- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
İnşallah hemencecik geçer gider. Benim neredeyse yok olacak şekilde azaldı. Bazen bir öğürme hissi geliyor arada bişi tetikliyor, koku, yemek görüntüsü vs. Ama onun dışında 11. haftada artık iyiyim diyebilirim, ama birileri yazdı burada iyi hissederken birden yine kötüleştim diye. Umarım öyle olmaz.Merhaba hanımlarrr13 haftalık hamileyim bulantılarım sanki git gide artıyor gibi..sizler ne durumdasınız bulantılariniz geçti mi? Yada tahminen ne Zaman biter
Benim 2ci hamileligim bulantim pek yok şu anlikMerhaba hanımlarrr13 haftalık hamileyim bulantılarım sanki git gide artıyor gibi..sizler ne durumdasınız bulantılariniz geçti mi? Yada tahminen ne Zaman biter
11de dedim ki heh azalıyor bence artık rahat etmeye başlarım, iki gündür berbat durumdayım. Vitamin kullanmaya başladım acaba o mu dokunuyor ondan şüpheleniyorum şimdi, yarın daha akşama doğru bir saatte alıp deneme yanılma yapıcam kendimeMerhaba hanımlarrr13 haftalık hamileyim bulantılarım sanki git gide artıyor gibi..sizler ne durumdasınız bulantılariniz geçti mi? Yada tahminen ne Zaman biter
Ay umarim anlayan birileri vardir bende carsamba gunu gidecem. Insallah sizinde her sey yolundadir .İkili test sonuçlarım çıktı normal mi kac olması gerekiyor araştırdım biraz ama karışık geldi bilen arkadaşlar fikrini söyleyebilir mi ?
Kızlar selam bende izmirdeyim eşimin işi dolayısıyla Aliağa’da yaşıyorum normalde bende medicana istiyordum özel sağlık sigortamız var ama git gel zor olacak diye can hastanesindeyim şimdilik hangi doktora gidiyorsunuz acaba :)Tamamlayıcı sigorta şahen bir şey ya. Çocuk doğunca ona kesin yaptırmak istiyorum özel sigorta. Maalesef devlette hiç bir konuda bakılamaz olduk randevu alamaz olduk iyice yetersizleşti. Medicana mantıklı Can hastanesi de mantıklı senin için. Arkadaşım daha 20 gün önce yaptı Medicana da doğum ama onun doktoru o hastanede çalışmıyormuş. Doğum için anlaşmış, kimin doğumu olursa hastaneyi kullanıyormuş. Çok memnun kaldılar. Sezeryan oldu sabah 8 de ertesi günü öğlene hastaneden çıkmıştı. Odaları falan da geniş, ferah, temiz. Ancak bir notum olacak. Doğumu orada yapacaksan çevrendekilere söyle, çiçek alıp gelmesinler. Yukarı çiçek çıkartmaya izin vermiyolar asla. Hep kapıda kaldı herkesin çiçeği.
Bence artık yeni doktorundan randevu al git artık, zaten vakti gelmiş bekleme daha fazla. O mide bulantıları şanslı kesinlerde olmuyormuş. Sevindim senin adına. Tadını çıkart mis gibihiç evhamlanmana gerek yok. Keşke hepimiz öyle geçirseydik bu süreci.
Demir ilacı ve vitaminlerden önce mide bulantınız yok muydu? O ilaçlar mı sebep oluyor gerçekten? Korktum şimdi. Ben de tam iyiyim derken haftaya o ilaçları verirse yine mi kötü olcam13+3 teyim. Demir ilacı ve vitaminler mafetti beni. Neyapıcam bilmiyorum
Bende 12+5deyim bana doktorum demir ilacı vs vermedi ya 1 hafta daha folik asit kullanicam sonra bırak dedi 3 hafta sonra da kontrole gidicemDemir ilacı ve vitaminlerden önce mide bulantınız yok muydu? O ilaçlar mı sebep oluyor gerçekten? Korktum şimdi. Ben de tam iyiyim derken haftaya o ilaçları verirse yine mi kötü olcam
12+5 te decavit başladı arkadaşlar ben kullanamadim ilk attığımda direkt kusturdu devam etmek istemiyorum onun yerine regenesis (devlet karşılamıyor fakat decavitten daha kapsamlı kapsül olduğu içinde daha rahat yutuluyor)kullanmaya başladım ve yemekten hemen sonra içiyorum aç karına iyi gelmediBende 12+5deyim bana doktorum demir ilacı vs vermedi ya 1 hafta daha folik asit kullanicam sonra bırak dedi 3 hafta sonra da kontrole gidicem
Canım ben oraya gitmiyorum. Bornovadaki Özel çınarlı hastanesine gidiyorum.Kızlar selam bende izmirdeyim eşimin işi dolayısıyla Aliağa’da yaşıyorum normalde bende medicana istiyordum özel sağlık sigortamız var ama git gel zor olacak diye can hastanesindeyim şimdilik hangi doktora gidiyorsunuz acaba :)
Kendimi bulamadım belki unutmuşsunuzdur(ilk defa kullanıyorum hatalarım oluyor mazur görün)Kızlar üşenmedim herkesi etiketledim.Ara ara gelip yazın güncelleyelim birbirimizi neler yapıyorsunuz. Hamişlik günleriniz nasıl geçiyor. Hiç sesi çıkmayan arkadaşlar ne alemdesiniz. İçinizde cinsiyet öğrenen şanslılar oldu mu
@Mavihali @mmervee_ @Karusel @ihlamurunkokusu @strudel @difembahyaa @Eksi_Elma @Ranaz @Beetul12 W wolfgang @tospalak @Meine Sterne @esragirgin @mimoza2015 @muggle1 @mansure97 @2kedianasi @Merayyy @Tugcee1524Herkesin Nicki kendine @Seymaty @Eternal_8 @kelebek012 S snkk @dasistmasist @pdrci16 @xDerinMavix @ozlemhsan @Patilianne86 @Gamgusar @seeymaaa @INKZINKMINK @IADK @tubish_19 E evdekiliyakat @mehtap49 @fatos1717 @cerenay000 @goknilay @mhndsbayan @Derin2043 @mimozaciceki @Zaaraaa @Buseesii @suraa12 @mnzek @Ashleyyy @fogis @momento @melikee24 @Denizasafhayalim @papatyagibiii @lokumm2708 @srf98 @hmsbki M Minikmucizem9494 @hiranur3419 @Gizem01- @tuver
Belki de kan tahlillerin de bir sıkıntı görmemiştir. Ben gittiğim de unutmazsam sorayım bakim. folik asit ve diğer vitaminleri filan. Hatırlatmayı biz mi yapmamız gerekiyor acaba.Bende 12+5deyim bana doktorum demir ilacı vs vermedi ya 1 hafta daha folik asit kullanicam sonra bırak dedi 3 hafta sonra da kontrole gidicem
Kan tahlili yapmadı bana foliki bırak vereceğim multivitamine başla son ayına kadar kullan dediBelki de kan tahlillerin de bir sıkıntı görmemiştir. Ben gittiğim de unutmazsam sorayım bakim. folik asit ve diğer vitaminleri filan. Hatırlatmayı biz mi yapmamız gerekiyor acaba.
ben de canda emre başer'i duydum, siz kime başladınız?Kızlar selam bende izmirdeyim eşimin işi dolayısıyla Aliağa’da yaşıyorum normalde bende medicana istiyordum özel sağlık sigortamız var ama git gel zor olacak diye can hastanesindeyim şimdilik hangi doktora gidiyorsunuz acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?