- 1 Aralık 2022
- 1.041
- 1.781
Yanlış bilgilendirmek istemem ben de doktor değilim ama buradan bakabilirsin. Dış gebelik nedir? Dış gebelik belirtileri nedir?
Düzenli artış ve belirti olmaması genelde tehlike olmadığını gösteriyor ama keseyi görmek güvenli tabii.
Ben şahsi nedenlerim yüzünden endişeliyim.
Yok canim benm ilk cocugumda hic mide bulantim olmadi 9 ay boyunca kızım olduİşte hamilelik zor olunca kız olur derler ya bulantıların çok olunca kız derler
merhabalar canm bende 6. Haftadayim etlik sehir hastanesine gidiyorum doktorum cok iyi fakat ultrason fotografi vermiyorlar ya orada veriyorlarmiBu arada ben ankara gata ya gidiyorum varmı aranızda ankaradn
yaaaKızlar biz bugün kalbimizi de dinledik bebeğimizi de gördükdarısı size olsun inşallah
Hayır şuan 6+2 yimadet öncesi betaya baktırdınız mı hiç
Can’ım kaç haftalıktı dinledinKızlar biz bugün kalbimizi de dinledik bebeğimizi de gördükdarısı size olsun inşallah
6+4 te duymuştumKalp duydunmu
İnşallah size de nasip olsunn
6+5 olmuşuz sata göre 7+2 ilk keseyi görüp ölçtügüne göre 6+2 olmamız gerek ama şuan 6+5 dedi benim günler sürekli değişiyor bunu yaşayan var mı acabaCan’ım kaç haftalıktı dinledin
amiiinnnİnşallah size de nasip olsunnAllah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Çok şükür hiçbir ters belirti yok şu anda. Sabredip 7 ya da 8. haftada kalp atışını kontrol etmek istiyorum.Ben boş gebelik geçirdim, bana kalsa erkenden hastaneye gitmek istemiyordum kanamam oldu, kırmızı çok hafif lekelenme, sağlıksız gebelik olduğu için vücut onu atmaya çalışıyormuş, ondan olmuş, Allah kimseye yaşatmasın, ben de tabi 5 haftalıkken gidip keseyi görmüştüm ama bilmiyordum boş olabileceğini, 6. Hafta da da doktor geç döllenme olabilir dediği için hala ümitliydim, yani erkenden öğrendiğinde de içi boş olsa bile doktor söylemiyor hemen, bekleyeceğiz diyorlar 2 ayrı doktora gidiyordum ben de, endişelenmeyin kanama, anormal ağrı, sancı vs yoksa bir şey yoktur inşallah, sağlıkla gelsin hepsi
Hadi hayırlı olsun. Ben de 5+5im. Ben de dayanmaya çalışıp, kalp atışı duyabileceğim zaman gitmek istiyorum.Merhaba, benimde son adet tarihim 4 temmuz, 10 ağustosta kaset test yaptım, 10 saniye içinde ikinci çizgi çıktı. Ertesi gün tekrar test yaptım o da pozitif, yetmedi birde erken gebelik testi yaptım o da pozitifYani testlerin yanılma payı kalmadı galiba.. Daha önce kimyasal geçirdiğim için erkenden beta takip stresine girmek istemiyorum doktora gitmedim henüz. SAT'a göre bugün 5+5 haftalık görünüyorum. 6 haftanın başında gitsem keseyi görebilir miyiz? ama bu defada kalp atışını duyacakmıyız stresi başlayacak. Dayanabilirsem 7 hafta olduğunda doktora gitmeyi düşünüyorum ama çokta merak içindeyim birşey olmasından çok çok korkuyorum.. Kayıp travması ne kadar korkunç bişey. Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin :))) <3
aa ikimizinde aynı demek çok sevindim sizinde sat 4 temmuz mu? kan verdiniz mi yada doktora gittiniz mi hiç?Çok şükür hiçbir ters belirti yok şu anda. Sabredip 7 ya da 8. haftada kalp atışını kontrol etmek istiyorum.
Hadi hayırlı olsun. Ben de 5+5im. Ben de dayanmaya çalışıp, kalp atışı duyabileceğim zaman gitmek istiyorum.
Bende yarın 6+3 gidicem doktora6+4 te duymuştum
Benim adete göre zaten alakasız 2 hafta geride . Geç döllenme benim 6 hafta keseye göre adete göre 86+5 olmuşuz sata göre 7+2 ilk keseyi görüp ölçtügüne göre 6+2 olmamız gerek ama şuan 6+5 dedi benim günler sürekli değişiyor bunu yaşayan var mı acaba