2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben özele gideceğim yine ya. Devlet hastanesi doktorları gerçekten çok sıkıntılı kimden neyin intikamını alıyorsun ben sana ne yaptım? Bi terslemeler bi küstah küstah tavırlar durduk yere. Allah onların eline düşürmesin gerçekten. Herkesin imkanı olsa da özele gitse mis gibi. Prenses muamelesi yapılıyor genelde özelde insana. Hayır çok pohpohlanmak değil tabii ki derdim ama insan gibi muamele var en azından. Durup dururken tersliyor devletteki doktorlar. Hani işinin ehli çok az doktor var gerçekten mesleğinin hakkını veren devlette.

Vay ben ölem atın toprak üstüme günlerce didik didik temizlik yaptım el değmedik yer bırakmadım kızımın doğum günüydü. O bitti tekrar temizlik yaptım günde 3 çeşit yemek yapıyorum eşimin iş yerine de koyduğum için. Hatta şu an sabah namazına kalktım kızım tam 2 saattir uyanık uyutmaya çalışıyorum uyumam diye haykırıyor bu saatte ayağımda sallıyorum yaklaşık 10 dakika oldu bakalım ne zaman teslim olacak. İyice dinlen sonra öyle bi enerji geliyo ki şaşırırsın Allah’ın işi işte bana da enerji veriyo güçten bi düşsem halimiz yaman

Benimde şuan 6. Hafta aşırı mide bulantım var sabah öğle akşam sürekli kusuyorum bebeğim için endişeleniyorum beslenemiyorum çünkü .. siz naptnz ilaç flan kullandınız mı bulantı için
evet evet dayanamadım doktor yazdı p ile başlayan adını unuttum iyi de geldi

Kızlar bişi sorcam. Doktor bize 8. haftaya kadar ilişki yasak demişti. Sizlere ne dedi merak ediyorum ve ilişkiye başlayan ne zaman başladı?
Yasak koymadı normal süreçte olduğu için normal şekilde devam edin dedi ama psikolojik olarak insan acaba diye korkuyor ilişkiden sonra ağrı veya leke olursa bırakın dedi

Kızlar bişi sorcam. Doktor bize 8. haftaya kadar ilişki yasak demişti. Sizlere ne dedi merak ediyorum ve ilişkiye başlayan ne zaman başladı?
Kuzum bize doktor yasak koymadı sadece son aylar istemiyoruz dedi. Ama biz yine de kendimiz korkuyoruz. Başlarda hormonel olarak istiyordu canım ama şuan hiç isteğim yok. Korkudan da yapmıyoruz zaten

Kızlar ultrasona girmeden idrara sıkışık mi olmak gerekiyor doktorum bir sey demedi

Bana hiçbir konuda kısıtlama koymadı en başından beri. Eskisi gibi devam. Tabi muayeneden sonra söyledi bunu kişiden kişiye değişiyordur.

Kizlar gunaydin 9+4 um . Bi anda butun belirtilerim kayboldu normal mi sizce :) gitti yani sadece sik idrar kaldi. Kabizlik kasik agrisi vs vs ne var ne yok kayboldu. Mide bulantim zaten bu haftaya kadar hic olmamisti

Kizlar gunaydin 9+4 um . Bi anda butun belirtilerim kayboldu normal mi sizce :) gitti yani sadece sik idrar kaldi. Kabizlik kasik agrisi vs vs ne var ne yok kayboldu. Mide bulantim zaten bu haftaya kadar hic olmamisti
Normal kuzum. Gelip gidecek ama. Yani ben 9.haftada rahatladım sanmıştım. Sonra tekrar geldi. 12+3 sabah kustum mesela

Kızlar ultrasona girmeden idrara sıkışık mi olmak gerekiyor doktorum bir sey demedi
Benim bebeğim zor görüldüğü için bi sonraki kontrole idrara sıkışık gelmemi söyledi eğer öyle bişey isterse söylüyor

Günaydın canım, ben de 9. Haftada rahatlamıştım ama şu an 10+2 olduk, çok midem yanıyor, her hafta başka belirtiler oluyor gerçekten ama ben bulantı hapı kullanıyorum mecburum işe gidiyorum çünkü, endişelenme yani geçiyor bir süre sonra

Ben idrar kültürü vereceğim diye sıkışık gitmiştim iyi oldu dedi, yumurtalıklarınıda gördük bu şekilde dedi, kistim var hamile kalmadan önce kaybolmuş çok şükür

Benim de sürekli midem de gaz var, aşırı rahatsız oluyorum, hep böyle şiş midem, ne zaman geçecek diye bekliyorum
Midem şiş, gaz sancısı var kabız olmadığım halde. Sütyenlerim artık olmuyor. Kilo almadığım halde heryerim şiş ki belim incedir resmen bel oyuntum kalmadı. Kıyafetlerimi hiç yakıştıramıyorum bazıları olmuyor. Son aylara doğru facia olucam galiba

Kızlar ben bayağı oldu hamile pantolonu alalı, çok zorlandım çünkü, karnım acıdı üzerine baskı yapıyordu, karnım benim de şiş, akşama doğru fena oluyor karnım kocaman oluyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…