olur
Ben de biraz araştırdım gitmemeye karar verdim haftamız aynıDoktorum yasak değil fakat çok dikkat etmeniz lazım steril değil diyince ben denize girmedim 7+6 dayım şuan
Grubu açıp kayıplara karıştı galibaAdmin gelsin bu tabloyu hale yola soksun admiiinnn nerdesin
Eveat heyecan aynıAynen benimki de 2. o yüzden biraz daha bekleyebiliyorsun yine aynı heyecan ama
Keske mumkun olsa evde yatili misafirim var. Yemin ederim misafir agirlamaktan tiksindim. Hamilelikte olmuyormuş misafirle.Yatıyorum valla yapacak bir şey yok. Bazı günler hiç kalkacak halim olmuyor. Bebekler küçük ama ilk dönemlerde çok büyüyorlar, enerji gerekiyor vücuda. Yani tuz tanesinden, kuş üzümüne büyüyor 3-4 haftada. Kaç katına çıkıyor böyle düşünüp hatırlatıyorum kendime.
Ben de öncesinde başlamadım canım aile hekimim kan tahlilinde gebeliği görünce demir+folik asit yazdı üç gündür kullanıyorum ben deKızlar vitamin demir folik Asit vs takviyelere başladınız mı siz ? Ben yarın ilk kez doktora gideceğim yarın başlatacak büyük ihtimal. Benim ki plansız gebelik o yüzden öncesinden folik asit başlayamadım
Vitamin başlamadım henüz onu kadın doğum yazacak sanırım ama daha gitmedim randevu da bulamadım devlette gidince başlayacağım sanırımKızlar vitamin demir folik Asit vs takviyelere başladınız mı siz ? Ben yarın ilk kez doktora gideceğim yarın başlatacak büyük ihtimal. Benim ki plansız gebelik o yüzden öncesinden folik asit başlayamadım
Kızlar vitamin demir folik Asit vs takviyelere başladınız mı siz ? Ben yarın ilk kez doktora gideceğim yarın başlatacak büyük ihtimal. Benim ki plansız gebelik o yüzden öncesinden folik asit başlayamadım
Çok geçmiş olsun canım, ben düşük için Progestan veriyor doktor diye biliyorum bol bol su iç, kan kırmızı mı kahverengi gibi mi sat ne zamandı senin bir de beta hcg kacKızlar dün bir iki damla kadar kan geldi 5.haftadayim daha dr gitmedim öyle olunca devletin kadin dogum aciline gittim bir işte yapmadım annem temizlik yaptı. Alttan baktı dr kese göründü henüz bebek görünmedi. Birsey görünmüyor kanamada yok dedi düşük yapıyordu olabilirsin birsey olmayadabilir tekrar kan testi ver beta hgc dusmus mu baktir dedi. Eve geldik sonra kan hiç gelmedi şimdi bu saatte tekrar azıcık kan geldi . Düşüyor mu bilmiyorum . Acildeki dr bu haftalarda düşük yapma diye bir ilaç yok düşerse düşecek dedi.
Bilgisi olan var mı?
Prilam sadece gebelere yazılan bir ilaç. İçin rahat olsunSadece folik asit kullanıyorum, demir ve d vitamini için 3 aydan sonra ihtiyaç olursa başlayacağız dedi doktorum. Kızlar bugünü çok enteresan geçirdim sabahtan beri yatıyorum, akşam üzeri kız kardeşim geldi, ayağa kalktım, bir şeyler yedik, kendimi iyi hissettim, sanki sabahtan beri hasta yatan ben değilmişim gibi, doktorum mide bulantısı için Prilam verdi, kullanmak istiyorum ama gönlüm el vermiyor, bu gece alacağım sanırım 1 tablet sabahları çok bulantım oluyor çünkü
Prilam sadece gebelere yazılan bir ilaç. İçin rahat olsun
Teşekkür ederim beta 2040 di renk pembe gibiÇok geçmiş olsun canım, ben düşük için Progestan veriyor doktor diye biliyorum bol bol su iç, kan kırmızı mı kahverengi gibi mi sat ne zamandı senin bir de beta hcg kac
Kızlar dün bir iki damla kadar kan geldi 5.haftadayim daha dr gitmedim öyle olunca devletin kadin dogum aciline gittim bir işte yapmadım annem temizlik yaptı. Alttan baktı dr kese göründü henüz bebek görünmedi. Birsey görünmüyor kanamada yok dedi düşük yapıyordu olabilirsin birsey olmayadabilir tekrar kan testi ver beta hgc dusmus mu baktir dedi. Eve geldik sonra kan hiç gelmedi şimdi bu saatte tekrar azıcık kan geldi . Düşüyor mu bilmiyorum . Acildeki dr bu haftalarda düşük yapma diye bir ilaç yok düşerse düşecek dedi.
Bilgisi olan var mı?
Ben deEveat heyecan aynıinşallah kalp atışlarını da duyarız heyecanlı ve tedırgınım
Doktorunun dediği gibi iki ihtimal de olabilir canım, inşallah tutunurKızlar dün bir iki damla kadar kan geldi 5.haftadayim daha dr gitmedim öyle olunca devletin kadin dogum aciline gittim bir işte yapmadım annem temizlik yaptı. Alttan baktı dr kese göründü henüz bebek görünmedi. Birsey görünmüyor kanamada yok dedi düşük yapıyordu olabilirsin birsey olmayadabilir tekrar kan testi ver beta hgc dusmus mu baktir dedi. Eve geldik sonra kan hiç gelmedi şimdi bu saatte tekrar azıcık kan geldi . Düşüyor mu bilmiyorum . Acildeki dr bu haftalarda düşük yapma diye bir ilaç yok düşerse düşecek dedi.
Bilgisi olan var mı?
Evet verdım :) ilkinde 293 üç gun sonra da 1371 çıktı bende daha vermedimBen deBeta verdin mi hiç?
MaşallahEvet verdım :) ilkinde 293 üç gun sonra da 1371 çıktı bende daha vermedimkarın agrım bel agrım oluyo arada sıvılcelenmem hayırlısıyla Bı çarşmba olsada