Benim 31 Temmuz da transfer oldu. 9 Ağustos beta 52Hanımlar selamlar ne zaman ve nasıl öğrendiniz betalar ne çıktı yükselişler belirtiler vs
Merhaba memnun musunuz ankara tıptan ben daha kararsizm gata dan netten yorumlar iyiydiBende Ankara dayım Tıp fakültesine gidiyorum
Merhaba canım daha bi kere girdim ultrasona vermediler ama isterseniz bakabilir foto alabilirsiniz dediler belki ileri zamanlarda verirler.şehir hastanesi nasıl memnun musun gata fena değil gibi.merhabalar canm bende 6. Haftadayim etlik sehir hastanesine gidiyorum doktorum cok iyi fakat ultrason fotografi vermiyorlar ya orada veriyorlarmi
Ya masallah canim ay insallah bizde kalp atisini duyarizKızlar biz bugün kalbimizi de dinledik bebeğimizi de gördükdarısı size olsun inşallah
Benimde ilk muayeneydi canim keseyi gorduk kalp atisi icin 21 inde gidicem pazartesi günü ama doktorumdan cok memnunum tabi yeni hastane oldugu icin ultrason cihazlari falanda yeni canim o yuzden tercih etmistim. Benim 2. Cocugum olucak bu ilkinde etlik doguma gidiyordum orasida guzel fakat eski hastane.Merhaba canım daha bi kere girdim ultrasona vermediler ama isterseniz bakabilir foto alabilirsiniz dediler belki ileri zamanlarda verirler.şehir hastanesi nasıl memnun musun gata fena değil gibi
İnşallah canımm sağlıkla gelsinlerYa masallah canim ay insallah bizde kalp atisini duyariz
Ben yumurtlama takibi de yaptığım için çok erken 1 ağustosta öğrendim. O zaman kan vermiştim. Sat 6 temmuz, ona göre ben şu anda 5+5im, ama bazen ultrasonda tarih sonra değişiyor.aa ikimizinde aynı demek çok sevindim sizinde sat 4 temmuz mu? kan verdiniz mi yada doktora gittiniz mi hiç?
Aramızda tam 1 gun varmıs benım de sat 5temmuzdu bende haftaya çarşmba gıdecegım yanı tam 7 haftalık olmuş olacagımBen yumurtlama takibi de yaptığım için çok erken 1 ağustosta öğrendim. O zaman kan vermiştim. Sat 6 temmuz, ona göre ben şu anda 5+5im, ama bazen ultrasonda tarih sonra değişiyor.
Doktora gitmedim çünkü vajinal ultrason şu anda istemiyorum. Kalp atışını duyabileceğim zaman gitmek istiyorum.
Hayırlı olsun ben de cuma günü 6+5 oluyorum doktora gideceğim inşallah ben de duyarımKızlar biz bugün kalbimizi de dinledik bebeğimizi de gördükdarısı size olsun inşallah
Teşekkür ederim inşallah güzel haberlerle gelirsinizHayırlı olsun ben de cuma günü 6+5 oluyorum doktora gideceğim inşallah ben de duyarım
Ben de ilkini gazi de doğurdum kontroller de iyiydi ama doğumda sıkıntı yaşadım bakalım inş bu sefer bi sıkıntı yasamam.sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı.Benimde ilk muayeneydi canim keseyi gorduk kalp atisi icin 21 inde gidicem pazartesi günü ama doktorumdan cok memnunum tabi yeni hastane oldugu icin ultrason cihazlari falanda yeni canim o yuzden tercih etmistim. Benim 2. Cocugum olucak bu ilkinde etlik doguma gidiyordum orasida guzel fakat eski hastane.
Çok memnunum canımMerhaba memnun musunuz ankara tıptan ben daha kararsizm gata dan netten yorumlar iyiydi
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar biz bugün kalbimizi de dinledik bebeğimizi de gördükdarısı size olsun inşallah
Karından 6+3 de bebeği ve kalp atışlarını gördüm canım genelde bu haftalarda görülür karındanBen de 5+5 oldum bugün günler geçmiyor. Vajinal ultrason yaptırmak istemiyorum, karından bakınca kalp atışını ne zaman duyabiliriz acaba?
Insallah canim benim ilki sezeryan zaten buda oyle olucakBen de ilkini gazi de doğurdum kontroller de iyiydi ama doğumda sıkıntı yaşadım bakalım inş bu sefer bi sıkıntı yasamam.sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı.
merhaba evde testim + çıktı kan testi verdim. oda yarın çıkacak hesaplarıma göre nisan annesi olabilirim. bakalım nasipMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
İSİM Yaş SAT KESE Kalp Atışı Cinsiyet DoğumTarihi KİLO ??? ? ? ? ? ? 01.02.2024 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?