- 22 Temmuz 2023
- 224
- 104
- 34
Benimki iki 3 saatte bir istiyor daha sık Emince az emdiği için muhtemelen daha çok istiyorlar yani hakikaten emzirme aralığı açılabilirse daha rahat olurBen de saat başı emziriyorum çok değil mi yavermezsem ağlıyor ama alıştı bu ritme
A adalisena ay bence boşverin 2 ay için, biz çocukken olmayan şeyler, mama sandalyesi varsa biraz biraz orda alıştırın her gün birazcık daha iyi oturuyolar zaten sonra da desteksiz olcak insallahSekizinci ayda desteksiz oturabiliyorlarmış acaba altıncı ve yedinci aylarda bu yastıklardan kullanmak mantıklı olur mu diye düşündüm
Şu araları açacam ama oyalamak okadar zor kiBen de saat başı emziriyorum çok değil mi yavermezsem ağlıyor ama alıştı bu ritme
Bende biraz öyleyim ya. Ev gıldır gıcık doldu. Daha bişe almak istemiyorum çok gerekli değilseBenim de her şeye aman boşver aman salla tavrım kaynana gibierkek anası olduğum belli şimdiden hahahah
İyi gibiyiz kız cok sukur en ıyısı buydu galıba dur bakalımBizde pazartesi olucaz. Gelişmeleri yaz. İnşallah sıkıntısız atlatırız şu 6. ayı. Aşı zamanları gelince beni bi afaganlar basıyo
Banada 10 damla dedi o şekilde veriyorum benimkinin üzerinde de o şekilde yazıyor yanlış değildir herhaldeBir şey soracağımdoktor bize de sidefer verdi 8 damla dedi ama ilacın üzerinde 4-10yaş çocuklar için 10 damla yazıyor siz kaç damla kullanıyorsunuz yanlış formunu mu aldım ben
Ben ıhlamur verdim ya 6ay üstü diyolar ama yarım fincan içirdimBenimkisi üşüttü sanırım burnu akıyo kusmuğu ekşi kokuyo kakası da baya kötü kokuyone yapabilirim önerisi olan var mı
Geçmiş olsun bu arada inşallah ilerlemez hemen atlatırBenimkisi üşüttü sanırım burnu akıyo kusmuğu ekşi kokuyo kakası da baya kötü kokuyone yapabilirim önerisi olan var mı
Burnunu temizleyip bol bol emzirmelisiniz benceBenimkisi üşüttü sanırım burnu akıyo kusmuğu ekşi kokuyo kakası da baya kötü kokuyone yapabilirim önerisi olan var mı
O zaman doğrudur ya bir de benim doktor pahalı ama 3-4 ay gidiyor demişti ama ilacın üzerinde açıldıktan sonra bir ay kullanılabilir diyor her ay mı alacağız bilemedimBanada 10 damla dedi o şekilde veriyorum benimkinin üzerinde de o şekilde yazıyor yanlış değildir herhalde
Ben ıhlamur verdim ya 6ay üstü diyolar ama yarım fincan içirdim
Geçmiş olsun bu arada inşallah ilerlemez hemen atlatır
Çok teşekkür ederim burnunu temizledim bol bol emziriyorum ıhlamuru deniyim bir deBurnunu temizleyip bol bol emzirmelisiniz benceçok çok geçmiş olsun
Ateşine baktın mı, ateşi yoksa sorun yok benceÇok teşekkür ederim burnunu temizledim bol bol emziriyorum ıhlamuru deniyim bir desanırım başka da bir şey yapılmıyodur çok küçükler diye
Evet 1 ay sonra bitmezse atarım demiştim bende ama doktor 3-4 ay gidiyo dediğine göre kullanabilir mi oluyolar kafam karıştı buzdolabında saklıyorsun değil miO zaman doğrudur ya bir de benim doktor pahalı ama 3-4 ay gidiyor demişti ama ilacın üzerinde açıldıktan sonra bir ay kullanılabilir diyor her ay mı alacağız bilemedim
Evet tozunu karıştırınca buzdolabına koydumEvet 1 ay sonra bitmezse atarım demiştim bende ama doktor 3-4 ay gidiyo dediğine göre kullanabilir mi oluyolar kafam karıştı buzdolabında saklıyorsun değil mi
Ateşi yok çok şükürAteşine baktın mı, ateşi yoksa sorun yok bence
Eğer vermediyseniz ben alabilir miyimKizlar bi sey sorcam elimde 3 kutu oksapar 4000 artti, sonucta doktor yazsa bile pahali. burda topic acsam ihtiyaci olan varsa ona yollasam falan yasak mi bilginiz var mi?