- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Tamamlayıcı sigorta şahen bir şey ya. Çocuk doğunca ona kesin yaptırmak istiyorum özel sigorta. Maalesef devlette hiç bir konuda bakılamaz olduk randevu alamaz olduk iyice yetersizleşti. Medicana mantıklı Can hastanesi de mantıklı senin için. Arkadaşım daha 20 gün önce yaptı Medicana da doğum ama onun doktoru o hastanede çalışmıyormuş. Doğum için anlaşmış, kimin doğumu olursa hastaneyi kullanıyormuş. Çok memnun kaldılar. Sezeryan oldu sabah 8 de ertesi günü öğlene hastaneden çıkmıştı. Odaları falan da geniş, ferah, temiz. Ancak bir notum olacak. Doğumu orada yapacaksan çevrendekilere söyle, çiçek alıp gelmesinler. Yukarı çiçek çıkartmaya izin vermiyolar asla. Hep kapıda kaldı herkesin çiçeği.benim tamamlayıcı sağlık sigortam var medicana medicalde falan geçiyor doğumu da kapsayan. ben karşıyakada oturuyorum. Ama doktorlarda yaşadıklarımdan sonra inan bana sigorta falan umurumda değil ay asla dayanamadım hatta anksiyete yaşıyorum deli gibi ama normalde de çok panik bi insanım yani 3 gebeliğimi de 1 hafta önceden testlerle vs öğrendim eşim de bu durumuma çok kızıyor sakin olayım istiyor (kolaydı). doktor 5 eylülde her şey yolunda bi ay sonra gel deyince dayatamadım ama inan bana içim içimi yiyor son 2 haftadır. Bir de burada okuduklarımı asla yaşamıyorum ben, mide bulantılarım vs neredeyse yok. hep kendi kendimi sorgular haldeyim ama bakalım. senin doktora da bakacağım kesin. bir de can hastanesinde emre başer duydum, onu da çok övdüler bakalım bakalım. merak ettiğim şey bu nifty fetal falan doktor ne yorum yapacaknu bekliyorum.
Bence artık yeni doktorundan randevu al git artık, zaten vakti gelmiş bekleme daha fazla. O mide bulantıları şanslı kesinlerde olmuyormuş. Sevindim senin adına. Tadını çıkart mis gibi hiç evhamlanmana gerek yok. Keşke hepimiz öyle geçirseydik bu süreci.