Benimkide desteksiz oturmuyor yüz üstü durmadığı için emeklemiyorda ama işine gelmediği için yapmadığını biliyorum bence hiç can sıkacak bir durum değil önemli olan doktorların dediği zaman aralığında yapmış olmaları kimi çocuk 10 aylıkken yürüyor kimisi 18 aylıkken ikiside normal olarak kabul ediliyor sonuçta sağlıklı olsunlarda acelesi yok bunların yarışta değiller sonuçta :)Benımkı oturmuyor aürünmüyor emeklemıyor :/ normal mi
Benimkide desteksiz oturmuyor yüz üstü durmadığı için emeklemiyorda ama işine gelmediği için yapmadığını biliyorum bence hiç can sıkacak bir durum değil önemli olan doktorların dediği zaman aralığında yapmış olmaları kimi çocuk 10 aylıkken yürüyor kimisi 18 aylıkken ikiside normal olarak kabul ediliyor sonuçta sağlıklı olsunlarda acelesi yok bunların yarışta değiller sonuçta :)
Gecmıs olsun korktugum seyBugün koltuktan düştük biz
Bir sıkıntı oldu muBugün koltuktan düştük biz
Ay benimki de ya, mama sandalyesinde kaykırık duruyoBenımkı oturmuyor aürünmüyor emeklemıyor :/ normal mi
tabii buyudugunde sorun olur her acidan ama zaten yurumeye baslayinca hemen cok kilo veriyolarMaşallah canım :) büyüyünce oluyor alakası hepsi sağlıklı olsun inşallah
Benimkide desteksiz oturmuyor yüz üstü durmadığı için emeklemiyorda ama işine gelmediği için yapmadığını biliyorum bence hiç can sıkacak bir durum değil önemli olan doktorların dediği zaman aralığında yapmış olmaları kimi çocuk 10 aylıkken yürüyor kimisi 18 aylıkken ikiside normal olarak kabul ediliyor sonuçta sağlıklı olsunlarda acelesi yok bunların yarışta değiller sonuçta :)
bazilari hic surunmeden emekliyor, hic destekli oturmadan desteksiz oturmaya bir anda geciyor hepsinin sureci cokk farkli ama gelisimsel bi artisi eksisi yok bencede dediginiz gibiAy benimki de ya, mama sandalyesinde kaykırık duruyoama bebeklerde gelişim bi anda oluyomuş bakalım bi kalkıcaz oturcak falan herhalde
Maşallah:)ben bi şeyi merak ettim de bir emzirme ne kadar saat sürüyor? Yani kaç saatte bir emziriyorsunuz?benim oglumda tam 5 aylik 10 kilo 71 cm hic hantal degil, 1 aya yakin zamandir her yere surunerek gidiyor, kendini kaldiriyor, 4 aydan beri donuyor ve oturuyor yani hafiflikle hareketin pek bir alakasi yok hemde sadece anne sutuyle besleniyor sagligi da gayet yerinde
gun icinde genelde 3-4 saatte 1 emiyor 10-15 dakika filan suruyor toplam iki meme, bir de emzirerek uyutuyorum o yarim saate yakin suruyor gece 1 kere kalkiyor bir de sabah uyaninca emiyor onlar 20 dakika ama bazen gun icinde 5 saat emmedigide olabiliyor tamamen ona birakiyorum dogdugundan beriMaşallah:)ben bi şeyi merak ettim de bir emzirme ne kadar saat sürüyor? Yani kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Ben de sizin nası beslendiğinizi merak ettimgun icinde genelde 3-4 saatte 1 emiyor 10-15 dakika filan suruyor toplam iki meme, bir de emzirerek uyutuyorum o yarim saate yakin suruyor gece 1 kere kalkiyor bir de sabah uyaninca emiyor onlar 20 dakika ama bazen gun icinde 5 saat emmedigide olabiliyor tamamen ona birakiyorum dogdugundan beri
Maşşalllah tam hayalim... Rabb'im sütünüze bereket versin nazar değmesin. Bize de tabiigun icinde genelde 3-4 saatte 1 emiyor 10-15 dakika filan suruyor toplam iki meme, bir de emzirerek uyutuyorum o yarim saate yakin suruyor gece 1 kere kalkiyor bir de sabah uyaninca emiyor onlar 20 dakika ama bazen gun icinde 5 saat emmedigide olabiliyor tamamen ona birakiyorum dogdugundan beri
Aynen guzelce otururken saga kaykılıyor aslında desteksız denıyorum yatmak ıstıyor ıstese duruyorda hayırlısıAy benimki de ya, mama sandalyesinde kaykırık duruyoama bebeklerde gelişim bi anda oluyomuş bakalım bi kalkıcaz oturcak falan herhalde
Beeeennnndiğer gün işim olunca gece asla uyumuyor ya gerçekten bi duvar köşesine sinip ağlamak istiyorum ya