- 19 Ekim 2022
- 1.601
- 4.359
- 29
Aa bizim de aynı. 10 nisan doğumlu kızım ve son zamanlarda gece uykusunun ilk bikaç saatini güzel uyuyor sonra saat başı uyanıyor.Çıldırıcam valla artık. Gece ilk uykusunu 3-4 saat kadar uyuyo sonrası hep saat başı uyanmaçok kötüyüm ya niye böyle oldu emmeden de çok nadir uyuyo gecenin o köründe çılgınlar gibi ağlama sesi . Bir gram uyumadım yine hepsi ataktan mı bunların
Yalnız olmadığımızı bilmek güzel keşke hepsi güzelce uyusa ama niye böyleler acabaAa bizim de aynı. 10 nisan doğumlu kızım ve son zamanlarda gece uykusunun ilk bikaç saatini güzel uyuyor sonra saat başı uyanıyor.
Sıcaklardan mı acaba diyorum, bugün salonda yatmayı deneyeceğim orası daha serin oluyor bakalımYalnız olmadığımızı bilmek güzel keşke hepsi güzelce uyusa ama niye böyleler acaba
Uyurken emzirmeye çalışıyorum uyanıkken genelde emmiyorBizimki de 5/6 dk emiyor uzun zamandır. Eskiden 20 dk idi. Ams uzun zamandır kilo alması normal. Süreleri azalıyor zarten gittikçe. 3 dk degildd oyalayıp en azından 5 dk emzirmeye calışssan
Kesınlıkle katılıyorum cok güzel bir sey bence emzirmek . İnsalla devam eder bol bol emmeye sizinki de :)Uyurken emzirmeye çalışıyorum uyanıkken genelde emmiyordünden beri uyurken de almıyordu cok kısa tutuyordu ama buraya yazdıktan sonra guzel emdi ikidir hadi bakalım inşallah devam eder. Emzirmek ne kadar mükemmel, eşsiz ve bi o kadar da zor bi şeymiş
Emiyo. Hiç yapmadı bizde meme reddi. Çokta sevdi suluğunu.Emiyo mu normalde? Meme reddi yapar mı acaba o biberon
Ay alayım ben de çEmiyo. Hiç yapmadı bizde meme reddi. Çokta sevdi suluğunu.
Akıtma yapıyor mu acabaEmiyo. Hiç yapmadı bizde meme reddi. Çokta sevdi suluğunu.
Yok akıtmıyo oğlumun ağzı akıtıyo amaAkıtma yapıyor mu acaba
Alıştırma bardağı diye geçiyor değil mi? Bir de kolsuzlar cok var ama bebek için kollu olması daha iyi olabilir diye düşünüyorum ben ama kolsuz o silikon bardaklar neden çok satılıyor onlar mı daha uygun anlamıyorumYok akıtmıyo oğlumun ağzı akıtıyo amabiraz içtikten sonra oynamaya başlıyo ağzından dökülüyo Bi çok markanın böyle kollu sulukları var. Ben bundan memnun kaldım ama hepsi aynıdır muhtemelen.
Bizim klima açık sıcak da değil bilemedim ki çok yorucu ama sabah olunca da 06.30 gibi kalkıyoSıcaklardan mı acaba diyorum, bugün salonda yatmayı deneyeceğim orası daha serin oluyor bakalım
Çook yorucu hemde, büyüdükçe daha uzun uyumasını beklerken daha kötü oldu, önceleri daha uzun uyuyordukBizim klima açık sıcak da değil bilemedim ki çok yorucu ama sabah olunca da 06.30 gibi kalkıyo
Yaa inşallah valla 4.ay atağı da olabilir bitsin artıkÇook yorucu hemde, büyüdükçe daha uzun uyumasını beklerken daha kötü oldu, önceleri daha uzun uyuyordukInşaallah en kısa zamanda bi düzene girerler
Sanırım 9 aydan sonra pipetli olanlara geçicez. Sonrada o silikon bardaklar tercihen tabiyki. Bana da bunu bi yakınım aldırmıştı bebek alışverişinde. Niye normal biberonlarda su içemiyo mu demiştim ozamanAlıştırma bardağı diye geçiyor değil mi? Bir de kolsuzlar cok var ama bebek için kollu olması daha iyi olabilir diye düşünüyorum ben ama kolsuz o silikon bardaklar neden çok satılıyor onlar mı daha uygun anlamıyorum
Stanley var bende mama kullandığımız için sıcak su hep taşıyorum yanımda bir tane de kayınvalidem vermişti inanır mısın ona koyduğum su 24 saat bile geçse hala kaynar kalıyor marka çokta önemli değil onu anladımBebek için termos alan var mı hangi marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz?
Stanley var bende mama kullandığımız için sıcak su hep taşıyorum yanımda bir tane de kayınvalidem vermişti inanır mısın ona koyduğum su 24 saat bile geçse hala kaynar kalıyor marka çokta önemli değil onu anladımBebek için termos alan var mı hangi marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz?
Skiphop ve babyplus aldimBebek için termos alan var mı hangi marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz?
biberonu oturtarak veriyolar dik durdugu icin gaz problemi azaliyormus diye duymustum bir yerde deneyebilirsiniz onu kucaginizda oturtupBiberon olarak hepsini denedim. Gözden kaçmasın dedim ucunu reddettikleri oldu ve aşırı gaz yapanda oldu. Avent gaz için olanlar Dr browns şuan onu kullanıyorum. Az akışlı olanlar vardı como meme reddi olmasın diye almıştım hiç vermem demiştim yoğun bakımda biberon dayadıkları icin asla beni kabul etmedi. Az akışlı olanları da büyüdükçe ağlayarak istemedi. Ama biberondan hava yutuyor o kesin. Kaldırıyorum gazını çıkarıyorum devam edeyim diyorum hemen yine başlıyor. Çok yoruyor beni.