Benimkisi 10 gündür böyle hiç uyumuyorum geceleri nerdeyse sorup bana da söyler misinBen de bugün gidiyorum sorayım ama mahvoldum hiç uyutmadı sağolsun ya
Bn bezelye ve ıspanak deniycem bide balkabağı sonra brokoli ve avakadoKabakt patates havuc bal kabagı verdım 3 gun kuralıyla sonra sebze corbası verdım pirinclı falan e sımdı baska hangı sebzeyı denemelıyım yardım lutfen okuyup gecmeyın:)
Zorlamadı bizimki6. Ay aşısını hemen yaptırdınız mı? Zor mu geçiyor? Kızımın dişten dolayı huzursuzluğu var aşı da eklenirse nasıl oluruz acaba düşünmesi bile zorluyor beni
Baktım bezelye ıspanak yokkiBn bezelye ve ıspanak deniycem bide balkabağı sonra brokoli ve avakado
Ay cok iyi oldu cevabın cok korkuyodumEvet aynısı oluyor diştenmiş
Okudumda canım bana uygulamalı biri göstermeden ben emın olamıyorum :sHali burdan bak valla pelin sağolsun ben de okudum baştan sona baya faydalı
Sıralamamda yogurda daha varr sebze lazım tattırcakKuzu kıyma ve yoğurda geçebilirsin. Ben 5 sebze tattırdım, bir de brokoli kalanı aynı. Şimdi yoğurda geçtim, sonra da kıyma eklicem sebzelere, onlar da 3 gün. Çorbada pirinç verdiysen 3 gün pirinç ver bence o aradan çıksın. Doktor şöyle dedi: önce sebze, sonra hayvansal gıdalar işte kıyma, yoğurt, sonra pirinç ve irmik, yoğurda da ekleyebilirmişim irmiği, sonra yjmurta peynir kahvaltıya sonra da meyve en son.
Ispanak ve brokoliyi pazardan alıcam. Bezelyeyi de dondurulmuşlardan alırım diye düşündüm.Baktım bezelye ıspanak yokkineyse bugun baska yere bakım sag ol canm
Şu iki sayfaya bakabilirsin Login • InstagramKızlar merhaba. Türkiye’de organik irmik, bebe tarhanası, organik sebze meyveyi nereden alabilirim ya da sipariş edebilirim? Yakında geleceğim bir fikrim yok yardımcı olur musunuz
Paylaşacak canım da biseye fırsat bulamıyorum. Yine hasta olmuşum boğazlarım pert. Cocuk.pesinde dolaşmaktanYüzüstü uyuyunca daha uzun uyuyolar. Sonra ona da alışıp sağa sola dönüp duruyolar. Benimki gece yatağı tavaf ediyo
Ne listesi ek gıda için bi listeyse paylaş burda da hepimiz faydalanırız. Malum ek gıda matematik problemi gibi oldu. Ne yedirsek, ne yasak, şu kaçıncı ayda verilir gibi herkesin kafa karışık.
Kruy3smis neden yasak canım sana alerjisi ki var bebegin?Kızlar size doktorun verdiği listeyi atayım nelere dikkat edilcek neye ne zaman başlancak yazıyor sonunda da tarifler var bi kaç tane
Teşekkür ederim.
Nerde yazıyo canım oKruy3smis neden yasak canım sana alerjisi ki var bebegin?
Ben kullanıyorum faydasını görmedim yine hep eli ağzındaTetagil kullananlar faydasını gördünüz mü henüz diş çıkarmadı ama eli kulağında sanırım çok huysuz uyuyamıyo ağlıyo bende şimdi tetagil döktüm ağzına işe yarıyor mu acaba
Kuruyemiş şuan için tehlikeli olur. Anca 1 yaşından sonra verilir bebişlere benceKruy3smis neden yasak canım sana alerjisi ki var bebegin?
Denemedim almadım bende henüz. Alırsam buralardan alırım diye düşünüyorumTeşekkür ederim.siz denediniz mi bu markalardan?