- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.898
- 37
Açken canim, ikisinde de aç gittim. Bendeki susamak çok garip, yani içiyorum kana kana, beş dakika sonra sanki hiç icmemisim gibi dudaklarim kuruyor bazen.Canım cok gecmıs olsun
kan olarak acken kan mı verdın
Ben de cok susuyorum baktırayım bi olmadı
Masallah:)Bugün doktora gittim normalde 7+5 tim sata göre ama 8+1 çıktık böyle ufak tefek oynamalar olabiliyormuş sanırımkalp atışını da duymuş oldum Hali
Ben de ıcıyorum sureklı baktırmakta fayda bar sag ol canım:)Açken canim, ikisinde de aç gittim. Bendeki susamak çok garip, yani içiyorum kana kana, beş dakika sonra sanki hiç icmemisim gibi dudaklarim kuruyor bazen.
Hamilelikte susamak normal ama aşırı susuyorsan söyle tabi ki. İnsan bilemiyor gerçekten, cok sinsi.
Gerçekten allahin cezaları gına geldi bana da. Sağlık sistemi cidden çökmüş durumda. Bak şuan yazdığından benim yeni haberim oldu. Doktorlar kesinlikle bilgi vermiyorlar , Allah aşkına anne karnında bir bebek var ve ayda 1 zor görüyoruz randevu yok diye. Ona da 5 dk ayırıyorlar, bu can yani, içinde, yaşıyor mu sağlıklı mi , elini alnına koyup anlayamiyorsun ki... gidişat çok kötü. Özeller çok pahalı...Biliyorum da benim o diyecek kelime bulamadığım doktor müsveddesi perinatoloji için kayıt açmamış o yüzden randevu alamadım. Ona baya önceden randevu almak gerekiyormuş devlette sıra gelmesi için.
Ben sormadım, ilişkiye girmiyoruz biz. İlk 3 ay girmeyi de düşünmüyorumKızlar bişi sorcam. Doktor bize 8. haftaya kadar ilişki yasak demişti. Sizlere ne dedi merak ediyorum ve ilişkiye başlayan ne zaman başladı?
Aslında gıdıyordum en son 29 unda gittim ona hem uzak hem ısınamadım 1 ay sonra gel demıstı ondan 20 si gibi gideyım biri var aklımdaBence hemen bul birini gitmeye başla, doktorun belli olsun.
6. haftada sorun yok dedi bana, yasak koymadıKızlar bişi sorcam. Doktor bize 8. haftaya kadar ilişki yasak demişti. Sizlere ne dedi merak ediyorum ve ilişkiye başlayan ne zaman başladı?
Benimde şuan 6. Hafta aşırı mide bulantım var sabah öğle akşam sürekli kusuyorum bebeğim için endişeleniyorum beslenemiyorum çünkü .. siz naptnz ilaç flan kullandınız mı bulantı içinMide bulantısı full 3. Haftadan beri devam halen 7. Haftadayım
Benim 3 cu ay bitene kadar yasakladiKızlar bişi sorcam. Doktor bize 8. haftaya kadar ilişki yasak demişti. Sizlere ne dedi merak ediyorum ve ilişkiye başlayan ne zaman başladı?
Ben 12. Haftada detaylı ultrason düşünüyorum inşallah gösterirCinsiyet için kaçıncı haftada gidiceksiniz
Kaç haftalık oldun bugünBen 9+4 te gittim geçen hafta o zaman 1 aydan fazla bekleyeyim
Detaylı yapmıyolarki 20 den sonra değilmiBen 12. Haftada detaylı ultrason düşünüyorum inşallah gösterir
Şuanda 10+3 senKaç haftalık oldun bugün
Detaylı yapmıyolarki 20 den sonra değilmi
İstersen yapıyor özellerŞuanda 10+3 sen
18 hazirandıda bebek geç göllenmişİstersen yapıyor özeller
10+5 ben. Senin sat önceydi sanki senin de mi geriden geliyor
Anladım bende bu pazartesi gittiğimde ultrason kağıdını elime verdi 11+3 yazıyordu bi şaşırdım pazartesi tekrar gideceğim soracağım yanlışlıkla mı yazdılar acaba18 hazirandıda bebek geç göllenmiş
Ulturosona göre belirledi 2 temmuz sat
Bebeğin büyümesine göre net belli oluyor doğum tarihinde hesaplanıp çıkıyor ortaya hafta 12 de gitsem cinsiyet belli olurmu acabaAnladım bende bu pazartesi gittiğimde ultrason kağıdını elime verdi 11+3 yazıyordu bi şaşırdım pazartesi tekrar gideceğim soracağım yanlışlıkla mı yazdılar acaba
Bebek doğru pozisyonda ise belli olurBebeğin büyümesine göre net belli oluyor doğum tarihinde hesaplanıp çıkıyor ortaya hafta 12 de gitsem cinsiyet belli olurmu acaba