- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 36
Tayt,elbise falan idare ediyorum da sütyen alayım bari. Erken diye düşünüyordum sevindim yalnız olmadığımaKızlar ben bayağı oldu hamile pantolonu alalı, çok zorlandım çünkü, karnım acıdı üzerine baskı yapıyordu, karnım benim de şiş, akşama doğru fena oluyor karnım kocaman oluyor gerçekten
Tayt,elbise falan idare ediyorum da sütyen alayım bari. Erken diye düşünüyordum sevindim yalnız olmadığıma
Ben 1.600 gram almışım çok yediğimden almamak daha iyi ileride fazla fazla alıyorsun zaten önermiyorlar ilk trimester de kiloyu ama alırsan da maximum 3 kilo alman gerekmis fazlası değilKilo aldınız mı kızlar, merak ediyorum, ben hiç kilo alamadım aynı kiloda ilerliyorum, biraz üzülüyorum normalde 1-2 kilo öneriyor doktorlar ilk trimester döneminde, sizler ne durumdasınız?
Benim tüp bebek, transfer öncesi dönemde kısa sürede iki üç kilo kadar almıştım ilaçlara bağlı olarak. Şu an doğrudüzgün yemek yemediğim için kilo almadım, sabit devam ediyorum. Benim doktorum kilo önermiyor bu arada, üzülme bence sen de nasıl olsa üç aydan sonra alacaksınKilo aldınız mı kızlar, merak ediyorum, ben hiç kilo alamadım aynı kiloda ilerliyorum, biraz üzülüyorum normalde 1-2 kilo öneriyor doktorlar ilk trimester döneminde, sizler ne durumdasınız?
Ben 1.600 gram almışım çok yediğimden almamak daha iyi ileride fazla fazla alıyorsun zaten önermiyorlar ilk trimester de kiloyu ama alırsan da maximum 3 kilo alman gerekmis fazlası değil
Benim tüp bebek, transfer öncesi dönemde kısa sürede iki üç kilo kadar almıştım ilaçlara bağlı olarak. Şu an doğrudüzgün yemek yemediğim için kilo almadım, sabit devam ediyorum. Benim doktorum kilo önermiyor bu arada, üzülme bence sen de nasıl olsa üç aydan sonra alacaksın
Saçlarım da aşırı dökülüyor, kıllarım geri çıkmaya başladı yıllar sonra ilk defa. Keşke tam tersi olsaSaç dökülmesi için çinko içeren takviye almamı söyledi doktorum. Bugün pregnacare’a başladım,folik asiti bırakabilirsin dedi içinde olduğu için umarım iyi gelir.
Yapı meselesi ve birde sağlıklı beslenme bazıları 30 kilo alırken Bazıları 6-8 kilo ile hamileliği bitiriyorBen hiç alamadım, hatta bazen gramaj bazında eksik çıktığım oluyor, inşallah sağlıkla ilerler diye dua ediyorum, çok kilo almak istemiyorum zaten
Yapı meselesi ve birde sağlıklı beslenme bazıları 30 kilo alırken Bazıları 6-8 kilo ile hamileliği bitiriyor
İlk başlarda ayak tabanlarım yanıyordu. Şimdi buz gibi benim de. Üstten bunalıyorum hararetleniyorum ama ayaklarım soğuk. Çorap giyiyorum mecburen bu havada zaten gaz ve şişkinlik de var iyice üşütmeyeyim diye. Hormonlar tuhafHanımlar merhaba. Ben de birkaç gündür ayaklarımın buz gibi olduğunu fark ettim. Hamilelikle bir bağlantısı olabilir mi? Bunu yaşayan var mı? Havalar da sıcak bulunduğum yerde aslında
benım eskı doktorum bıberıye ıle masaj yapabılırsın yagını al demıstıSaçlarım da aşırı dökülüyor, kıllarım geri çıkmaya başladı yıllar sonra ilk defa. Keşke tam tersi olsaSaç dökülmesi için çinko içeren takviye almamı söyledi doktorum. Bugün pregnacare’a başladım,folik asiti bırakabilirsin dedi içinde olduğu için umarım iyi gelir.
hamıleler usuyor canım. aslında bu erken bır donemde mı bılmıyorum ama suan sıcak havalar mesela bnmde ellerm ayaklarım buz gıbıdırHanımlar merhaba. Ben de birkaç gündür ayaklarımın buz gibi olduğunu fark ettim. Hamilelikle bir bağlantısı olabilir mi? Bunu yaşayan var mı? Havalar da sıcak bulunduğum yerde aslında
Tansiyon düşüklüğü bende de var en yüksek 9-6 gördüm. Sırt üstü yattığımda mutlaka ayağımı yukarı kaldırıyorum, uzun süre öyle de kalamıyorum kalp atışlarım hızlanıyor. Soluma yatıyorum sürekli. Özellikle gece bir şey atıştırmadığım zaman şiddetli bulantı baş dönmesi yaşıyorum. Tuzlu çubuk kraker, ayran atıştırıyorum dediğin gibi iyi geliyor.Selam kızlar bana iyi gelen bişeyi sizlerle de paylaşmak istedim. Şuan 8 haftalık hamileyim ve 6. Haftadan itibaren gaz başlamıştı. Çok şükür bende mide bulantısı yok ama afedersiniz sürekli geğirme istediği oluyordu ve böyle tam anlatamadığım bi iç kıyıma gibi gücümü tüketen bir şey oluyordu. Tansiyon düşüklüğünden de oluyormuş sanırım. Dün hatta aşırı kötüydüm gerçekten. Bugün sabah söylemesi ayıp simit ayranı çok severim ben yemek istedim ve ayranı içtikçe kendime geldim aaa dedim bu bana iyi geldi sanırım ve sabahtan beri 1 litre ayran içmişimdir elhamdulillah bomba gibiyim ne o iç kıyılması ne geğirme isteği ne gaz ne güç düşmesi hepsi kayboldu Allah’ın izniyleTabi tansiyonu yüksek olanlar dikkat etsinler benim tansiyonum düşüyordu. Denerseniz belki iyi gelir hemde faydalı. Yaymak istedim ki bir kişiye bile iyi gelse ne mutlu bana
Son adet tarihinin ilk gününüKızlar nasıl kayıt oluyoruz? Yardımcı olur musunuz