2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim dün karnım gerçekten 6 aylık gebe gibi şişmişti, çok zor bir akşam geçirdim öğürüp durdum kafamı tutamadım resmen halsizlikten sürekli oturduğum yerde uyuyakaldım. Sabah şişkinliğim biraz inmişti daha dinç uyandım. Gaz insanı böyle at tepmiş gibi yapıyor mu ya, gerçekten covid olduğumda bile kendimi bu kadar hasta hissetmemiştim.

Kilo aldınız mı kızlar, merak ediyorum, ben hiç kilo alamadım aynı kiloda ilerliyorum, biraz üzülüyorum normalde 1-2 kilo öneriyor doktorlar ilk trimester döneminde, sizler ne durumdasınız?

Kızlar ben bayağı oldu hamile pantolonu alalı, çok zorlandım çünkü, karnım acıdı üzerine baskı yapıyordu, karnım benim de şiş, akşama doğru fena oluyor karnım kocaman oluyor gerçekten
Tayt,elbise falan idare ediyorum da sütyen alayım bari. Erken diye düşünüyordum sevindim yalnız olmadığıma

Tayt,elbise falan idare ediyorum da sütyen alayım bari. Erken diye düşünüyordum sevindim yalnız olmadığıma

Hayır, hatta şaşırarak aldım, iç çamaşırı aldım, rahat etmem gerekiyor çünkü, günün uzun bir zaman diliminde dışarıdayım, evde ben giymiyorum, gecelik giymeye çalışıyorum, tüm gün kıyafetler beni çok rahatsız ediyor, yalnız değilsin canım yani

Kilo aldınız mı kızlar, merak ediyorum, ben hiç kilo alamadım aynı kiloda ilerliyorum, biraz üzülüyorum normalde 1-2 kilo öneriyor doktorlar ilk trimester döneminde, sizler ne durumdasınız?
Ben 1.600 gram almışım çok yediğimden almamak daha iyi ileride fazla fazla alıyorsun zaten önermiyorlar ilk trimester de kiloyu ama alırsan da maximum 3 kilo alman gerekmis fazlası değil

Benim tüp bebek, transfer öncesi dönemde kısa sürede iki üç kilo kadar almıştım ilaçlara bağlı olarak. Şu an doğrudüzgün yemek yemediğim için kilo almadım, sabit devam ediyorum. Benim doktorum kilo önermiyor bu arada, üzülme bence sen de nasıl olsa üç aydan sonra alacaksın

Saçlarım da aşırı dökülüyor, kıllarım geri çıkmaya başladı yıllar sonra ilk defa. Keşke tam tersi olsa Saç dökülmesi için çinko içeren takviye almamı söyledi doktorum. Bugün pregnacare’a başladım,folik asiti bırakabilirsin dedi içinde olduğu için umarım iyi gelir.

Ben 1.600 gram almışım çok yediğimden almamak daha iyi ileride fazla fazla alıyorsun zaten önermiyorlar ilk trimester de kiloyu ama alırsan da maximum 3 kilo alman gerekmis fazlası değil

Ben hiç alamadım, hatta bazen gramaj bazında eksik çıktığım oluyor, inşallah sağlıkla ilerler diye dua ediyorum, çok kilo almak istemiyorum zaten

Sevindim o zaman çok iyi, zaten ben hamilelik öncesinde de çabuk kilo alan biri değildim, evlenince aldım öyle de sabitledim

Benim durdu saç dökülmesi ama bende aynı şeyleri yaşıyorum, tırnaklarım güçlendi, yarın doktoruma gideceğim, folik asiti soracağım bakalım ne diyecek, ben hala içiyorum.

Ben hiç alamadım, hatta bazen gramaj bazında eksik çıktığım oluyor, inşallah sağlıkla ilerler diye dua ediyorum, çok kilo almak istemiyorum zaten
Yapı meselesi ve birde sağlıklı beslenme bazıları 30 kilo alırken Bazıları 6-8 kilo ile hamileliği bitiriyor

Hanımlar merhaba. Ben de birkaç gündür ayaklarımın buz gibi olduğunu fark ettim. Hamilelikle bir bağlantısı olabilir mi? Bunu yaşayan var mı? Havalar da sıcak bulunduğum yerde aslında

Hanımlar merhaba. Ben de birkaç gündür ayaklarımın buz gibi olduğunu fark ettim. Hamilelikle bir bağlantısı olabilir mi? Bunu yaşayan var mı? Havalar da sıcak bulunduğum yerde aslında
İlk başlarda ayak tabanlarım yanıyordu. Şimdi buz gibi benim de. Üstten bunalıyorum hararetleniyorum ama ayaklarım soğuk. Çorap giyiyorum mecburen bu havada zaten gaz ve şişkinlik de var iyice üşütmeyeyim diye. Hormonlar tuhaf

benım eskı doktorum bıberıye ıle masaj yapabılırsın yagını al demıstı hıc takviye falan vermedi

hamıleler usuyor canım. aslında bu erken bır donemde mı bılmıyorum ama suan sıcak havalar mesela bnmde ellerm ayaklarım buz gıbıdır

Selam kızlar bana iyi gelen bişeyi sizlerle de paylaşmak istedim. Şuan 8 haftalık hamileyim ve 6. Haftadan itibaren gaz başlamıştı. Çok şükür bende mide bulantısı yok ama afedersiniz sürekli geğirme istediği oluyordu ve böyle tam anlatamadığım bi iç kıyıma gibi gücümü tüketen bir şey oluyordu. Tansiyon düşüklüğünden de oluyormuş sanırım. Dün hatta aşırı kötüydüm gerçekten. Bugün sabah söylemesi ayıp simit ayranı çok severim ben yemek istedim ve ayranı içtikçe kendime geldim aaa dedim bu bana iyi geldi sanırım ve sabahtan beri 1 litre ayran içmişimdir elhamdulillah bomba gibiyim ne o iç kıyılması ne geğirme isteği ne gaz ne güç düşmesi hepsi kayboldu Allah’ın izniyle Tabi tansiyonu yüksek olanlar dikkat etsinler benim tansiyonum düşüyordu. Denerseniz belki iyi gelir hemde faydalı. Yaymak istedim ki bir kişiye bile iyi gelse ne mutlu bana

Son düzenleme:
Tansiyon düşüklüğü bende de var en yüksek 9-6 gördüm. Sırt üstü yattığımda mutlaka ayağımı yukarı kaldırıyorum, uzun süre öyle de kalamıyorum kalp atışlarım hızlanıyor. Soluma yatıyorum sürekli. Özellikle gece bir şey atıştırmadığım zaman şiddetli bulantı baş dönmesi yaşıyorum. Tuzlu çubuk kraker, ayran atıştırıyorum dediğin gibi iyi geliyor.

Kızlar nasıl kayıt oluyoruz? Yardımcı olur musunuz
Son adet tarihinin ilk gününü
Yaşını
Keseyi kaçıncı haftada gördüğünü
Kalp atışını kaçıncı haftada duyduğunu
Öğrendiysen cinsiyetini yazıyorsun
Hali yi etiketliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…