Bende bugün kalp atışı için gideceğim 6+3Hayırlı olsun ben de cuma günü 6+5 oluyorum doktora gideceğim inşallah ben de duyarım
Sat kaç? İnşallah duyabilirsinBende bugün kalp atışı için gideceğim 6+3
en doğru sonucu regliniz 2 3 gün gecikince alırsınız bence gecikmeyi bekleyinregl den 6 gün önce <0.100 olan hcg sanırım regl iki kala hala testte çıkmaz değil mi bat 18/08 hcg yapılan tarih 12/08 test yapmaya korkuyorummm
Bilen birinin yapması lazım aslında grup çok sessizBır liste falan yapılacak mı neler yapıyorsunuz :)
Ben yapardımda grubu acan kısı baska sanırım aslında edıtor dıye gecıyorBilen birinin yapması lazım aslında grup çok sessiz
İlk açan editör oluyor sanırım biri açmamışsa, istersen yönetime bi yazıp sen al canım ben hiç bilmiyorum yapmayı çünkü. Biri alırsa belki grup da canlanırBen yapardımda grubu acan kısı baska sanırım aslında edıtor dıye gecıyor
benı yapabılıyorsa yaparım liste
baya oldu yapalı ama gene yapabılırsem denerim
Tamam benım nısan oldugu kesın deıl salı krsınlesebılır kesınlesınce bırı yapmadıysa ben yaparım o zamanİlk açan editör oluyor sanırım biri açmamışsa, istersen yönetime bi yazıp sen al canım ben hiç bilmiyorum yapmayı çünkü. Biri alırsa belki grup da canlanır
Eltimde hamileyken vardi kist. Kanama yapmadi sanirim ama bebekle beraber buyudu. Dogumda epey buyuk bir kist olarak aldilar sezeryanla beraber.Arkadaslar benm bugun kahverengi akintim oldu. Acile gittik ve rahmimde kese normalmis kanama alani yok dedi fakay 5 cm kist var dedi. Kist takip edilmesi lazim patlayadabilir kanama oladabilri agri yapar dedi. Progestron verdi dinlen kalkma dedi. Bu durumu yasayaniniz varmi acaba6 haftayla uyumlu kese henüz bebegi goremiyorum dedi.
Insallah canim benimde saglikli olur bebiscanını sıkma 3 aylıkken benim çoookk bir kanamam oldu yürürken hiç birşey de yok dedi dr ve genede düşük engelleyici iğne ve progestan vermişti. pıhtı pıhtı kan geldi sonrada düşük yaptım sandım ama hiç birşey olmadı.
Bebege zarar vermesinde insallahEltimde hamileyken vardi kist. Kanama yapmadi sanirim ama bebekle beraber buyudu. Dogumda epey buyuk bir kist olarak aldilar sezeryanla beraber.
Maşallah sağlıkla gelsin bebisinizBugün kalp atisimizi duyduk kizlar
MaşallahBugün kalp atisimizi duyduk kizlar
5 +4 iken alttan kese göründü bugün alttan kalp atışı duyuldu 6+6Maşallahkacinci haftada duydun
Maşallah, biz de bugün 6+6 olduk sizinle aynıyız demek ki, cumartesi gününe randevu aldım ben de inşallah gideceğim doktora5 +4 iken alttan kese göründü bugün alttan kalp atışı duyuldu 6+6