Bende 6+5 im yaa hepimiz cok yakinizMaşallah, biz de bugün 6+6 olduk sizinle aynıyız demek ki, cumartesi gününe randevu aldım ben de inşallah gideceğim doktora
Bende 6+5 im yaa hepimiz cok yakinizHaftaya carsamba gidecegim.bende kalp atisi icin
Hanimlar maden suyu sodyum duzeyi dusuk olanlardan icmek sartiyla icilebilirmi ? Internette cok fazla bilgi var ama tezat seyler soyluyor hepsi bilgisi olan var mi acaba ? Birde bazen disardan yemek soyluyorum cunku ne bana bakan biri nede takatim kaliyor bazi gunler yemek yapmak icin siz disaridan yiyor musunuz
valla bende çalışıyorum mecburen söylüyorum gerçi benim midem çok kötü bir şey yiyemiyorum doğru düzgünHanimlar maden suyu sodyum duzeyi dusuk olanlardan icmek sartiyla icilebilirmi ? Internette cok fazla bilgi var ama tezat seyler soyluyor hepsi bilgisi olan var mi acaba ? Birde bazen disardan yemek soyluyorum cunku ne bana bakan biri nede takatim kaliyor bazi gunler yemek yapmak icin siz disaridan yiyor musunuz
Kalp atisini karın ultrasonunda mi duydunuz alttan mi?5 +4 iken alttan kese göründü bugün alttan kalp atışı duyuldu 6+6
İse yarar mi bilmiyorum gecen gun gordum. Ben de migren hastasiyim hatta migren tutarsa denerim demiştim ama şükür ki tutmadi.kızlar migren hastasıyım ben migren dışında da çok sık baş ağrıları yaşayan 2-3 tane hap içmeden baş ağrıları geçmeyen biriyim hastanelik bile olurum çoğu zaman 2 gündür başım çok ağrıyor parol asla bir işe yaramıyor bana tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı mahvoldum gerçekten işe gidemedim bugün
Doktorum bana günde 1 taneden fazla sakın içme dedi o yüzden nadir içiyorumHanimlar maden suyu sodyum duzeyi dusuk olanlardan icmek sartiyla icilebilirmi ? Internette cok fazla bilgi var ama tezat seyler soyluyor hepsi bilgisi olan var mi acaba ? Birde bazen disardan yemek soyluyorum cunku ne bana bakan biri nede takatim kaliyor bazi gunler yemek yapmak icin siz disaridan yiyor musunuz
Neden öyle dedi zarari neymis?Doktorum bana günde 1 taneden fazla sakın içme dedi o yüzden nadir içiyorum
deneyeyim hemenİse yarar mi bilmiyorum gecen gun gordum. Ben de migren hastasiyim hatta migren tutarsa denerim demiştim ama şükür ki tutmadi.
Basin arkasinda, ensenin yaklasik uc parmak ust kisminda çukur bir yer var. Oraya buz küpü koyup 45 sn kadar bekletince hafifledigi soyleniyor.
Bir de esim başı ağrıdığı zaman ayaklarını soğuk suya sokuyor iyi geliyor bana. Ben çok sık idrar yolu enfeksiyonu olduğum için denemedim. Sizde öyle bir problem yoksa isterseniz deneyin.
Bilmiyorum sormak o an aklıma gelmedi gittiğimde sorarimNeden öyle dedi zarari neymis?
Hayırlı olsun inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız. Ben de yarın gidicem inşallah güzel haberle gelirim burayaBugün kalp atisimizi duyduk kizlar
Ailenizde ikiz olan var mıydı? İkiz olma durumu genetik oluyor genelde. Bebek görünmemesi normal geç döllenmede . Ben ilk bebeğimde geç döllenme olduğu için 7. Haftada görmüştüm bebeği.kızlar merhaba
bugün doktora kontrole gittim 2 tane kese göründü ama bebek daha görünmedi doktora sorduğum da 5,5 haftalık dedi ve iki kese olduğu için ikiz şüphesi olarak sisteme girdi ve perinatolojiye randevu alıp muayene olman lazım dedi. 5,5 haftalık olup kese de görünmemesi normal mi? benim gebeliğim geç döllenme olarak geçiyor adetimin 3.günü beta değerim 40,4 çıkmıştı çünkü
Bizzat aynı şeyi yaşadım. Sonra biri kese değil dendi kan pıhtısıymışkızlar merhaba
bugün doktora kontrole gittim 2 tane kese göründü ama bebek daha görünmedi doktora sorduğum da 5,5 haftalık dedi ve iki kese olduğu için ikiz şüphesi olarak sisteme girdi ve perinatolojiye randevu alıp muayene olman lazım dedi. 5,5 haftalık olup kese de görünmemesi normal mi? benim gebeliğim geç döllenme olarak geçiyor adetimin 3.günü beta değerim 40,4 çıkmıştı çünkü
teyzemin gelininde ikiz var bir de ben klomen ile gebe kaldım belki onunda etkisi vardır diye düşünüyorum. doktor 2 kese gördü ama detaylı ultrasyona gir araştırma hastanesinde dedi acaba 2 kese yanıltabiliyor muAilenizde ikiz olan var mıydı? İkiz olma durumu genetik oluyor genelde. Bebek görünmemesi normal geç döllenmede . Ben ilk bebeğimde geç döllenme olduğu için 7. Haftada görmüştüm bebeği.
aynı büyüklükte kan pıhtısı oluyor mu ? siz bu perinatolojiye mi girip öğrendiniz pekiBizzat aynı şeyi yaşadım. Sonra biri kese değil dendi kan pıhtısıymış
peki kan testleriniz normal miydi mesela benim kan testim de yüksek çıkmıştı çünkü adetimin 3.günü 40,4 çıktı 2 gün sonra 160 / 2 gün sonra 412 / 8 gün sonra 16.290 çıkmıştıaynı büyüklükte kan pıhtısı oluyor mu ? siz bu perinatolojiye mi girip öğrendiniz peki