2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım cok gecmıs olsun

kan olarak acken kan mı verdın

Ben de cok susuyorum baktırayım bi olmadı
Açken canim, ikisinde de aç gittim. Bendeki susamak çok garip, yani içiyorum kana kana, beş dakika sonra sanki hiç icmemisim gibi dudaklarim kuruyor bazen.
Hamilelikte susamak normal ama aşırı susuyorsan söyle tabi ki. İnsan bilemiyor gerçekten, cok sinsi.

Ben de ıcıyorum sureklı baktırmakta fayda bar sag ol canım:)

Biliyorum da benim o diyecek kelime bulamadığım doktor müsveddesi perinatoloji için kayıt açmamış o yüzden randevu alamadım. Ona baya önceden randevu almak gerekiyormuş devlette sıra gelmesi için.
Gerçekten allahin cezaları gına geldi bana da. Sağlık sistemi cidden çökmüş durumda. Bak şuan yazdığından benim yeni haberim oldu. Doktorlar kesinlikle bilgi vermiyorlar , Allah aşkına anne karnında bir bebek var ve ayda 1 zor görüyoruz randevu yok diye. Ona da 5 dk ayırıyorlar, bu can yani, içinde, yaşıyor mu sağlıklı mi , elini alnına koyup anlayamiyorsun ki... gidişat çok kötü. Özeller çok pahalı...

Bence hemen bul birini gitmeye başla, doktorun belli olsun.
Aslında gıdıyordum en son 29 unda gittim ona hem uzak hem ısınamadım 1 ay sonra gel demıstı ondan 20 si gibi gideyım biri var aklımda
ama zor yani ankaralı olunca kucuk sehırde tedirgin oluyorum hastane konusunda

Ay ben delirmek üzereyim, Evi bok götürüyor çok bunaldım, az önce o kadar sinirlendim ki yastığı yere attım, kaşıklar yerde, dondurma kabı yerde, bulaşıklar yığılı. Artık ellemiyorum yetti canıma tak etti ya. Haftada 1 evi topluyor haftada 1 temizlemekle ev temiz mi kalır gram da halim yok yemeği zor yapıyorum bıktım delirdim en sonunda artık

18 hazirandıda bebek geç göllenmiş
Ulturosona göre belirledi 2 temmuz sat
Anladım bende bu pazartesi gittiğimde ultrason kağıdını elime verdi 11+3 yazıyordu bi şaşırdım pazartesi tekrar gideceğim soracağım yanlışlıkla mı yazdılar acaba

Anladım bende bu pazartesi gittiğimde ultrason kağıdını elime verdi 11+3 yazıyordu bi şaşırdım pazartesi tekrar gideceğim soracağım yanlışlıkla mı yazdılar acaba
Bebeğin büyümesine göre net belli oluyor doğum tarihinde hesaplanıp çıkıyor ortaya hafta 12 de gitsem cinsiyet belli olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…