Pelin meyvelere başladın mı ? Ben sebze yemezse diye veremiyorum.Kızlar günaydın dün muz yedirmiştim azıcık bugün kakasında siyah iplikler vardı aklım çıktı kurt sandım doktora attım muzdanmış sizinde haberiniz olsun görürseniz korkmayın diye yazayım dedim
Canım mecbur kaldım başlamaya oteldeyiz burda buharda sebze haşlayamadığım için armut ve muz verdim. Nötr tat diye avokado vericektim o da olgunlaşmamış henüz başka da bulamadık olgunlaşmasını bekliyorum. Zaten meyveden önce de sebzeleri dpğru düzgün yemedi bence sıkıntı olmaz unutuyolar tatlarıPelin meyvelere başladın mı ? Ben sebze yemezse diye veremiyorum.
Bunları haşlayıp nasıl veriyorsunuz? Benimki 4 buçuk aylık olacak ama henüz bilmiyorum nasıl başlayacağımıCanım mecbur kaldım başlamaya oteldeyiz burda buharda sebze haşlayamadığım için armut ve muz verdim. Nötr tat diye avokado vericektim o da olgunlaşmamış henüz başka da bulamadık olgunlaşmasını bekliyorum. Zaten meyveden önce de sebzeleri dpğru düzgün yemedi bence sıkıntı olmaz unutuyolar tatları
Buharda haşlama aparatı aldım. Tencereye su koyuyorum üstünede onu o şekilde haşlıyorum zaten çok küçük parçalar koyuyorum hemen haşlanıyolar uzun sürmüyo. Kabak-havuç-patates şeklinde başladım genelde böyle başlanıyorBunları haşlayıp nasıl veriyorsunuz? Benimki 4 buçuk aylık olacak ama henüz bilmiyorum nasıl başlayacağımı
Geckisnolsun canimm bol emzir ediyorsa. Bizde sitejli hasta oluyoruz hapsi hap4isik vallahaÇok teşekkür ederim burnunu temizledim bol bol emziriyorum ıhlamuru deniyim bir desanırım başka da bir şey yapılmıyodur çok küçükler diye
Ben arada veriyorum gün içinde ne yersem. Öyle de huysuz böyle de. Şeftali alerjenmis mesela. İncir verdimPelin meyvelere başladın mı ? Ben sebze yemezse diye veremiyorum.
Muzun lifleri kizlarBen de muz verdikten sonra iplik şeklinde siyah şeyler gördüm muzdan olduğunu düşünmüştüm
Senin bebek bagirsak tepkili mi öyle ise klaire labs kullansana canım bak ben şuan sütlü tatlı yogurt firinlanmis sütlü gıdalar yiyebiliyorum peynir de biraz döküntü oldu onu kestim on gün sonra gene denicem yumurtayida kekde denedim 3 gündür sıkıntı yok krep yicem daha sonra böyle böyle acicam .Ben arada veriyorum gün içinde ne yersem. Öyle de huysuz böyle de. Şeftali alerjenmis mesela. İncir verdim
Teşekkür ederim.. Peki bunu kaç günde bir ne kadar veriyoruz ay hiç bilmiyorum nasıl olacak nasıl ilerleyecek vsBuharda haşlama aparatı aldım. Tencereye su koyuyorum üstünede onu o şekilde haşlıyorum zaten çok küçük parçalar koyuyorum hemen haşlanıyolar uzun sürmüyo. Kabak-havuç-patates şeklinde başladım genelde böyle başlanıyor
Tahin verebılıyor muyuz kızlareeBebegıme tahin nasıl verebılırım ek gıdanın 4. Gunundeyız yarın daha kabak bitti patatese geccem
Her sebze için 3 gün şeklinde bende bilmiyorum aslında yeni başladıkTeşekkür ederim.. Peki bunu kaç günde bir ne kadar veriyoruz ay hiç bilmiyorum nasıl olacak nasıl ilerleyecek vsBiraz araştırmam lazım
Kış geliyo artık bunları yaşıcaz ne yazık kiGeckisnolsun canimm bol emzir ediyorsa. Bizde sitejli hasta oluyoruz hapsi hap4isik vallaha
Ben “bu çocuk aç” diye bi ek gıda kitabı aldım. İçinde bir sürü tarif var. Hangi aylarda verilebileceği falan var. Tavsiye ederim. Bizi doktorumuz yoğurtla başlattı. 3 gün kuralı var. 1. Gün 1 çay kaşığı, 2. Gün 1 tatlı kaşığı, 3.gün 1 yemek kaşığı şeklinde veriyosun ne verirsen. Bunun sebebi de çocukta alerji olup olmadığını anlamak ve bebişleri yavaş yavaş alıştırmak. Sonra sebzeleri ister suda ister buharda haşlayıp 3 gün kuralıyla veriyosun yine. Sırayla gidiyosun. Örneğin patatese başladıysan 3 gün patates vericeksin. Başka sebze karıştırmıycaksın. Ben patates, kabak, havuç ve kapya biber verdim. Sonra tadım yaptığım tüm sebzeleri karıştırıp et suyuyla kıvamlı bi çorba yaptım.Teşekkür ederim.. Peki bunu kaç günde bir ne kadar veriyoruz ay hiç bilmiyorum nasıl olacak nasıl ilerleyecek vsBiraz araştırmam lazım
Hadi ya tüh neyse demiri dikkatli vereyım boyumuz kısaTahin alerjik bir besin dedi dr geç versen daha iyi
Çok güzel bir yol izleme olmuş gerçekten çok teşekkür ederim bana da ön bilgi olduBen “bu çocuk aç” diye bi ek gıda kitabı aldım. İçinde bir sürü tarif var. Hangi aylarda verilebileceği falan var. Tavsiye ederim. Bizi doktorumuz yoğurtla başlattı. 3 gün kuralı var. 1. Gün 1 çay kaşığı, 2. Gün 1 tatlı kaşığı, 3.gün 1 yemek kaşığı şeklinde veriyosun ne verirsen. Bunun sebebi de çocukta alerji olup olmadığını anlamak ve bebişleri yavaş yavaş alıştırmak. Sonra sebzeleri ister suda ister buharda haşlayıp 3 gün kuralıyla veriyosun yine. Sırayla gidiyosun. Örneğin patatese başladıysan 3 gün patates vericeksin. Başka sebze karıştırmıycaksın. Ben patates, kabak, havuç ve kapya biber verdim. Sonra tadım yaptığım tüm sebzeleri karıştırıp et suyuyla kıvamlı bi çorba yaptım.
O kitabı bende aldım, güzel gerçekten sırayı takip etmek için.Ben “bu çocuk aç” diye bi ek gıda kitabı aldım. İçinde bir sürü tarif var. Hangi aylarda verilebileceği falan var. Tavsiye ederim. Bizi doktorumuz yoğurtla başlattı. 3 gün kuralı var. 1. Gün 1 çay kaşığı, 2. Gün 1 tatlı kaşığı, 3.gün 1 yemek kaşığı şeklinde veriyosun ne verirsen. Bunun sebebi de çocukta alerji olup olmadığını anlamak ve bebişleri yavaş yavaş alıştırmak. Sonra sebzeleri ister suda ister buharda haşlayıp 3 gün kuralıyla veriyosun yine. Sırayla gidiyosun. Örneğin patatese başladıysan 3 gün patates vericeksin. Başka sebze karıştırmıycaksın. Ben patates, kabak, havuç ve kapya biber verdim. Sonra tadım yaptığım tüm sebzeleri karıştırıp et suyuyla kıvamlı bi çorba yaptım.