- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Bana da doğuma kadar kullandırtmaya devam ederim dedi. Gerçi 0.25 mg veriyor işe yarıyor mu bilmiyorum.Evet evet öyleymiş düşük olması gerekiyormuş şans eseri ogrendik üstelik halsizlik yorgunluk falanda yapıyormuş aklınızda bulunsun ilk ölçüm de 7.5 çıkmıştı değerim 50 mg la başladı sonra 1.78 çıktı 75 mg a çıkardı şuan 1.28 falandı 100mg la devam ediyoruz değerim duserken mg yükseltme sebebini sorduğumda doğuma kadar çok ihtiyacın olacak artış olmasın doğumdan sonra kalmasın diye demişti
Ayyy nice mutlu yeni yaşlarınız olsuuunnYaş:30 (29 dum 30 oldum bugun)
Sat: 18 temmuz
Kese:5+2
Kalp atışı:6+2 bu benimki mesela bunun gibi buraya yazıp @ ile mavihalı’yı etiketleyeceksin
Mıhtişim
Çok özür dileyerek tuvalet duzeninizden anlarsınız ben o şekilde anlıyorum ise yarayıp yaramadığını 100 e başladığımdan beri kabız olmuyorum günlük yapabiliyorumBana da doğuma kadar kullandırtmaya devam ederim dedi. Gerçi 0.25 mg veriyor işe yarıyor mu bilmiyorum.
Alla alla, bende hiç kabızlık gibi bir durum olmadı ama hamilelik başladığından beri.Çok özür dileyerek tuvalet duzeninizden anlarsınız ben o şekilde anlıyorum ise yarayıp yaramadığını 100 e başladığımdan beri kabız olmuyorum günlük yapabiliyorum
İnşallah canım ama daha yorum yapan anlayan biri olmadı galiba sonuçları iyi geldi ikili tarama diyen arkadaşlar iyi sonuçları atsana karsilastirsam :)Ay umarim anlayan birileri vardir bende carsamba gunu gidecem. Insallah sizinde her sey yolundadir .belki daha onceden dogum yapan ikili yaptiran arkadaslar anliyorlardir
inşallah hiç hiç olmasınnAlla alla, bende hiç kabızlık gibi bir durum olmadı ama hamilelik başladığından beri.İlacı da kullanalı 2 hafta falan oluyor daha.
Evet canım ayda bir bakalım kanına ona göre mg artırımı yaparız ama doğuma kadar bıraktırmayız dedi.inşallah hiç hiç olmasınn
Ben 3. Haftamda başladım ilaca endokrinoloji tarafından Allah'tan ilaç küçük ve tatsız.
Kontrole aylık mı çağırdı
İnşallah doğumdan sonra atlatırızEvet canım ayda bir bakalım kanına ona göre mg artırımı yaparız ama doğuma kadar bıraktırmayız dedi.
Benimde son zamanlarımda oluyordu ilk çocukta bunda erken oldu gerçektenEvet kime soylediysem bunun için çok erken dedi
Açıkçası bende ondan çok korkuyorum bazı günler az bazı günler aşırı bulantili geçiyorİnşallah hemencecik geçer gider. Benim neredeyse yok olacak şekilde azaldı. Bazen bir öğürme hissi geliyor arada bişi tetikliyor, koku, yemek görüntüsü vs. Ama onun dışında 11. haftada artık iyiyim diyebilirim, ama birileri yazdı burada iyi hissederken birden yine kötüleştim diye. Umarım öyle olmaz.
Çok şükür yemeden yana sorunum yok yumurta yiyemiyorum görüntüsüne dahi dayanamıyorum ama sürekli bulantı var yani özellikle kahvaltı yapmadan önce ve sonrası... öyle zor geçiyor ki inanın kahvaltı yapmak istemiyorumBenim 2ci hamileligim bulantim pek yok şu anlik
ilk hamileligim berbatdi ama hic birsey yiyemiyordum
Folbiol kullanıyordum bende ilk zamanlar.. sağlık ocağındaki doktorum vermişti günde iki iç demişti11de dedim ki heh azalıyor bence artık rahat etmeye başlarım, iki gündür berbat durumdayım. Vitamin kullanmaya başladım acaba o mu dokunuyor ondan şüpheleniyorum şimdi, yarın daha akşama doğru bir saatte alıp deneme yanılma yapıcam kendime
Benim 7. Haftamda başlamıştı bulantilar o zamanlar yemek dahi yiyemiyordum sürekli çubuk kraker leblebi yiyordum aç olduğum için dahada bulanıyordu ama sonra azalmıştı baya benimde su 2 haftadır aşırı yoğun geçiyor akşamları yemek yiyince midem şişiyor ve mutlaka onu çıkartıyorumBugün 13+0 oldum, geçen hafta tam rahatladım artık iyiyim dediğim birkaç günden sonra son 3 gündür günde 4-5 kez kusuyorum. Midemde bulantı ilacı dahil hiçbir şey kalmıyorbu şekilde önce azalıp sonra daha çok artması çok tuhaf geldi bana.
Ne olacak ki?Kizlar kendkmi cok suclu hissediyorumcips yedim cunku
Canım benim bir arkadaşım da o doktora gidiyor ben Cenk Mustafa güven’e almıştım ilk randevumu tamamen tesadüf üzerineydi ilk o boştu öğrenince sonra değiştiririm dedim ama şimdilik güzel gidiyor iyi bir doktor belki de burdan devam ederim :)ben de canda emre başer'i duydum, siz kime başladınız?
Bilmem normal zamanda da kotu hamilelikte iyi birsey olcagini dusunmedimNe olacak ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?