2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben akşam 6 dan sonra bişey yemiyorum çünkü midem yanıyor midem gece boş olunca rahat uyuyorum zaten erken uyutuyor bebiş :) hamilelik şekerine de dikkat etcez diye zaten yediklerim iyice kısıtlandı :) normalde genetik olarak şeker hastalığı riskim var hamdolsun. Rabbim herkese kolaylık versin gerçekten herkesin ayrı imtihanı var yardımcımız olsun

Biraz da bendeki psikolojik boyutuna geleyim Birkaç aydır bebek düşünüyorduk zaten planlı oldu. Ama bir türlü benimseyemedim. Yani bahsederken bebeğim diye bahsedemiyorum. O diyorum, o durum diyorum. Çok yakınlarım biliyor sadece onlar benden çok daha heyecanlı, karnımı okşuyorlar kızıyorum onlara daha erken heyecanlanmayın hemen diye. Hatta hamileliğimi öğrendiğimde eşime telefonda söylemiştim inanmamıştı çok sakin ve telefonla söylediğim için

Dediğiniz gibi idrara sıkışık gittim doktor acil doğuma gitti yarım saat bekleyince dayanamadım wcye koştum ama yinede doktor bi şey demedi gördük bebişi 8+5 bi dahakine 2 li tarama testi için cagirdi adet tarihi ile bebişin arasında bir hafta fark var onu da sordum geç döllenme dedi gayet normal bebişin tarihini baz alcaz dedi

Benimde iki gün geriden geliyo ultrasonda 2 Eylülde gördüm en son 27 Eylül'de ikili test yapılacak ama bu gördüğümdede elleri ayakları belli oluyordu artık nokta olarak görmüyoruz ona çok seviniyorum ben

Saçım 1 aydır yolunmus gibi dokuluyor banyoda

Benim bir tane kaybım olduğu için, bu bana çok iyi geldi diğerinde ben böyle hiç sevinemiyordum şaşırmıştım, erken gelmişti bana biraz, sanki bebeğim onu istemediğimi hissetmiş gibi oldum, sonradan çok üzüldüm ama zaten hemen bağ kuramıyoruz ki, bazen ben de hayal etmeye çalışıyorum, onu seviyorum, gözümde kendimle canlandırmaya çalışıyorum, mutlu oluyorum

Saçım 1 aydır yolunmus gibi dokuluyor banyoda
Aynı benim de öyleydi avuç avuç döküldü, saçımı taramak istemiyordum moralim bozuluyordu. Eczacı arkadaş bebek senin depondan kullanmaya başlamış tarzı bir şey söylemişti. Vücut hormon dengesizliğine alışınca geçiyormuş ki benim 10. Hafta itibariyle azaldı sanki dökülmem

Merhaba benimde bir tane kaybim var Ocak ayında 3. Tüp bebek sonrası pozitifti 8+2 de kalbi durdu korunmana gerek yok kendi kendine gebe kalamazsin dedi profesör bey ama ben temmuz sonu hamile olduğumu öğrendim ilk bebek gibi hissedemiyorum hala gerçek değilmiş gibi geliyor her ultrasonda ağlıyorum kalp atışını görene kadar ama hala benimseyemedim gibi zamanla geçecek inşallah

En güzeli Ama doktorumun da payı var bunda. İlk 3 ay bebeğimiz sadece %30 bizimdir diyor. Kalp atışını dinletmiyor zaten.12. haftada dinletiyorum dedi. Belki de o yüzden bağ kurmamaya çalışıyorum. Eh birazcık normal o zaman tam hissedememem teşekkür ederim

Ya süper bir haber! Vücudumuz mucizeler yaratıyor. Bizim gibi olan da çok sanırım Büyüklerim normal diyor,doğduktan sonra senin gibiler daha çok benimsiyor diyorlar

Ya doktorunuz da amma acımasızmış benim gebeliğim başından beridir hep lekelenmeli kanamalı geçtiği için çok tedirgin ve sinirli olurdum herhalde kalp atışını dinletmemiş olsalar, doktora şiddet yaşanırdı
insan kendini korumaya alıyor bence bu arada ister istemez. benimseyememek ne bileyim çekingen davranmak veya açıkça sevinememek hepsi çok normal geliyor bana, ben geçen gün ne zaman gönlümce sevinicem ne zaman güzelce heveslenicem diye ağladım mesela. Tabi ki çok seviyorum, konuşuyorum miniğimle kendi kendime ama o kadar korkuyorum ki bir yandan kendimi sürekli kasıyorum ve hiç yokmuş ve hamile değilmişim gibi davranma eğilimi de gösteriyorum bazen.

Aynı duyguları paylaşıyoruz Evet doktorum aşırı rahat ve acımasız Bursada yaşıyorum. Tanınan ve tecrübeli bir doktor olduğu için tercih ettim. Tabi randevu bulma kolaylığı da önemliydi. Kalp atışını dinleyebilir miyiz dediğimde görüyoruz işte dinleyip napıcan demişti. Esprili bir tarzı olduğu için ne dese kabulümüz oldu Ben çook pimpirikli ve evhamlı biriyim tüm konularda. Öğrenene kadar idrar yolu iltihabı için antibiyotik tedavisi görüyordum, yaz dönemi davetlerden kaynaklı yoğun alkol ve sigara kullanımım olmuştu.(Öğrendiğim an hepsini kestim) Bir gün sonra hamile olduğumu öğrendim.Hocaya anlattım dedim çok alkol aldım bilmiyordum. Afiyet olsuuun iyi yapmışsın dedi Benim gibi birinin hamileliğinin stressiz geçmesini sağlıyor sağolsun

Seneye bu zamanlar burada 5 aylık bebek durumlarını konuşuyor oluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…