• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet evet öyleymiş düşük olması gerekiyormuş şans eseri ogrendik üstelik halsizlik yorgunluk falanda yapıyormuş aklınızda bulunsun ilk ölçüm de 7.5 çıkmıştı değerim 50 mg la başladı sonra 1.78 çıktı 75 mg a çıkardı şuan 1.28 falandı 100mg la devam ediyoruz değerim duserken mg yükseltme sebebini sorduğumda doğuma kadar çok ihtiyacın olacak artış olmasın doğumdan sonra kalmasın diye demişti
Bana da doğuma kadar kullandırtmaya devam ederim dedi. Gerçi 0.25 mg veriyor işe yarıyor mu bilmiyorum.

Bana da doğuma kadar kullandırtmaya devam ederim dedi. Gerçi 0.25 mg veriyor işe yarıyor mu bilmiyorum.
Çok özür dileyerek tuvalet duzeninizden anlarsınız ben o şekilde anlıyorum ise yarayıp yaramadığını 100 e başladığımdan beri kabız olmuyorum günlük yapabiliyorum 🙈

Çok özür dileyerek tuvalet duzeninizden anlarsınız ben o şekilde anlıyorum ise yarayıp yaramadığını 100 e başladığımdan beri kabız olmuyorum günlük yapabiliyorum 🙈
Alla alla, bende hiç kabızlık gibi bir durum olmadı ama hamilelik başladığından beri. 🧐 İlacı da kullanalı 2 hafta falan oluyor daha.

Ay umarim anlayan birileri vardir bende carsamba gunu gidecem. Insallah sizinde her sey yolundadir . 🍀🙏🏼 belki daha onceden dogum yapan ikili yaptiran arkadaslar anliyorlardir
İnşallah canım ama daha yorum yapan anlayan biri olmadı galiba sonuçları iyi geldi ikili tarama diyen arkadaşlar iyi sonuçları atsana karsilastirsam :)

Alla alla, bende hiç kabızlık gibi bir durum olmadı ama hamilelik başladığından beri. 🧐 İlacı da kullanalı 2 hafta falan oluyor daha.
inşallah hiç hiç olmasınn🤲🏻
Ben 3. Haftamda başladım ilaca endokrinoloji tarafından Allah'tan ilaç küçük ve tatsız.
Kontrole aylık mı çağırdı

inşallah hiç hiç olmasınn🤲🏻
Ben 3. Haftamda başladım ilaca endokrinoloji tarafından Allah'tan ilaç küçük ve tatsız.
Kontrole aylık mı çağırdı
Evet canım ayda bir bakalım kanına ona göre mg artırımı yaparız ama doğuma kadar bıraktırmayız dedi.

İnşallah hemencecik geçer gider. Benim neredeyse yok olacak şekilde azaldı. Bazen bir öğürme hissi geliyor arada bişi tetikliyor, koku, yemek görüntüsü vs. Ama onun dışında 11. haftada artık iyiyim diyebilirim, ama birileri yazdı burada iyi hissederken birden yine kötüleştim diye. Umarım öyle olmaz.
Açıkçası bende ondan çok korkuyorum bazı günler az bazı günler aşırı bulantili geçiyor😞

Benim 2ci hamileligim bulantim pek yok şu anlik
ilk hamileligim berbatdi ama hic birsey yiyemiyordum😣
Çok şükür yemeden yana sorunum yok yumurta yiyemiyorum görüntüsüne dahi dayanamıyorum ama sürekli bulantı var yani özellikle kahvaltı yapmadan önce ve sonrası... öyle zor geçiyor ki inanın kahvaltı yapmak istemiyorum 😞

11de dedim ki heh azalıyor bence artık rahat etmeye başlarım, iki gündür berbat durumdayım. Vitamin kullanmaya başladım acaba o mu dokunuyor ondan şüpheleniyorum şimdi, yarın daha akşama doğru bir saatte alıp deneme yanılma yapıcam kendime 🫠
Folbiol kullanıyordum bende ilk zamanlar.. sağlık ocağındaki doktorum vermişti günde iki iç demişti 🤦🏻‍♀️ o bende çok bulantı yapıyordu sonrasında kendi doktorum değiştirdi folikasitimi..şimdide bulantım için prilam kullanıyorum ilk zamanlar prilami gece 4-5 gibi içiyordum son zamanlarda fayda etmemeye başladı🤦🏻‍♀️ hatta eşim kızıyor bana şimdi doktor sana prilami sabah akşam birde yatmadan iç dedi sen düzenli icmiyorsun ondan bulanıyor diye bende açıkçası bulantım oldukça içmeyi tercih ediyorum acaba düzenli içsem faydası olur mu?

Bugün 13+0 oldum, geçen hafta tam rahatladım artık iyiyim dediğim birkaç günden sonra son 3 gündür günde 4-5 kez kusuyorum. Midemde bulantı ilacı dahil hiçbir şey kalmıyor 😞😞 bu şekilde önce azalıp sonra daha çok artması çok tuhaf geldi bana.
Benim 7. Haftamda başlamıştı bulantilar o zamanlar yemek dahi yiyemiyordum sürekli çubuk kraker leblebi yiyordum aç olduğum için dahada bulanıyordu ama sonra azalmıştı baya benimde su 2 haftadır aşırı yoğun geçiyor akşamları yemek yiyince midem şişiyor ve mutlaka onu çıkartıyorum 🤦🏻‍♀️ ne yapacağımı şaşırdım artık 🤦🏻‍♀️

Kizlar kendkmi cok suclu hissediyorum 😔😔 cips yedim cunku 😔😔

ben de canda emre başer'i duydum, siz kime başladınız?
Canım benim bir arkadaşım da o doktora gidiyor ben Cenk Mustafa güven’e almıştım ilk randevumu tamamen tesadüf üzerineydi ilk o boştu öğrenince sonra değiştiririm dedim ama şimdilik güzel gidiyor iyi bir doktor belki de burdan devam ederim :)

Back