Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni laboratuar mi? İkiz olabilir sizin.Merhaba benim de cuma günü beta 217ydi bugün 1808 çıktı. Bu artış normal mi ? Ve kese henüz gözükmedi tam olarak
Evet aynı yerde yapıldı. Keşke olsa çok isterimAyni laboratuar mi? İkiz olabilir sizin.
Umarım normaldir. İki gun artisida iyiyse ins sagliklidir.Merhaba benımde sat 5 temmuz dayanamadım evde test yaptım pozitif bugun de kan verdim beta 248 çıktı inşallah Bi sıkıntı yaşamam degerim normal mi sizce adet olmama 3 gun varken kan verdım
Cok erteledim ama bu sefer randevu aldim bi genetik test falan baksrlar umarimCanım ben sana cevap yazmısım ama sonra Kı mesajlarını okumamıstım çok gecmıs olsun bende kımyasal gebelık yasamıstım subat ayında testte değil kan da öğrenmiştim 3 4 defadan fazla kimyasal yasamak daha zor tabi Dr a gıttın mı bu durum için
Merhaba bebeği veya keseyi görebildinz miMerhaba benimde 5+4 haftalık sat 23 haziran dı
Perşembe gunu gıdecegım inş ıkı kat artmıştır. Karnım çok agrıyor insan korkuyorUmarım normaldir. İki gun artisida iyiyse ins sagliklidir.
Hiç erteleme benım Bı çocugum var Bı senedır de ıkıncı ıcın ugrasıyoduk bu ay bende hormon falan ne varsa batırmaya karar veemıstım. Evet bazı şeyler tabı Kı kısmet ama insan aklında Kı soru ısaretlerını de silmek istiyorCok erteledim ama bu sefer randevu aldim bi genetik test falan baksrlar umarim
Hayirlisi olsun ihtimal yuksek bence cunku artış epey fazla.Evet aynı yerde yapıldı. Keşke olsa çok isterim
Bende de kasik agrisi oluyor hatta belime ve bacaklarima da vuruyor sanki adet olacakmışım da sokulemiyormus gibi.Perşembe gunu gıdecegım inş ıkı kat artmıştır. Karnım çok agrıyor insan korkuyor
Bende öyleyim sat neydiBende de kasik agrisi oluyor hatta belime ve bacaklarima da vuruyor sanki adet olacakmışım da sokulemiyormus gibi.
Evet aynısı dun uyuyamadım sancı dan sızde gebelık var mıBende de kasik agrisi oluyor hatta belime ve bacaklarima da vuruyor sanki adet olacakmışım da sokulemiyormus gibi.
Benim adetim duzensiz. Sat 8 mayis ama hamileligim yeni.Bende öyleyim sat neydi
Evet var. 792 cikti beta.Evet aynısı dun uyuyamadım sancı dan sızde gebelık var mı
Evet var. 792 cikti beta.
Benin uyutmayacak siddette olmuyor ama bazen cok kötü saplaniyor agri. Bazen deyanma gibi oluyor. Devamli sekilde yok ama ara ara.
Beta baktirdiniz mi?Ben de çok fazla bel ağrısı oluyor, kasıklarıma da ara ara sancı giriyor, çok korkuyorum ben de
Beta baktirdiniz mi?