2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızımda çok yanardı ama nasıl varya. Sadece süt içmek iyi geliyordu bana. Gaviscon veriyordu doktor ama hep ilaca dayanmak doğru değil diye ben yudum yudum süt içiyordum bıçak gibi kesiliyordu valla.
Süt şişiriyor ama laktozsuz bi deneyeyim insaallah işe yarar teşekkürler canım

Ben reflü hastasıyım hamilelikle iyice arttı. Doktorum mide ilaçlarına devam edebilirsin dedi ama ben kullanmamayı tercih ediyorum. Sadece gece uyuyamayacak duruma gelirsem rennie atıyorum bir tane nadiren. O bile kesmiyor. Sade soda iyi geliyor bana ama zaten tansiyonum çok düşük hamilelikle birlikte. Bir şekilde dayanıyorum diyelim
Selam kizlar bu ödem ve mide yanmasına ne iyi gelir ya sürekli mide yanması yaşıyorum sizde de var mı

Merhaba annişkolar, belki hatirlayaniniz olur geçen hafta hamilelik şekeri şüphesiyle jinekoloğum beni iç hastalıklarına göndermişti. Ertesi gün ac karnına kan alıp haftaya bugün gelmemi söylemişlerdi. Bugün sabah yine aç karnına gidip kan verdikten sonra doktor görüşmesi oldu ve doktor şeker hastaligimin olduğunu söyledi. Artık günde bir kere insülin iğnesi yapacağım, 4 kere kan şekerini ölçeceğim (çıkan değerleri verdikleri özel bir defter var ona yazip her hafta kontrolde göstereceğim), 3 öğün aynı saatlerde yiyeceğim. Benim jinekoloğum çok deneyimli bir adam, 70li yaşlarında. Çok susuyorum dememden anladı hemen. Aranızda 3-4 litreye varan su içen, aşırı tuvalete çıkan ve bunlarla beraber kendini enerji olarak bitik hisseden varsa doktoruna bunları söylesin. Ben doktorumun şüphesi sayesinde bu kadar erken dönemde hamilelik şekeri olduğunu öğrendim. Ve açlık şekeri o kadar yüksekti ki ve bir haftada öyle yükselmiş ki doktor ben yakın zamanda erken dönem hamilelikte böyle bir değer görmedim dedi ve bana bir hafta rapor yazdı, kesinlikle ise gitmeyeceksin en azindan şu an dedi. Yarından sonra ve gelecek hafta tekrar randevum var kan aldırmak için.

Ben fetal testlerin neden Amerika'daki laboratuvarlarda yapıldığını anlayamıyorum. Aklımda deli sorular bir data.

Aynı belirtiler bende de var ailemde de şeker hastalığı çok yaygın. Başta ben de uyarılmıştım doktor tarafından hamur işi, tatlı yeme diye. Gidince ben de söyleyeyim. Çok geçmiş olsun

Aynı belirtiler bende de var ailemde de şeker hastalığı çok yaygın. Başta ben de uyarılmıştım doktor tarafından hamur işi, tatlı yeme diye. Gidince ben de söyleyeyim. Çok geçmiş olsun
Tesekkür ederim. Benim babaannemde vardı ama doktor bu kadar yüksek değerin sadece babaanneden geldiğine inanmıyor, aileden yıllardır nesil atlamadan gelmiştir diyor ve hamilelik şekeri olduğunu düşünmüyor, yani belki de bende şeker hep vardı (tıpkı ailedeki diğerleri gibi de ortaya çıkmamıştı). Eğer ailenizde varsa bakılsın, şeker tehlikeli bir durum degil ne bebek ne de anne icin ama kontrol altına alındığı sürece.

Doğum için rapor kullanılıyor işe giden kadınlarda. O rapor süreci boyunca iş yeri maaş vermiyor. Ancak devlet doğum parası yani rapor parasını ödüyor. Yanılmıyorsam toplam 3 maaş kadar.
Kadrolu memurlarda böyle bir şey yok galiba çünkü ben rapor aldığımda param kesilmiyordu maaşım yine tam yatıyordu

Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin umarim tedavilerle duzelir normale doner hersey bebisinde sende iyi olursunuz

Canım cok gecmıs olsun

kan olarak acken kan mı verdın

Ben de cok susuyorum baktırayım bi olmadı

İkili test devlette ücretsizmiş öyle dediler
Biliyorum da benim o diyecek kelime bulamadığım doktor müsveddesi perinatoloji için kayıt açmamış o yüzden randevu alamadım. Ona baya önceden randevu almak gerekiyormuş devlette sıra gelmesi için.

Kızlar en son cumartesi 8+1 de doktora gittim tup bebrk doktorum du bir daha gitmeyecegım yeni doktoruma ne zaman gitmeliyim sizce

Kızlar bişi sorcam. Doktor bize 8. haftaya kadar ilişki yasak demişti. Sizlere ne dedi merak ediyorum ve ilişkiye başlayan ne zaman başladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…