2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr mide bulantısı için neler yapıyorsunuz su bile içemiyorum nasıl baş edicem bununla denediğiniz yöntemler bitkisel bir şeyler var mı ?
5+5 ıkı gundur mide bulantısı hıc Bı çaresi yok mideyi yormayan şeyler yemek lazım agzımın ıcı zehir gıbı çay kahveden bazı yiyeceklerden tiksiniyorum. Sankı erken basladi gıbı geldı bana ama bılmıyorum hıc Bı çözum de ıyı gelmiyor

erken değil maalesef benimde öyleydi 6+5im mahvoluyorum yanma bulantı ilaç bile işr yaramadı

erken değil maalesef benimde öyleydi 6+5im mahvoluyorum yanma bulantı ilaç bile işr yaramadı
Ben daha Dr a gıtmedım Bı skntı çıkmazsa haftaya gıdecegım ilk çocugumda ilk 4 ay sürekli kustum bunda şimdilik bulantı var ama hepsi de lanet bişi Allah yardımcımız olsun

Ben daha Dr a gıtmedım Bı skntı çıkmazsa haftaya gıdecegım ilk çocugumda ilk 4 ay sürekli kustum bunda şimdilik bulantı var ama hepsi de lanet bişi Allah yardımcımız olsun
valla kusma olmasa bile bulantı ne yediriyor ne içiriyor ne hayattan zevk aldırıyor aynı şey gibi oluyor

Ben de 5+5 oldum bugün günler geçmiyor. Vajinal ultrason yaptırmak istemiyorum, karından bakınca kalp atışını ne zaman duyabiliriz acaba?

Ben de 5+5 oldum bugün günler geçmiyor. Vajinal ultrason yaptırmak istemiyorum, karından bakınca kalp atışını ne zaman duyabiliriz acaba?
Merhaba neden vajinal ultrason istemiyorsunuz bende baktırmayı düşüyordum da kararsızım

merhaba, ben 5+2 de gittiğimde normal karından ultrason ile keseyi gördük, 2 hafta sonra kalp atışları için gel demişti bu hafta 7+2de gittiğimde inşallah duyacağım vajinal bakacağını sanmıyorum

Merhaba neden vajinal ultrason istemiyorsunuz bende baktırmayı düşüyordum da kararsızım
Açıkçası bilimsel bir nedenim yok ama benim bebeğimi kaybettim önceden ve olmayacak şeyler oluyor. Vajinal ultrasondan ihmalkarlık olur, bir şey olur ve bakteri, vs. bulaşır diye çekiniyorum. Bir de dış gebelik olduğunu sanmıyorum, hiçbir belirtim yok, birkaç hafta erken görmenin bir yararı olmayacak benim için diye düşünüyorum. Dediğim gibi ben kaybımdan sonra böyle çok hassas yaklaşır oldum, insanlar sorun yaşamıyor.

Anladım umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız peki dış gebelik belirtisi nasıl oluyor biliyor musunuz benim betam düzenli olarak artışta ancak kese için daha günüm var insan tedirgin oluyor görünce rahatlayacağım biraz sanırım dış gebelik boş gebelik vs olur mu endişesindeyim ilk gebeliğim

Yanlış bilgilendirmek istemem ben de doktor değilim ama buradan bakabilirsin. Dış gebelik nedir? Dış gebelik belirtileri nedir?

Düzenli artış ve belirti olmaması genelde tehlike olmadığını gösteriyor ama keseyi görmek güvenli tabii.

Ben şahsi nedenlerim yüzünden endişeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…