Klaire labs canım alerji için çok iyi içinde 10 cesit bakteri var. Fiyatı pahalı ama uzun süre gidiyorBirde acil probiyotik ne kullaniyorsunuz kız. Doktorum liste verdi isteyen olursa atay8m resmini kendisinin önceden özel kliniği varmış. Değiştirildi.bu 3 seferde.gottigimoz yeri doktorumuss
Adı ne oğlunun kızBenım oglana anca geldı bu guncelleme yuzustu uyuyor ellemıcem dı mı
Bayadır her turlu donuyor ama gece yan donerek falan uyuyordu sadece
Bizde de öliyor canimKızlar ya iki gündür bebişim ağzından garip bi şekilde nefes alıyor sonuna kadar havayı çekip hııııı diyor genelde çığlık atmadan önce yapıyor uyurken falan nefesi normal. Sıkıntı mı var yoksa yeni bi güncelleme mi geldi anlamadım sizde var mı böyle bi şey
Yüzüstü uyuyunca daha uzun uyuyolar. Sonra ona da alışıp sağa sola dönüp duruyolar. Benimki gece yatağı tavaf ediyoBenım oglana anca geldı bu guncelleme yuzustu uyuyor ellemıcem dı mı
Bayadır her turlu donuyor ama gece yan donerek falan uyuyordu sadece
Ne listesi ek gıda için bi listeyse paylaş burda da hepimiz faydalanırız. Malum ek gıda matematik problemi gibi oldu. Ne yedirsek, ne yasak, şu kaçıncı ayda verilir gibi herkesin kafa karışık.Birde acil probiyotik ne kullaniyorsunuz kız. Doktorum liste verdi isteyen olursa atay8m resmini kendisinin önceden özel kliniği varmış. Değiştirildi.bu 3 seferde.gottigimoz yeri doktorumuss
Salıncaklar varmış 6+ için ben onlardan alacağım şimdi dört buçuk aylık zor oyalıyorummmKızlar ya oyuncak tavsiyeniz var mı ? 6.ayla birliktekuleler falan almıştım üzerlerinde 6+ yazıyodu ama her şeyi ağzına sokuyor çocuk nasıl oynayacak anlamadım
Büyüdükçe oyalamak zorlaşıyor eskiden kitap dalan okuyordum dinliyodu şimdi max 10 dk sonra kitabı alıp ağzına sokmak istiyorSalıncaklar varmış 6+ için ben onlardan alacağım şimdi dört buçuk aylık zor oyalıyorummm
Fotograf atma imkanınız var mı?Cogu duzeldı sukur canım ama daha var
Benim bebeğim patlattı alttan 2 tane çıktı 22 gün oldu patlatalı hala çok zorlanıyorum sürekli huysuz gece birden çığlıkla uyanıyo doktor diştendir demişti. Eli hep ağzında kaşınıyo salyası çok akıyor ne zaman rahatlar bilemiyorumkızlar merhaba bana bebeği diş patlatan biri varsa ne zaman geçti nasıl geçti o süreçten anlatabilirmi ? Çok zorlanıyorum şu günlerde
Ama tuzsuz dıyor doktorMarketten aldim