- 22 Haziran 2023
- 34
- 45
Bende ilk gebeligimde gün gün gebelik kullanmıştım en çok hoşuma o gitti yine yükledim bakalımEvet önerebileceğiniz uygulama var mı bende bakarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk gebeligimde gün gün gebelik kullanmıştım en çok hoşuma o gitti yine yükledim bakalımEvet önerebileceğiniz uygulama var mı bende bakarım
ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz <3Günaydın güzeller
Kanımı verdim sağlık ocağına. Sonuç yarın çıkar.
16 Aralık için de doktor randevusu alacağım. Bakalım ilk kontrol için. 7+6 haftalık oluyor kese, kalp atışı vs her şey görünür.
Bugün güzel bir gün olsun hepimiz için
günaydın kızlar, benim cumartesi günü doktor randevum var. kese görmek için gideceğiz.
ilk doğumumu yaptığım doktorum sadece pazartesi ve salı günleri çalışıyormuş. o kadar çok seviyorum ki doktorumu başka doktora gitmek içimden hiç gelmiyordu ama çalıştığım için pazartesi ve salı her ay izin al git çok zor olur diye düşünüp başka doktor arıyordum.
kan vermek için gittim bir doktora geçen, cumartesi de aynı doktora gideceğim.
düşündüm taşındım... kendimi bir şekilde ayarlar kendi doktoruma giderim dedim, içime sinmiyor başka türlüsü :)
cumartesi kontrol muayenesi olacak diye başka doktora gideceğim ancak kalp atışı duymak için aralık ayının son haftasına kendi doktoruma randevu alır giderim diye düşünüyorum. dün doktorumla da konuştum. valla doktorun içine sinmesi çok önemli bir şey ya. kaç gündür üzerine düşünüyorum türlü türlü, en sonunda bir şekilde yine doktoruma döndüm gadgasfs
kimlere haber verdiniz bu arada gebeliğinizi? daha çokkk erken ama ben içimde tutamıyorum içim içime sığmıyor
Günaydın kuzum. Ben de normalde hacettepede çalışıyorum burada muayene olurum diye düşünüyordum hep ama burada genelde hep asistanlar ilgileniyor. Yani özel doktorum olsa bile ultrasonları yine asistanlar yapacak onu da istemiyorum. Zaten kaygılı bir yapıya sahibim. Tüm sürecimi baştan sonra yönetecek bi doktor beni psikolojik olarak daha rahat hissettirir diyerek özelde bi doktor ayarladım. İnşallah tüm sürecimizi çok güzel bir şekilde geçiririz . Bence de doktorun içine sinmesi en önemli şey bildiğinden şaşmagünaydın kızlar, benim cumartesi günü doktor randevum var. kese görmek için gideceğiz.
ilk doğumumu yaptığım doktorum sadece pazartesi ve salı günleri çalışıyormuş. o kadar çok seviyorum ki doktorumu başka doktora gitmek içimden hiç gelmiyordu ama çalıştığım için pazartesi ve salı her ay izin al git çok zor olur diye düşünüp başka doktor arıyordum.
kan vermek için gittim bir doktora geçen, cumartesi de aynı doktora gideceğim.
düşündüm taşındım... kendimi bir şekilde ayarlar kendi doktoruma giderim dedim, içime sinmiyor başka türlüsü :)
cumartesi kontrol muayenesi olacak diye başka doktora gideceğim ancak kalp atışı duymak için aralık ayının son haftasına kendi doktoruma randevu alır giderim diye düşünüyorum. dün doktorumla da konuştum. valla doktorun içine sinmesi çok önemli bir şey ya. kaç gündür üzerine düşünüyorum türlü türlü, en sonunda bir şekilde yine doktoruma döndüm gadgasfs
kimlere haber verdiniz bu arada gebeliğinizi? daha çokkk erken ama ben içimde tutamıyorum içim içime sığmıyor
Hiç korkutmasın zaten yerlesene kadar ağrı oluyor bebiş yerine yerleşti demekkiKızlar. Ağrılarınız ne durumda. Ben 4+5 oldum bugün. Ağrılarım azaldı bu durum bir miktar korkutuyor. 2. Beta sonucum bugün çıkacak
Çok güzel geçer inşallahKızlar keseyi görmeye geldim doktora. Dualarınızı bekliyorumm. Çıkınca yazarım
Ben sır iyi tutar mutluluğumu hiç saklayamam yetiştirdim hemen yakinlarimaCanım soğanı kes üstüne üstüne karanfil dik sık sekilde .başucuna yakın tut burnunu hemen acar
offf seninki daha fenaymış, ya en azından yardımcı olacak birilerinin olması çok güzel bir şey. hepimiz gönlümüze sineni bulalım dilerim <3Benim doktorum doğumları bıraktı ben de çok güveniyordum. Eğer devam etse direkmonunla devam ederdim. Şimdi devlet Hastanesi'ne gideceğim evime 15 dakika olduğu için ebelerden biri aile dostumuzun yakın arkadaşıymış. O yardımcı olur sana dedi genel olarak hastane işlerinde
Birine daha ince de gitmiştim biliyorum. Diğerini henüz bilmiyorum ona randevu alacağım bir de ona bakacağım hangisi içime sinerse onunla devam edeceğim. Sadece detaylı için falan özel doktora giderim
ya bence asistanların ilgilenmesinde şöyle sorun yok doktor zaten takip ediyo sadece, doğumu yapacak olan doktor içimize sinse yeter sgzfjhdksfsd ben süreci bilsin yeter modundayım biraz da. kaygılı yapıdaysan zor ama en başından en rahat hissedeceğin yere git tabii, gerçekten önemli ya.Günaydın kuzum. Ben de normalde hacettepede çalışıyorum burada muayene olurum diye düşünüyordum hep ama burada genelde hep asistanlar ilgileniyor. Yani özel doktorum olsa bile ultrasonları yine asistanlar yapacak onu da istemiyorum. Zaten kaygılı bir yapıya sahibim. Tüm sürecimi baştan sonra yönetecek bi doktor beni psikolojik olarak daha rahat hissettirir diyerek özelde bi doktor ayarladım. İnşallah tüm sürecimizi çok güzel bir şekilde geçiririz . Bence de doktorun içine sinmesi en önemli şey bildiğinden şaşma
bebiş yerleşmiştir belkiiii <3 iyi düşünelim iyi olsun.Kızlar. Ağrılarınız ne durumda. Ben 4+5 oldum bugün. Ağrılarım azaldı bu durum bir miktar korkutuyor. 2. Beta sonucum bugün çıkacak
hadi güzel haberlerle gelll <3Kızlar keseyi görmeye geldim doktora. Dualarınızı bekliyorumm. Çıkınca yazarım
biz eşimle ilk başta kalp atışını duyana kadar bekleyelim diye konuştuk. dayanamıyoruz ikimiz de patlayacaz ajfkhasfjs keseyi görelim kayınvalideme anneme falan söyleriz herhalde ya cidden dayanılmıyorBen sır iyi tutar mutluluğumu hiç saklayamam yetiştirdim hemen yakinlarima
Canım içini ferah tutt öyle sürekli bir ağrı olması gerekmiyor zaten bir sorun olsa adet olirdun 4+5de için rahat olsun bugün beyanın sonucu da gelsin tekrar konuşuruzKızlar. Ağrılarınız ne durumda. Ben 4+5 oldum bugün. Ağrılarım azaldı bu durum bir miktar korkutuyor. 2. Beta sonucum bugün çıkacak
Ben valla anneme ve eşime bir de yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarıma söylerim diğer her şey için 13. Haftayı beklerimBen sır iyi tutar mutluluğumu hiç saklayamam yetiştirdim hemen yakinlarima
Evet kuzum en azından guvenebilecek bir kişi bile iyi olurofff seninki daha fenaymış, ya en azından yardımcı olacak birilerinin olması çok güzel bir şey. hepimiz gönlümüze sineni bulalım dilerim <3
ya bence asistanların ilgilenmesinde şöyle sorun yok doktor zaten takip ediyo sadece, doğumu yapacak olan doktor içimize sinse yeter sgzfjhdksfsd ben süreci bilsin yeter modundayım biraz da. kaygılı yapıdaysan zor ama en başından en rahat hissedeceğin yere git tabii, gerçekten önemli ya.
bebiş yerleşmiştir belkiiii <3 iyi düşünelim iyi olsun.
hadi güzel haberlerle gelll <3
biz eşimle ilk başta kalp atışını duyana kadar bekleyelim diye konuştuk. dayanamıyoruz ikimiz de patlayacaz ajfkhasfjs keseyi görelim kayınvalideme anneme falan söyleriz herhalde ya cidden dayanılmıyor
Benim annemde kayınvalidem de vefat ettiği için çok yakın dostlarıma ve kuzenlerime söyledim. Onlar olsa belki beklerdim bsy olursa uzulurler diyeofff seninki daha fenaymış, ya en azından yardımcı olacak birilerinin olması çok güzel bir şey. hepimiz gönlümüze sineni bulalım dilerim <3
ya bence asistanların ilgilenmesinde şöyle sorun yok doktor zaten takip ediyo sadece, doğumu yapacak olan doktor içimize sinse yeter sgzfjhdksfsd ben süreci bilsin yeter modundayım biraz da. kaygılı yapıdaysan zor ama en başından en rahat hissedeceğin yere git tabii, gerçekten önemli ya.
bebiş yerleşmiştir belkiiii <3 iyi düşünelim iyi olsun.
hadi güzel haberlerle gelll <3
biz eşimle ilk başta kalp atışını duyana kadar bekleyelim diye konuştuk. dayanamıyoruz ikimiz de patlayacaz ajfkhasfjs keseyi görelim kayınvalideme anneme falan söyleriz herhalde ya cidden dayanılmıyor
canım başın sağolsun <3Benim annemde kayınvalidem de vefat ettiği için çok yakın dostlarıma ve kuzenlerime söyledim. Onlar olsa belki beklerdim bsy olursa uzulurler diye
Çok güzel geçsin inşallah seninle günlerimiz aynı bende yarın 5 haftalık oluyorum evett varr akşam eşime dedim hatta kızımda böyle bsy olduğunu hatırlamıyorum sürekli içim kıpır kıpır dediğin gbi gurul gurul bsyler hissediyorum acaba cinsiyet farkı mi diye düşündükGünaydın kızlarrr
Bende yarın tam 5 haftalık oluyorum benim ilk gebeliğim olduğu için sabırsızım ve yrın için randevu aldım bakalım keseyi görebilecekmiyiz çok çokkk heyecanlıyım. Benim kasıklarımda ağrı yok ara ara bel ağrısı hafif ve bacak ayak ağrısı yaşıyorum hafif. Bide sizinde karnınızdan sesler geliyormu ? Gurul gurul sürekli
Canım çok teşekkür ederim. O heyecanda çok güzel sen biliyorsun onlar bilmiyor her an ne zaman desem heyecanıcanım başın sağolsun <3
benimkiler heyecanla 2. çocuk haberini bekliyordu, o yüzden belki söyleriz dedik ama işte karar veremiyoruz biz de daha çok mu erken diye.
Canım basın sağolsunBenim annemde kayınvalidem de vefat ettiği için çok yakın dostlarıma ve kuzenlerime söyledim. Onlar olsa belki beklerdim bsy olursa uzulurler diye
Kuzum inşallah güzel keyifli bir gebelik sürecin olur bende gurultu yok. Ara ara kasıklarımda ağrı oluyor o kadar onun dışında da göz kapaklarının üstünde öküz oturuyor gibi sürekli ama sürekli uykum varGünaydın kızlarrr
Bende yarın tam 5 haftalık oluyorum benim ilk gebeliğim olduğu için sabırsızım ve yrın için randevu aldım bakalım keseyi görebilecekmiyiz çok çokkk heyecanlıyım. Benim kasıklarımda ağrı yok ara ara bel ağrısı hafif ve bacak ayak ağrısı yaşıyorum hafif. Bide sizinde karnınızdan sesler geliyormu ? Gurul gurul sürekli
Yaaaa inanmıyorummmm günlerimiz aynımı bazen pıt pıt atıyor buna canlanma diyorlarmış belkidenondan dolayıdır benim ilk olduğu için bana farketmez ama eşim erkekçiÇok güzel geçsin inşallah seninle günlerimiz aynı bende yarın 5 haftalık oluyorum evett varr akşam eşime dedim hatta kızımda böyle bsy olduğunu hatırlamıyorum sürekli içim kıpır kıpır dediğin gbi gurul gurul bsyler hissediyorum acaba cinsiyet farkı mi diye düşündük
İnşallahh çok teşekkür ederim canım benim inşallah hepimizin gebelik süreci mükemmel olurCanım basın sağolsun
Kuzum inşallah güzel keyifli bir gebelik sürecin olur bende gurultu yok. Ara ara kasıklarımda ağrı oluyor o kadar onun dışında da göz kapaklarının üstünde öküz oturuyor gibi sürekli ama sürekli uykum var