Bende onu alcam. 4 ay ıcjn olanı almayacak mısın? 6 ay için farklı oluyor sanırımBen direk pipetli munchkin suluk aldım
osman gonulal videosunda sanki onu tarif edıyordu marka vermeden
dur bi daha ızleyım
herkes onu onerıyordu
Bana 5. Ayda su için öbür ay dedı doktor bakalm ondan aldım
6. Ay ıcın olanı aldımBende onu alcam. 4 ay ıcjn olanı almayacak mısın? 6 ay için farklı oluyor sanırım
Anladım yani öncesinde alıştırma yapmadan direkt pipetli alacagız :)6. Ay ıcın olanı aldım
Tekrar dınledım
Amaç su ıçmek degıl su ıcmeyı ogrenmek ondan açık bardak veya pıpet dıyor doktor videoda
Pipetle içmesi zor değil mi çok gelmez mi acaba boğazına falan kaçarsa diye tedirgin ediyor beni6. Ay ıcın olanı aldım
Tekrar dınledım
Amaç su ıçmek degıl su ıcmeyı ogrenmek ondan açık bardak veya pıpet dıyor doktor videoda
Bende hatta bugun geldi hepsiburada indiriminden aldım6. Ay ıcın olanı aldım
Tekrar dınledım
Link var mı ? Direkt pipetle mi baslayacaksınızBende hatta bugun geldi hepsiburada indiriminden aldımve ben normal kaşıkla su vermeye başladım 1kaç gündür çişi çok sarı geldi gözüme çocuk sanki bi rahatladı
Munchkin Tıklama Kilitli Uçlu Pipetli Alıştırma Bardağı, 6AY+, 207ML, Mavi, 1 AdetLink var mı ? Direkt pipetle mi baslayacaksınız
Munchkin Tıklama Kilitli Uçlu Pipetli Alıştırma Bardağı, 6AY+, 207ML, Mavi, 1 Adet
Ek gıdaya başladığımda 6. Ayda bununla başlayacağım direkt evet , ama eğer içemezse mesela biberonla başlatırım arada denetirim gibi gibi. Benimki mama takviyesi aldığından biberona alışık onda sıkıntı yaşamaz
Bu suluk ayarlıyormus cok gelmemesını bı arastırın ıstersenız yorumlarda oyle yazmıslarPipetle içmesi zor değil mi çok gelmez mi acaba boğazına falan kaçarsa diye tedirgin ediyor beni
Bılmıyorum valla ben oyle aldım ben yıne cok su vermeyı dusunmuyorum ondan cok takılmadım :)Anladım yani öncesinde alıştırma yapmadan direkt pipetli alacagız :)
Siteye girmeyi unutuyorum koşuşturmacadan..Eternal_8 kizcee nerelerdesin
Normal içtiğiniz sudan mi veriyorsunuzBende hatta bugun geldi hepsiburada indiriminden aldımve ben normal kaşıkla su vermeye başladım 1kaç gündür çişi çok sarı geldi gözüme çocuk sanki bi rahatladı
Hayır içtiğimiz damacana suyu kaynatıp soğutup veriyorumNormal içtiğiniz sudan mi veriyorsunuz
Ben cam şişedeki sulardan alıyorum.Normal içtiğiniz sudan mi veriyorsunuz
Bebek sularından aldım ben onu veriyorumNormal içtiğiniz sudan mi veriyorsunuz
Benim 1 ay önce oluyordu geçti kendiliğindenŞöyle bi sorunum var , bebeğimi uyutuyorum yatırıyorum mesela 20.30da , 23.00e kadar 2 veya 3 kere ağlayarak uyanıyor mutlaka .. gece uykusunda boyle bir şey olmuyor genelde ama ilk uykusunda defalarca oluyor bunu yaşayan var mı neden oluyor hiç anlayamıyorum ya
Yani gündüz uykusunda böyle bir şey olmuyor ama şimdi 3. Ye gittim ağlamasına , üzülüyorum da.. hadi inşallah benimki de geçerBenim 1 ay önce oluyordu geçti kendiliğinden