2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlarrr 13 haftalık hamileyim bulantılarım sanki git gide artıyor gibi..sizler ne durumdasınız bulantılariniz geçti mi? Yada tahminen ne Zaman biter
İnşallah hemencecik geçer gider. Benim neredeyse yok olacak şekilde azaldı. Bazen bir öğürme hissi geliyor arada bişi tetikliyor, koku, yemek görüntüsü vs. Ama onun dışında 11. haftada artık iyiyim diyebilirim, ama birileri yazdı burada iyi hissederken birden yine kötüleştim diye. Umarım öyle olmaz.

Selam hamişler
Cinsiyyeti kaç haftada ogrendiniz?ben ilk çoçukda 13haftada ogrenmiştim oğlum oldu şu an kiz istiyorum merakla bekliyorum bu konrtolde gozukurmu diye

Merhaba hanımlarrr 13 haftalık hamileyim bulantılarım sanki git gide artıyor gibi..sizler ne durumdasınız bulantılariniz geçti mi? Yada tahminen ne Zaman biter
Benim 2ci hamileligim bulantim pek yok şu anlik
ilk hamileligim berbatdi ama hic birsey yiyemiyordum

11de dedim ki heh azalıyor bence artık rahat etmeye başlarım, iki gündür berbat durumdayım. Vitamin kullanmaya başladım acaba o mu dokunuyor ondan şüpheleniyorum şimdi, yarın daha akşama doğru bir saatte alıp deneme yanılma yapıcam kendime

13+3 teyim. Demir ilacı ve vitaminler mafetti beni. Neyapıcam bilmiyorum

Mide gazına iyi gelen ne var acaba kızlar ?yemek yedikten sonra sanki açmışım gibi gur gur sesler gaz büyük ihtimalle çok rahatsız ediyor ya dayanamıyorum ağrıyor

İkili test sonuçlarım çıktı normal mi kac olması gerekiyor araştırdım biraz ama karışık geldi bilen arkadaşlar fikrini söyleyebilir mi ?
Ay umarim anlayan birileri vardir bende carsamba gunu gidecem. Insallah sizinde her sey yolundadir . belki daha onceden dogum yapan ikili yaptiran arkadaslar anliyorlardir

Kızlar selam bende izmirdeyim eşimin işi dolayısıyla Aliağa’da yaşıyorum normalde bende medicana istiyordum özel sağlık sigortamız var ama git gel zor olacak diye can hastanesindeyim şimdilik hangi doktora gidiyorsunuz acaba :)

13+3 teyim. Demir ilacı ve vitaminler mafetti beni. Neyapıcam bilmiyorum
Demir ilacı ve vitaminlerden önce mide bulantınız yok muydu? O ilaçlar mı sebep oluyor gerçekten? Korktum şimdi. Ben de tam iyiyim derken haftaya o ilaçları verirse yine mi kötü olcam

Demir ilacı ve vitaminlerden önce mide bulantınız yok muydu? O ilaçlar mı sebep oluyor gerçekten? Korktum şimdi. Ben de tam iyiyim derken haftaya o ilaçları verirse yine mi kötü olcam
Bende 12+5deyim bana doktorum demir ilacı vs vermedi ya 1 hafta daha folik asit kullanicam sonra bırak dedi 3 hafta sonra da kontrole gidicem

Merhaba 13+3 ten yazıyorum benim gibi oturunca rahminde baskı hisseden var mı acaba?

Bende 12+5deyim bana doktorum demir ilacı vs vermedi ya 1 hafta daha folik asit kullanicam sonra bırak dedi 3 hafta sonra da kontrole gidicem
12+5 te decavit başladı arkadaşlar ben kullanamadim ilk attığımda direkt kusturdu devam etmek istemiyorum onun yerine regenesis (devlet karşılamıyor fakat decavitten daha kapsamlı kapsül olduğu içinde daha rahat yutuluyor)kullanmaya başladım ve yemekten hemen sonra içiyorum aç karına iyi gelmedi

Canım ben oraya gitmiyorum. Bornovadaki Özel çınarlı hastanesine gidiyorum.

Belki de kan tahlillerin de bir sıkıntı görmemiştir. Ben gittiğim de unutmazsam sorayım bakim. folik asit ve diğer vitaminleri filan. Hatırlatmayı biz mi yapmamız gerekiyor acaba.

Belki de kan tahlillerin de bir sıkıntı görmemiştir. Ben gittiğim de unutmazsam sorayım bakim. folik asit ve diğer vitaminleri filan. Hatırlatmayı biz mi yapmamız gerekiyor acaba.
Kan tahlili yapmadı bana foliki bırak vereceğim multivitamine başla son ayına kadar kullan dedi

ben de canda emre başer'i duydum, siz kime başladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…