Benim süreç şöyleaynı büyüklükte kan pıhtısı oluyor mu ? siz bu perinatolojiye mi girip öğrendiniz peki
bende hiç böyle olmadı geçen hafta gittiğimde kese görünmedi bu hafta için randevu verdi gittim direk ailede ikiz var mı dedi iki kese görünüyor şuan 5,5 hafta henüz bebek görünmüyor 10 gün sonra araştırmaya randevu al detaylı ultrasyonla bi baksınlar dediBenim süreç şöyle
19 temmuzda beta 172 ile öğrenmişim. 25inde doktor çağırdı gittim kese bozuk gibi iki kese dedi. Sonra 28 temmuzda başka doktora gittim kese var bebek yok dedi o da iki kese dedi ama ultrason görüntüsünde yolk da var. Boş olabilir dedi. Sonra 1 ağustosta gittim 1 kese var bebek var haftaya gel kalp atışı duyalım dedi 8 Ağustos da kalp atışını duyduk çok şükür
Ebet duydum çok şükürSat kaç? İnşallah duyabilirsingüzel haberler bekliyoruz
Bana da sordu ikiz var mı ailede çift rahim olabilir mi vs diye konuştu. Hatta bebek göremeyince kürtaj bile diyecekti o derece sonra pcos olduğum için bekleyelim dedi. Bence bekleyip başka bir doktora gidin derimbende hiç böyle olmadı geçen hafta gittiğimde kese görünmedi bu hafta için randevu verdi gittim direk ailede ikiz var mı dedi iki kese görünüyor şuan 5,5 hafta henüz bebek görünmüyor 10 gün sonra araştırmaya randevu al detaylı ultrasyonla bi baksınlar dedi
6+5 de duydum kalp atışını benbende hiç böyle olmadı geçen hafta gittiğimde kese görünmedi bu hafta için randevu verdi gittim direk ailede ikiz var mı dedi iki kese görünüyor şuan 5,5 hafta henüz bebek görünmüyor 10 gün sonra araştırmaya randevu al detaylı ultrasyonla bi baksınlar dedi
Ne güzel sağlıkla büyüsün bebiş6+5 de duydum kalp atışını ben
Battan bir gün önce öğrenmiştim ben normal regl süresi boyunca 6 gün regl sancısı çekmiştim yerimden kalkamadım ama sonra geçtiKızlar merhaba adet gecikmenizde şiddetli adet sancınız olmuş muydu acaba? Benim testlerim pozitif bat günüm de yarın bugün şiddetli bir regl ağrısı çekiyorum başlarda azdı akşam arttı. Böyle bir şey yaşayan var mı
Ben de bugün testimde tam koyu çizgiyi gördüm ama ağrı başlayınca korktum baya keskin çünküBattan bir gün önce öğrenmiştim ben normal regl süresi boyunca 6 gün regl sancısı çekmiştim yerimden kalkamadım ama sonra geçti
Kızlar merhaba adet gecikmenizde şiddetli adet sancınız olmuş muydu acaba? Benim testlerim pozitif bat günüm de yarın bugün şiddetli bir regl ağrısı çekiyorum başlarda azdı akşam arttı. Böyle bir şey yaşayan var mı
İkizlerde biri diğerine göre daha az gelişiyormuş ya belki öyledir seninkiler. Özele gitsen belki makine farklı olduğundan net görebilirbende hiç böyle olmadı geçen hafta gittiğimde kese görünmedi bu hafta için randevu verdi gittim direk ailede ikiz var mı dedi iki kese görünüyor şuan 5,5 hafta henüz bebek görünmüyor 10 gün sonra araştırmaya randevu al detaylı ultrasyonla bi baksınlar dedi
Bende de oluyor bazen ama normal onlar rahim büyüdükçe de devam ediyorBen de bugün testimde tam koyu çizgiyi gördüm ama ağrı başlayınca korktum baya keskin çünküteşekkür ederim
Şuan o kadar fazla ki ağlıyorum çok keskinBende de oluyor bazen ama normal onlar rahim büyüdükçe de devam ediyor
Karnın mı ağrıyor sadece?Şuan o kadar fazla ki ağlıyorum çok keskinsabah ince bir sızıydı şuan çok çok fazla tam reglimin zirve ağrısındayım ağrı kesici de atamam sanırım nasıl dayanıcam bilmşyorum
Amin kuzum inşallahNe güzel sağlıkla büyüsün bebişacaba karından mi yoksa alttan mi gözüktü
Evet ateş bastı resmen, istifra ettim az önce afedersinKarnın mı ağrıyor sadece?
Regl ağrısı gibi bir şey çok altlarda da değil anlayamdıö baya kötü oldumKarnın mı ağrıyor sadece?
Kanama falan olmadığı sürece korkma canımRegl ağrısı gibi bir şey çok altlarda da değil anlayamdıö baya kötü oldum
Kanama yok şükür yediğimden kaynaklı sanırım ya da üşüttüm mü anlamadım regl vs hepsi birleştiği için bu kadar kötü oldum belki de. Kaç gündür hiçbir şey yiyemiyordum bugün sonunda yiyebildim dedim o rahatsız etti sanırım. İnşallah başka bir şey yoktur teşekkür ederim kuzum ilgilendiğin içinKanama falan olmadığı sürece korkma canım
Ağrınız ne durumda bilmiyorum ama geçmediyse şikayetleriniz doktora gidin bence sizin sağlığınız için testiniz pozitif çokmış bu çok güzel ımarım sağlıklı güzel haberler alırsınız ama kendinizi ihmal etmeyin şiddetli ağrı varsa doktor bir çaresini bulur benceKanama yok şükür yediğimden kaynaklı sanırım ya da üşüttüm mü anlamadım regl vs hepsi birleştiği için bu kadar kötü oldum belki de. Kaç gündür hiçbir şey yiyemiyordum bugün sonunda yiyebildim dedim o rahatsız etti sanırım. İnşallah başka bir şey yoktur teşekkür ederim kuzum ilgilendiğin için