2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Teyzeleri ablaları biz bugün kesemizi gördük sağlıklı bir gebelik olarak gidiyoruz Allah nasip ederse iki hafta sonra da kalp atışlarını duyacağız
Sağlıkla devam etsin konu acmistin orda konuşmuştuk sevindim senin adına

Amin teşekkürler Gecikince bi test yapın inşallah beklediğiniz sonucu alırsınız sağlıkla

bende bırakmaya çalışıyorum ama günde 3 taneye indirdim şu an gerçekten zor ama yapmamız gerek başarmalıyızz birbirimize destek verelimm

bende bırakmaya çalışıyorum ama günde 3 taneye indirdim şu an gerçekten zor ama yapmamız gerek başarmalıyızz birbirimize destek verelimm
Ben de kullanıyordum.başlarda bı iki gün zorlandım içtim maalesef sonra bir anda bıraktim siz de birakirsiniz ama bir iki devam edince asla bırakılmıyor artık icmicem deyin direk bırakın

Kaç haftalıktın ve gittiğinde betan kaçtı canım
Son adet tarihime göre 5+4 ama ultrason daha doğru tahmin yapıyor bildiğim kadarıyla kesem çok küçük olduğu için henüz hafta tahmini yapamadı doktorum betama da en son 30 temmuzda baktırmıştım o zaman 1400 dü bugün bakılmadi

Teyzeleri ablaları biz bugün kesemizi gördük sağlıklı bir gebelik olarak gidiyoruz Allah nasip ederse iki hafta sonra da kalp atışlarını duyacağız
Hayırlı olsun darısı başımıza. Karından mi bakıldı yoksa alttan mi kese için?

Arkadaşlar degerın yükselmiş çok şükür ama enfeksıyon ve mantar var fitil le antıbıyotik yazdı ecz de sordum kullabilirsin dedi sizce?? Fitil gyno lomexin ilaçta fixef

Merhaba hanımlar 26 temmuz da ögrendim hamileligimi. Tahminen 06.04.2024 doğumlu olacak bebisim .. Aranıza benide alır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…