- 7 Temmuz 2023
- 125
- 108
6.hafta gibi gitmeniz daha mantıklı olur hem keseyi görürsünüz hemde kalp atışını duyarsınızSizin tarihler benimkiyle aynı sayılır 3 Ağustosta 294 8 Ağustos ta da 2500 çıktı daha doktora gitmedim 18 inde gidicem kalp atışı duyulur mu bilmiyorum ama kese görünür bence.
Ahh herşeyin kokusu dokunuyo insan su kokusundan muz kokusundan tiksinirmi ama maleseffEvet karın şişliği bende de vargaz başlamadı henuz tiksinti başladı çaya kahveye bayılırken 2 gundur aklıma gelince bıle içim kötü oluyor
İnanın çok iyi anlıyorum bazı tiksintiler 4.aydan itibaren kayboluyor bazıları 9 ay sürüyor bakalım bizlere ne düştüAhh herşeyin kokusu dokunuyo insan su kokusundan muz kokusundan tiksinirmi ama maleseff
İnşallah tamamen kaybolur ilk hamileliğimde böyle değildiİnanın çok iyi anlıyorum bazı tiksintiler 4.aydan itibaren kayboluyor bazıları 9 ay sürüyor bakalım bizlere ne düştü
Ay çok zor bende henuz öyle bulantı veya tiksinme yok bazen keşke olsada az kilo versem diyorumBende günde 3 4 fincan içerdim çay da öyle ama ilk çocugumda da oyleydı 9 ay çay içemedim bu da öyle olacak galibatiksinme olsunda kusma olmasın hiç birimizde emin ol en kötüsü
Her gebelik farklı dıyolar aminn inşallahİnşallah tamamen kaybolur ilk hamileliğimde böyle değildi
İnsan hep aynı olacakmış gibi düşünüyor ama bu defa herşey bambaşka 6+4 inşallah Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebelerimizi
Ahahshshhs bende tam tersi belkı kılo alırım inşallah aldıgım kiloyu bu sefer vermem dıyorumAy çok zor bende henuz öyle bulantı veya tiksinme yok bazen keşke olsada az kilo versem diyorum
Mümkün olsa nelerden vazgecmezdimAhahshshhs bende tam tersi belkı kılo alırım inşallah aldıgım kiloyu bu sefer vermem dıyorumkeşke siz bana verseniz şöyle 5 6 kg
Kalp atışlarını dinlediniz mi ve bebeği gördünüz müİnşallah tamamen kaybolur ilk hamileliğimde böyle değildi
İnsan hep aynı olacakmış gibi düşünüyor ama bu defa herşey bambaşka 6+4 inşallah Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebelerimizi
Evet cuma günü gördük çok şükür keseyi ve bebişi kalp atışını da duyduk çok güzel duygular allahım isteyen herkese versinKalp atışlarını dinlediniz mi ve bebeği gördünüz mü
Ah ne güzel bende 6+2 de gideceğim inşallah duyabilirim ve görebilirimEvet cuma günü gördük çok şükür keseyi ve bebişi kalp atışını da duyduk çok güzel duygular allahım isteyen herkese versin
6 haftada 6 kilo vermişim...Ay çok zor bende henuz öyle bulantı veya tiksinme yok bazen keşke olsada az kilo versem diyorum
Ay ne kadar zorr Allah yardımcımız olsun ilk bebeğiniz neydi sizde hurafeler tuttu mu6 haftada 6 kilo vermişim...
O kadar kusuyorum ki yaşarken zorlanıyorum inan ki...
Bir de her gün zorunlu işe gitmek var bu halde, iş arkadaşlarım her dolabın içine poşetler koydular ki tuvalete yetişemeyince en yakın poşeti alıp hemen kabine girip kusuyorumBen ilk çocuğumda da böyle olmuştum, çok hastalanmıştım. Bu belki farklı olur diye ümit etmiştim ama nerdeeee...
Kızım var canım, 12 yaşında çok şükür.Ay ne kadar zorr Allah yardımcımız olsun ilk bebeğiniz neydi sizde hurafeler tuttu mu
Omega 3 ü 12. Haftadan sonra doktor öneriyor canım. Şimdilik folik asit alman yeterli.Merhaba kızlar, öncelikle umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Benim sorum Folik asit için öneriniz var mı? Ben uzun zamandır folidays kullanıyorum ama belki değişiklik iyi olabilir. Omega3 te almak gerekli mi?
Onun zorluğu da var haklısın ama benim için sadece küçük bi bedel olurdu6 haftada 6 kilo vermişim...
O kadar kusuyorum ki yaşarken zorlanıyorum inan ki...
Bir de her gün zorunlu işe gitmek var bu halde, iş arkadaşlarım her dolabın içine poşetler koydular ki tuvalete yetişemeyince en yakın poşeti alıp hemen kabine girip kusuyorumBen ilk çocuğumda da böyle olmuştum, çok hastalanmıştım. Bu belki farklı olur diye ümit etmiştim ama nerdeeee...
Hayırlı olsun canım 5 ile 6. Hafta diyorlar ama ben kalp atışıyla birlikte görmek için 7. Hafta gitmeyi düşünüyorum sabredebilirsemMerhaba herkese bende kısmet olursa nisan annesi olacağım tüp bebek tedavimde pozitif gördüm çok şükürbugün beta 684 çıktı tüp bebek sitesinden hesapladığımda 4+1 günlük görünüyor acaba kese ne zaman görünür doktora göstermedim sonucumu henüz
18 inde 6+5 oluyor zaten.6.hafta gibi gitmeniz daha mantıklı olur hem keseyi görürsünüz hemde kalp atışını duyarsınız