2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar canm bende 6. Haftadayim etlik sehir hastanesine gidiyorum doktorum cok iyi fakat ultrason fotografi vermiyorlar ya orada veriyorlarmi
Merhaba canım daha bi kere girdim ultrasona vermediler ama isterseniz bakabilir foto alabilirsiniz dediler belki ileri zamanlarda verirler.şehir hastanesi nasıl memnun musun gata fena değil gibi.

Merhaba canım daha bi kere girdim ultrasona vermediler ama isterseniz bakabilir foto alabilirsiniz dediler belki ileri zamanlarda verirler.şehir hastanesi nasıl memnun musun gata fena değil gibi
Benimde ilk muayeneydi canim keseyi gorduk kalp atisi icin 21 inde gidicem pazartesi günü ama doktorumdan cok memnunum tabi yeni hastane oldugu icin ultrason cihazlari falanda yeni canim o yuzden tercih etmistim. Benim 2. Cocugum olucak bu ilkinde etlik doguma gidiyordum orasida guzel fakat eski hastane.

aa ikimizinde aynı demek çok sevindim sizinde sat 4 temmuz mu? kan verdiniz mi yada doktora gittiniz mi hiç?
Ben yumurtlama takibi de yaptığım için çok erken 1 ağustosta öğrendim. O zaman kan vermiştim. Sat 6 temmuz, ona göre ben şu anda 5+5im, ama bazen ultrasonda tarih sonra değişiyor.

Doktora gitmedim çünkü vajinal ultrason şu anda istemiyorum. Kalp atışını duyabileceğim zaman gitmek istiyorum.

Aramızda tam 1 gun varmıs benım de sat 5temmuzdu bende haftaya çarşmba gıdecegım yanı tam 7 haftalık olmuş olacagım

Merhaba arkadaşlar iyi geceler şuan 7+3 deyim çok şiddetli bulantı ve kusma yaşıyorum doktorum prilam verdi fakat bende etki etmedi aranızda benim gibi olup kusma problemine çözüm bulabilen var mı acaba? Varsa lütfen yazın

Ben de ilkini gazi de doğurdum kontroller de iyiydi ama doğumda sıkıntı yaşadım bakalım inş bu sefer bi sıkıntı yasamam.sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı.

Ben de 5+5 oldum bugün günler geçmiyor. Vajinal ultrason yaptırmak istemiyorum, karından bakınca kalp atışını ne zaman duyabiliriz acaba?
Karından 6+3 de bebeği ve kalp atışlarını gördüm canım genelde bu haftalarda görülür karından

merhaba evde testim + çıktı kan testi verdim. oda yarın çıkacak hesaplarıma göre nisan annesi olabilirim. bakalım nasip

14 Ağustosta evde erken gebelik testi yaptım direk pozitif çıktı 1 saat sonra kaset teste yaptım o da hemen pozitif çıktı
Dün 15 Ağustos kan tahlili verdim bugün 224 çıktığını öğrendim bu sabahta kaset test yapmıştım daha koyu pozitif çıktı
Yarın 17 Ağustos adet günüm bakalım ne olacak

Eklentiler

• 8E522AB7-316B-4BE1-A256-FA4D65B4428A.jpeg
    60,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 9B1902E9-5089-41E0-B77E-F45D61A77762.jpeg
    65,5 KB · Görüntüleme: 48
regl den 6 gün önce <0.100 olan hcg sanırım regl iki kala hala testte çıkmaz değil mi bat 18/08 hcg yapılan tarih 12/08 test yapmaya korkuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…