2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gaz olduğunu nasıl anlıyosun

Asırı derece de ıkınıyor ıh ıh seslerı cıkarıyor ayagını karnına çekıyor vs
Ama dün doktora gitmiştik kalça çıkıklıgı kontrolune dktor da dedi cocugun cok gazı var diye dedıgı damlayı da aldım hayretmedı yazık yavruma

Yatağına yatırdığım an inanılmaz huzursuz oluyo gerneşiyo sesler çıkarıyo eli kolu durmuyo ve şak diye yatırdıktan 5 dk sonra uyanıyo ama kucakta asla hareket etmeden uyuyor. Kucakta olmak istediği için mi acaba yoksa bi derdi mi var çözemiyorum ☹️

Bu bana geceleri oluyor gunduz normal uyuyor koyunca

Asırı derece de ıkınıyor ıh ıh seslerı cıkarıyor ayagını karnına çekıyor vs
Ama dün doktora gitmiştik kalça çıkıklıgı kontrolune dktor da dedi cocugun cok gazı var diye dedıgı damlayı da aldım hayretmedı yazık yavruma
Benimkide öyle yapıyo yatağa yatırdığım an dediğin gibi aynı gazı var demek ki☹️ 15 gün sonra gidicez doktora gaz damlası sorarım bende

Yatağına yatırdığım an inanılmaz huzursuz oluyo gerneşiyo sesler çıkarıyo eli kolu durmuyo ve şak diye yatırdıktan 5 dk sonra uyanıyo ama kucakta asla hareket etmeden uyuyor. Kucakta olmak istediği için mi acaba yoksa bi derdi mi var çözemiyorum ☹️
Bizimki de böyle ama bizimki gündüz istediğin yataktan al baska yataga koy duymuyo gözünü açmıyor ama gece 12 sonrası asla öyle degıl anında kalkıyor kıyameti koparıyor

Bizimki de böyle ama bizimki gündüz istediğin yataktan al baska yataga koy duymuyo gözünü açmıyor ama gece 12 sonrası asla öyle degıl anında kalkıyor kıyameti koparıyor
En azından gündüz uyuyo sende rahat hareket edebiliyorsun 🥲benimkisi gece gündüz böyle çok yoruldum ne yapıcağımı bilmiyorum

Sab sımplex diye bir gaz damlası kullanıyoruz bizde. Çevremdekilerden duydum aldım eczaneden. Çocuğum ağlama krizlerinden bayılacaktı nefessiz kalıyordu ağlamaktan çözümü bu damlada bulduk rahatladık

Kucakta daha sıkı durduğu için anne karnı hissi veriyor canım bende de böyleydi yarım kundak yapmaya başladım artık uzun uyuyor yatağına bırakınca
Yarım kundak yapıyorum onda da darlanıyo elini çıkarmak istiyor hemen☹️

Kızlar ben gece yatmadan mamaya baslamıstım bir kez verıyorum 3 gundur falan bugun oglende verıp 2 ye cıkarmaya baslıcam
Bebegım kılo alımı masallah normal ama dusuk kılo dogdugu ıcın vermek ıstıyorum
Bu mamayla su mu vermemız lazım doktora sormayı ujuttumbi yardımcı olun lutfen

Kızlar ben gece yatmadan mamaya baslamıstım bir kez verıyorum 3 gundur falan bugun oglende verıp 2 ye cıkarmaya baslıcam
Bebegım kılo alımı masallah normal ama dusuk kılo dogdugu ıcın vermek ıstıyorum
Bu mamayla su mu vermemız lazım doktora sormayı ujuttumbi yardımcı olun lutfen
Mamayı verdikten sonra 2 3 çay kaşığı su verebilirsin

X