2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Herşeyi kafaya takmamak en güzeli ama benim üç kaybim var ikisi küçüktü bi önceki 22. Haftada bebeğimin. Kalbi durdu ve ilaçla doğum yaptım kötü şeyler yaşayınca biraz daha tedirgin oluyor insan
Kayıp sonrası hamileliği gerçekten yaşayan biliyor. Çok ama çok zor. Şimdi heyecanlanmak, kendini güvende öyle zor ki. Hep kızım da 37+1 e gelmişti diye geçiyor içimden.

Sağlıklı bebek ummaktan başka çaremiz yok.

Kayıp sonrası hamileliği gerçekten yaşayan biliyor. Çok ama çok zor. Şimdi heyecanlanmak, kendini güvende öyle zor ki. Hep kızım da 37+1 e gelmişti diye geçiyor içimden.

Kaybınız için çok üzgünüm sizi çok iyi anlıyorum benim de kızım 4 aylık olacaktı hiç aklımdan çıkmıyor onlar bizim meleklerimiz bizi bekliyorlar arada da olsa rüyamda küçük bi kız çocuğu görüyorum özlemim gidiyor bi nebze de olsa inşallah sağlıkla devam eder bu hamileliğimiz yavrularımızı kucağımıza almak nasip olur 🤲🏻

benim sat 3 temmuz bat 29 temmuzdu adet olmadım 31inde hgc 40,4 / 2 ağustosta 160 / 4 ağustosta 412 çıktı 9 ağustosta doktora gittim kese görünmedi şimdi benim ki kaç haftalık oluyor önümüzdeki hafta perşembeye doktor tekrar çağırdı o zamana kese görünür mü acaba?
Sizin tarihler benimkiyle aynı sayılır 3 Ağustosta 294 8 Ağustos ta da 2500 çıktı daha doktora gitmedim 18 inde gidicem kalp atışı duyulur mu bilmiyorum ama kese görünür bence.

Merhaba 🥰 supheli ilişkim 30 temmuzdu. 10 ağustosta hamile olduğumu öğrendim 😊 bende katıldım aranıza:) pazartesi günü sağlık ocağına gidip kan vereceğim beni de ekleyin gruba ✨

Yaaa. Ay sorun yasamadima sevindim. Bu ay genetik test vermek icin randevu bile almisdim. Sevindim suan
İnsana kendinden şüphe ettiriyor ama üzülme kardeşim testler bozuk hepimiz yaşadık valla bizzat kendim yaşadım adetken yapınca bile öyle pozitif çıkartmıştı

Selaamm nisan anneleri benide aranıza alırmısınız 😍 2 gün önce negatif çıkan testim bu sabah siliğe dönüştü çoook mutluyum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin❤️ folik asit kullanmıyordum eczacı bunu vermiş iyi bir folik asit mi ? Reglime göre hesapladığımda 22 nisan görünüyor 🥰 bat a 3 gün var çizgi takibi yapıcam

Eklentiler

• IMG_7172.jpeg
    IMG_7172.jpeg
    50,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_7176.jpeg
    IMG_7176.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 47

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. 🌸

Selaamm nisan anneleri benide aranıza alırmısınız 😍 2 gün önce negatif çıkan testim bu sabah siliğe dönüştü çoook mutluyum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin❤️ folik asit kullanmıyordum eczacı bunu vermiş iyi bir folik asit mi ? Reglime göre hesapladığımda 22 nisan görünüyor 🥰 bat a 3 gün var çizgi takibi yapıcam
Hosgeldin canım hayırlı olsun ❤️ folbiol kullanıyordum önceden ona devam ediyorum kalan vitaminler için ocean mummy kullanıyorum onu tavsiye ettiler ama senin kullandığın da güzel diye duydum

Kızlar iyi akşamlar 5+2 hamileyim Salı kese için gidicez ama benim karnıma inanılmaz ağrı saplanıyor demin iki büklüm oldum böyle gaz sancısı gibi hani ishal olursunuz karnınız guruldar ya onun gibi lekelenme kanama vs yok bu durum normal mi böyle bir şey yaşayan var mı acaba?

Kızlar iyi akşamlar 5+2 hamileyim Salı kese için gidicez ama benim karnıma inanılmaz ağrı saplanıyor demin iki büklüm oldum böyle gaz sancısı gibi hani ishal olursunuz karnınız guruldar ya onun gibi lekelenme kanama vs yok bu durum normal mi böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
Benımde 5+3 çok yakınmısız başlarda öyleydi sımdı de ara ara dedıgıniz agrı sol kasıgıma giriyor ıkı buklum oluyorum ama leke falan yok o yuzden beklemedeyim 10 gün sonra dra gideceğim

Benımde 5+3 çok yakınmısız başlarda öyleydi sımdı de ara ara dedıgıniz agrı sol kasıgıma giriyor ıkı buklum oluyorum ama leke falan yok o yuzden beklemedeyim 10 gün sonra dra gideceğim
Korkulacak bir şey değildir dimi ya gaz sancısı gibi şiddetleniyor korktum diş gebelik vs olabilir mi diye korktum diş gebelikte leke geliyor mu bilmiyorum ki

Benim de 5+1 ağrılarım hafiflesede devam ediyor gaz sancısı geçmiyor karnım şiş
Korkulacak bir şey değildir dimi ya gaz sancısı gibi şiddetleniyor korktum diş gebelik vs olabilir mi diye korktum diş gebelikte leke geliyor mu bilmiyorum ki

Benim de 5+1 ağrılarım hafiflesede devam ediyor gaz sancısı geçmiyor karnım şiş
6 ay önce bi kimyasal geçirince bunda fazla titizleniyorum galiba ishal oldum ve karin ağrısı var diş gebelik olmasından korktum rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🥺

6 ay önce bi kimyasal geçirince bunda fazla titizleniyorum galiba ishal oldum ve karin ağrısı var diş gebelik olmasından korktum rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🥺
İyi düşün iyi olsun canım strese sokma kendini

Evet karın şişliği bende de var 🥴😅 gaz başlamadı henuz tiksinti başladı çaya kahveye bayılırken 2 gundur aklıma gelince bıle içim kötü oluyor 🤷‍♀️
Hayatta tek tiksinmeyeceğim şey kahvedir heralde 😂

X