2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da doğuma kadar kullandırtmaya devam ederim dedi. Gerçi 0.25 mg veriyor işe yarıyor mu bilmiyorum.

Sat: 18 temmuz
Kese:5+2
Kalp atışı:6+2 bu benimki mesela bunun gibi buraya yazıp @ ile mavihalı’yı etiketleyeceksin
Ayyy nice mutlu yeni yaşlarınız olsuuunn

Bana da doğuma kadar kullandırtmaya devam ederim dedi. Gerçi 0.25 mg veriyor işe yarıyor mu bilmiyorum.
Çok özür dileyerek tuvalet duzeninizden anlarsınız ben o şekilde anlıyorum ise yarayıp yaramadığını 100 e başladığımdan beri kabız olmuyorum günlük yapabiliyorum

Çok özür dileyerek tuvalet duzeninizden anlarsınız ben o şekilde anlıyorum ise yarayıp yaramadığını 100 e başladığımdan beri kabız olmuyorum günlük yapabiliyorum
Alla alla, bende hiç kabızlık gibi bir durum olmadı ama hamilelik başladığından beri. İlacı da kullanalı 2 hafta falan oluyor daha.

Ay umarim anlayan birileri vardir bende carsamba gunu gidecem. Insallah sizinde her sey yolundadir . belki daha onceden dogum yapan ikili yaptiran arkadaslar anliyorlardir
İnşallah canım ama daha yorum yapan anlayan biri olmadı galiba sonuçları iyi geldi ikili tarama diyen arkadaşlar iyi sonuçları atsana karsilastirsam :)

Alla alla, bende hiç kabızlık gibi bir durum olmadı ama hamilelik başladığından beri. İlacı da kullanalı 2 hafta falan oluyor daha.
inşallah hiç hiç olmasınn
Ben 3. Haftamda başladım ilaca endokrinoloji tarafından Allah'tan ilaç küçük ve tatsız.
Kontrole aylık mı çağırdı

inşallah hiç hiç olmasınn
Ben 3. Haftamda başladım ilaca endokrinoloji tarafından Allah'tan ilaç küçük ve tatsız.
Kontrole aylık mı çağırdı
Evet canım ayda bir bakalım kanına ona göre mg artırımı yaparız ama doğuma kadar bıraktırmayız dedi.

Açıkçası bende ondan çok korkuyorum bazı günler az bazı günler aşırı bulantili geçiyor

Benim 2ci hamileligim bulantim pek yok şu anlik
ilk hamileligim berbatdi ama hic birsey yiyemiyordum
Çok şükür yemeden yana sorunum yok yumurta yiyemiyorum görüntüsüne dahi dayanamıyorum ama sürekli bulantı var yani özellikle kahvaltı yapmadan önce ve sonrası... öyle zor geçiyor ki inanın kahvaltı yapmak istemiyorum

Folbiol kullanıyordum bende ilk zamanlar.. sağlık ocağındaki doktorum vermişti günde iki iç demişti o bende çok bulantı yapıyordu sonrasında kendi doktorum değiştirdi folikasitimi..şimdide bulantım için prilam kullanıyorum ilk zamanlar prilami gece 4-5 gibi içiyordum son zamanlarda fayda etmemeye başladı hatta eşim kızıyor bana şimdi doktor sana prilami sabah akşam birde yatmadan iç dedi sen düzenli icmiyorsun ondan bulanıyor diye bende açıkçası bulantım oldukça içmeyi tercih ediyorum acaba düzenli içsem faydası olur mu?

Benim 7. Haftamda başlamıştı bulantilar o zamanlar yemek dahi yiyemiyordum sürekli çubuk kraker leblebi yiyordum aç olduğum için dahada bulanıyordu ama sonra azalmıştı baya benimde su 2 haftadır aşırı yoğun geçiyor akşamları yemek yiyince midem şişiyor ve mutlaka onu çıkartıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık

Kizlar kendkmi cok suclu hissediyorum cips yedim cunku

ben de canda emre başer'i duydum, siz kime başladınız?
Canım benim bir arkadaşım da o doktora gidiyor ben Cenk Mustafa güven’e almıştım ilk randevumu tamamen tesadüf üzerineydi ilk o boştu öğrenince sonra değiştiririm dedim ama şimdilik güzel gidiyor iyi bir doktor belki de burdan devam ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…