- 2 Kasım 2019
- 490
- 652
- 30
Sen gidince haber ver bakalım ne dicekBebek doğru pozisyonda ise belli olur
Ben özele gideceğim yine ya. Devlet hastanesi doktorları gerçekten çok sıkıntılı kimden neyin intikamını alıyorsun ben sana ne yaptım? Bi terslemeler bi küstah küstah tavırlar durduk yere. Allah onların eline düşürmesin gerçekten. Herkesin imkanı olsa da özele gitse mis gibi. Prenses muamelesi yapılıyor genelde özelde insana. Hayır çok pohpohlanmak değil tabii ki derdim ama insan gibi muamele var en azından. Durup dururken tersliyor devletteki doktorlar. Hani işinin ehli çok az doktor var gerçekten mesleğinin hakkını veren devlette.Gerçekten allahin cezaları gına geldi bana da. Sağlık sistemi cidden çökmüş durumda. Bak şuan yazdığından benim yeni haberim oldu. Doktorlar kesinlikle bilgi vermiyorlar , Allah aşkına anne karnında bir bebek var ve ayda 1 zor görüyoruz randevu yok diye. Ona da 5 dk ayırıyorlar, bu can yani, içinde, yaşıyor mu sağlıklı mi , elini alnına koyup anlayamiyorsun ki... gidişat çok kötü. Özeller çok pahalı...
Vay ben ölem atın toprak üstümeAy ben delirmek üzereyim, Evi bok götürüyor çok bunaldım, az önce o kadar sinirlendim ki yastığı yere attım, kaşıklar yerde, dondurma kabı yerde, bulaşıklar yığılı. Artık ellemiyorum yetti canıma tak etti ya. Haftada 1 evi topluyor haftada 1 temizlemekle ev temiz mi kalır gram da halim yok yemeği zor yapıyorum bıktım delirdim en sonunda artık
evet evet dayanamadım doktor yazdı p ile başlayan adını unuttum iyi de geldiBenimde şuan 6. Hafta aşırı mide bulantım var sabah öğle akşam sürekli kusuyorum bebeğim için endişeleniyorum beslenemiyorum çünkü .. siz naptnz ilaç flan kullandınız mı bulantı için
Yasak koymadı normal süreçte olduğu için normal şekilde devam edin dedi ama psikolojik olarak insan acaba diye korkuyor ilişkiden sonra ağrı veya leke olursa bırakın dediKızlar bişi sorcam. Doktor bize 8. haftaya kadar ilişki yasak demişti. Sizlere ne dedi merak ediyorum ve ilişkiye başlayan ne zaman başladı?
Kuzum bize doktor yasak koymadı sadece son aylar istemiyoruz dedi. Ama biz yine de kendimiz korkuyoruz. Başlarda hormonel olarak istiyordu canım ama şuan hiç isteğim yok. Korkudan da yapmıyoruz zatenKızlar bişi sorcam. Doktor bize 8. haftaya kadar ilişki yasak demişti. Sizlere ne dedi merak ediyorum ve ilişkiye başlayan ne zaman başladı?
12. haftaya kadar bu şekilde. sonra idrarara sıkışık olmana gerek yokmuş canım doktor öyle söyledi.Kızlar ultrasona girmeden idrara sıkışık mi olmak gerekiyor doktorum bir sey demedi
Bana hiçbir konuda kısıtlama koymadı en başından beri. Eskisi gibi devam. Tabi muayeneden sonra söyledi bunu kişiden kişiye değişiyordur.Kızlar bişi sorcam. Doktor bize 8. haftaya kadar ilişki yasak demişti. Sizlere ne dedi merak ediyorum ve ilişkiye başlayan ne zaman başladı?
Normal kuzum. Gelip gidecek ama. Yani ben 9.haftada rahatladım sanmıştım. Sonra tekrar geldi. 12+3 sabah kustum meselaKizlar gunaydin 9+4 um . Bi anda butun belirtilerim kayboldu normal mi sizce :) gitti yani sadece sik idrar kaldi. Kabizlik kasik agrisi vs vs ne var ne yok kayboldu. Mide bulantim zaten bu haftaya kadar hic olmamisti
Benim bebeğim zor görüldüğü için bi sonraki kontrole idrara sıkışık gelmemi söyledi eğer öyle bişey isterse söylüyorKızlar ultrasona girmeden idrara sıkışık mi olmak gerekiyor doktorum bir sey demedi
Kizlar gunaydin 9+4 um . Bi anda butun belirtilerim kayboldu normal mi sizce :) gitti yani sadece sik idrar kaldi. Kabizlik kasik agrisi vs vs ne var ne yok kayboldu. Mide bulantim zaten bu haftaya kadar hic olmamisti
Kızlar ultrasona girmeden idrara sıkışık mi olmak gerekiyor doktorum bir sey demedi
Selamlar kızlarrr , 7+1 deyim çok uykummm var , hep uyusam uyurum sizde durumlar nasıll :)
Çok zor ya , midemde de bir boşluk var sanki hep yiyesim var . yataktan sanki dövmüşler gibi kalkıyorumBenim de hep uykum var, halsizliğim var aşırı düzeyde, akşamları erkenden uyuyorum hep
Çok zor ya , midemde de bir boşluk var sanki hep yiyesim var . yataktan sanki dövmüşler gibi kalkıyorum
Midem şiş, gaz sancısı var kabız olmadığım halde. Sütyenlerim artık olmuyor. Kilo almadığım halde heryerim şiş ki belim incedir resmen bel oyuntum kalmadı. Kıyafetlerimi hiç yakıştıramıyorum bazıları olmuyor. Son aylara doğru facia olucam galibaBenim de sürekli midem de gaz var, aşırı rahatsız oluyorum, hep böyle şiş midem, ne zaman geçecek diye bekliyorum
Midem şiş, gaz sancısı var kabız olmadığım halde. Sütyenlerim artık olmuyor. Kilo almadığım halde heryerim şiş ki belim incedir resmen bel oyuntum kalmadı. Kıyafetlerimi hiç yakıştıramıyorum bazıları olmuyor. Son aylara doğru facia olucam galiba