2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Buraya kendimi nasıl yazacağımı bilmiyorum yardımcı olabilecek olan var mı

Bende regenesis max kullanıyorum 5. Haftadan beri doktor önerisiyle. Akşam uyumadan önce içiyorum.

Merhaba hanımlarrr 13 haftalık hamileyim bulantılarım sanki git gide artıyor gibi..sizler ne durumdasınız bulantılariniz geçti mi? Yada tahminen ne Zaman biter
Bugün 13+0 oldum, geçen hafta tam rahatladım artık iyiyim dediğim birkaç günden sonra son 3 gündür günde 4-5 kez kusuyorum. Midemde bulantı ilacı dahil hiçbir şey kalmıyor bu şekilde önce azalıp sonra daha çok artması çok tuhaf geldi bana.

Bende regenesis max kullanıyorum 5. Haftadan beri doktor önerisiyle. Akşam uyumadan önce içiyorum.
Akşam uyumadan önce ictiginizde gece susatma sabah agzinizda tad vs bırakıyor mu bende akşama dönerim o zaman belki gün içinde ufacık mide bulantısı yapiyorda

Aaa bugüne kadar hiç kan ve idrar tahlili yapılmadı mı sana değerlerine bakmadılar mı hiç?
İlk zamanalr yapılmıştı 6. Hafta veya 7. Haftamda kapsamlı bir şekilde daha sonra hiç yapılmadı. tiroid çıktı hamileliği bağlı olarak onun için kan veriyorum sadece

İlk zamanalr yapılmıştı 6. Hafta veya 7. Haftamda kapsamlı bir şekilde daha sonra hiç yapılmadı. tiroid çıktı hamileliği bağlı olarak onun için kan veriyorum sadece
Heh tamam orada belki bir sıkıntı görmemiştir doktorun ama sen bir dahaki gidişinde istersen bir hatırlat bakalım. Unutmuş olmasın. BEnde de bir tık yüksek çıktı troid Normalde ilk trimester de 2,5 aldı olması gerekiyormuş benim 3.25 çıktı. en düşük doz ilaç verdi sabah aç karnına içiyorum. Herhalde haftaya bir kan vermem gerekir değerim ne halde diye, duruma göre dozu artıracağım demişti bana da.

Evet evet öyleymiş düşük olması gerekiyormuş şans eseri ogrendik üstelik halsizlik yorgunluk falanda yapıyormuş aklınızda bulunsun ilk ölçüm de 7.5 çıkmıştı değerim 50 mg la başladı sonra 1.78 çıktı 75 mg a çıkardı şuan 1.28 falandı 100mg la devam ediyoruz değerim duserken mg yükseltme sebebini sorduğumda doğuma kadar çok ihtiyacın olacak artış olmasın doğumdan sonra kalmasın diye demişti

Sat: 18 temmuz
Kese:5+2
Kalp atışı:6+2 bu benimki mesela bunun gibi buraya yazıp @ ile mavihalı’yı etiketleyeceksin
Hepi börth dey tu yuuuuuuuuu

Mutlu sağlıklı bir yaş olsun bebişim, evladınla birlikte harika nice yaşların olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…