2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sidefer kullanan annişler bir sorum var🫣 ilacı dolapta saklıyoruz malum, çıkarınca soğuk oluyor buz gibi, aklıma takıldı çocuğun boğazını tahriş eder mi diye? Direkt dolaptan çıkardığınız gibi mi veriyorsunuz
Ben. 10 dk falan bekletiyorum öyle veriyorum

Kız ben de mi sıkıntı var salça tuz yasak degıl mı herkes bisi diyo delıolcam

Anaa kız neler olmuş geçen ben mutfaktaydim oda ana kucağında bir an çözdüm kemeri sonra unuttum arkamı döndüm cat dedi yere düştü e ağladı sonra baktım bir yeri kizarik felan değil dr felan götürmedim sizin ilk bebek mi ondan ehvamlaniyorsundur canım
Evet yaşayan ilk. Çok korumak lazım benimde aynı şekilde oldu ama saniyelik hersey

Kızlar benım bebiş 5 ay 5 günlük. 2 saatte bir 5-6 dk emip bırakıyor. 2 saat önceden de asla veremiyorum istemiyor yeter mi bu emin olamıyorum. Bu zamana kadar dhaa uzun emiyordu 8-9 dk kadar, kilo alımı da normaldi hep.
Benimkide öyle. On sütü alıp enerji devam keratalar

Evet yaşayan ilk. Çok korumak lazım benimde aynı şekilde oldu ama saniyelik hersey
Canım evladının canı için korkmak nedir iyi bilirim ilk oğlumda çok ehvamliydim. 4 aylikti koltuktan düşmüştü annemgilde ay bir aglamistim hemen medicalparka götürdük eşimle orda bize dediler ki bunlar şimdi elastik oluyor kemikleri birsey olmaz hadi eve götür uyutma 4,5 saat kusma baygınlık hali olursa ozaman getirirsin demişlerdi şimdi ise gülüyorum o hallerime sakin olmaya çalış hastane hastane gezdirincede oralarda çok mikrop var sağlam cocuk hasta olmasın.

Kız ben de mi sıkıntı var salça tuz yasak degıl mı herkes bisi diyo delıolcam
Valla benim oğlan bebek maması yemiyor napayim normal yemeklerimizden yediriyorum :) benim ikinci ya çok kafaya takmıyorum :)))

Benım oglana anca geldı bu guncelleme yuzustu uyuyor ellemıcem dı mı

Bayadır her turlu donuyor ama gece yan donerek falan uyuyordu sadece

Ben sebze corbası yapıcam pazar gunu ama onu ne kadar yedırmelıyım bılmıyorum sonucta o tadım olmuyor bir de pişirdikten sonra blender şart mı hani çatalla eziyorduk çorbada nolcak

Ben sebze corbası yapıcam pazar gunu ama onu ne kadar yedırmelıyım bılmıyorum sonucta o tadım olmuyor bir de pişirdikten sonra blender şart mı hani çatalla eziyorduk çorbada nolcak
Bence çorbada blender kullanılabilir bir yaşına kadar iki üç öğün verin her öğün bir çay bardağını aşmayacak şekilde diye okudum ama benim doktor ne kadar istiyosa ver demişti bilemiyorum ek gıdanın fazlası da kabız yapar diyor osman gönülal hoca 🫣 bir de zeytinyağı ne kullanıyorsunuz ben daha hiç katmadım yağ. Burda görmüştüm benek zeytinyağı diye hangi marka oluyor acaba? Ay çok uzun oldu

Bence çorbada blender kullanılabilir bir yaşına kadar iki üç öğün verin her öğün bir çay bardağını aşmayacak şekilde diye okudum ama benim doktor ne kadar istiyosa ver demişti bilemiyorum ek gıdanın fazlası da kabız yapar diyor osman gönülal hoca 🫣 bir de zeytinyağı ne kullanıyorsunuz ben daha hiç katmadım yağ. Burda görmüştüm benek zeytinyağı diye hangi marka oluyor acaba? Ay çok uzun oldu
Sag olasın cevap icin
Esimin ailesinin zeytini var vallahi elimdeki zeytinyagı yeterınce dogal onu kullanıyprum ben

Kızlar bebeğinizin gece aciktigini nası anlıyorsunuz yaa. Şuan anlaşılmıyor demii. Daha bebekkten elini emerfi. Şimdi dönüyor aliyorum🥹😃😃😱 ama duygu hanım diyor ki saat nası uyanıyorsa emziren ilk 2 saat gece uykusunda. Dün süt de verdim diye mıkir mikir miz miz kedi. Anası gibi

Birde acil probiyotik ne kullaniyorsunuz kız. Doktorum liste verdi isteyen olursa atay8m resmini kendisinin önceden özel kliniği varmış. Değiştirildi.bu 3 seferde.gottigimoz yeri doktorumuss

Kızlar bebeğinizin gece aciktigini nası anlıyorsunuz yaa. Şuan anlaşılmıyor demii. Daha bebekkten elini emerfi. Şimdi dönüyor aliyorum🥹😃😃😱 ama duygu hanım diyor ki saat nası uyanıyorsa emziren ilk 2 saat gece uykusunda. Dün süt de verdim diye mıkir mikir miz miz kedi. Anası gibi
Benimki kalkıp ağlıyo meme vermeden asla susmuyo öyle anlıyorum 😂

Aaa ınsallah atarlar boy o zaman
Bugun birini gordum bence 6 aydan kucuktu bebegı baktım domates yediriyor dedım bu ne sonra baktım buyuk kızı var ha dedım bu salmış😅
10 senelik analik tecrubeme dayanaraktan soyleyim rahatlık güzel birsey kaygılı anne kaygılı cocuk demektir

Canım dr sordum nasıl aliscak dedım puturlu önce muhallebi kivami sonra biraz puturcuk eklenecek sonra çatalla ezilip verirsin dedi alisa alisa gidecekmisiz.

X