bir çok hanımda kanama var az miktarda umarım zarar vermez zaten dediğiniz gibi ilaçları kullanıyoruz.Benim de dün gece yine az miktarda kanamam oldu, bugün test vs istemek için bir başka doktora göründüm ultrasonda ayrılma alanı gördü sanırım kanama alanıyla aynı şeymiş. 2 gün de geride gibi gördü doktor miniğimi. İnsan üzülüyor tabi, sorunsuz olsa olmaz mıydı sanki diyorum ama yapacak bir şey de yok, zaten miniğimin işini kolaylaştırmak için kullanmam gereken ilaçları kullanıyorum. Bana da iyi dileklerinizi içinizden de olsa gönderin olur mu?
Bende olmadı ama çok kişiden duydum metal tadı pas tadı gibi tat oluyormusMerhaba kızlar 9+1 im şu an mide bulantılarım azaldı ancak daha kötü bir şeyle karşılaştım sizlerde var mı bilmiyorum, ağzımda metalik paslı bir tat var sürekli acı su geliyo uyanık kaldığım süre boyunca sürekli bir şeyler atmam gerekiyor ağzıma yoksa dayanılacak gibi değil, normal mi bu durum yaşayan var mı
Merhaba kızlar 9+1 im şu an mide bulantılarım azaldı ancak daha kötü bir şeyle karşılaştım sizlerde var mı bilmiyorum, ağzımda metalik paslı bir tat var sürekli acı su geliyo uyanık kaldığım süre boyunca sürekli bir şeyler atmam gerekiyor ağzıma yoksa dayanılacak gibi değil, normal mi bu durum yaşayan var mı
KAN İLACINDAN OLABİLİRBende olmadı ama çok kişiden duydum metal tadı pas tadı gibi tat oluyormus
Belki deKAN İLACINDAN OLABİLİR
Amiin inşallaharkadaşlar rabbim hepimize sağlıklı çocuklarımızı kucağımıza almak nasip etsin
ama şimdi anlıyorum annelik çok zor ; çocuk yapması zor sonra hamilelik zor mide bulantısı , kusma,baş dönmesi ,yorgunluk ama yeterki bebeğime bir şey olmasın
zor süreçlerden geçiyoruz
bende çok alakasız şeyleri bir arada yiyorum :)merhaba kızlar ben de dün ilk defa doktora gittim 6+4teyim keseyi de bebeğimi de gördümmide bulantısı sabah uyanır uyanmaz olmuyor bende aşırı bir iştahım var karmakarışık şeyler istiyor canım yiyorum ve yedikten sonra midem bulanıyor şu ana kadar hiç kusmadım dayanamayacağım kadar bulantım da olmadı hcg 40 bindi iki gün önce ona rağmen böyleyim inşallah aynı şekilde devam eder
RABBİM BU SEFER İNŞALLAH ANNE BABA OLMAYI NASİP EDECEKAmiin inşallahanne olmayı çok istiyorum ne zamandır bekliyoruz eşimle kayıplarım da var bu yüzden benim için ayrı stresli geçiyor süreç, rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aynı durumdayımmm zehirli su içiyorum gibii ağzımda hep acı nasıl geçecek bu his mide bulantıısndan da kötü buBen de ara ara oluyor, ağzıma mentollü sakız atıyorum hep, çok kötü bir his, bir de kızlar bana su hep acı geliyor, sürekli acı bir şey içiyormuşum hissi var
ay ben bulantıdan bayılıcam dün akşam da kustum çok kötüydüm ama bebeğim için katlanıyorummerhaba kızlar ben de dün ilk defa doktora gittim 6+4teyim keseyi de bebeğimi de gördümmide bulantısı sabah uyanır uyanmaz olmuyor bende aşırı bir iştahım var karmakarışık şeyler istiyor canım yiyorum ve yedikten sonra midem bulanıyor şu ana kadar hiç kusmadım dayanamayacağım kadar bulantım da olmadı hcg 40 bindi iki gün önce ona rağmen böyleyim inşallah aynı şekilde devam eder
Aç karnına gitmelisin diye biliyorum canım bazı değerlerde değişiklik olabiliyor açlık sekeri yüksek çıkar meselaKızlar kadın doğuma gidince 7 tüp kan alınıp detaylı tahlil yapılacakmış ama aç mı gidilmesi gerekiyor bilginiz var mı
detaylı tahlilden kasıt nedir hangi aşamada yaptırıyorsunuz bilmiyorum ama 8. haftada istenen tarama testlerinden açlık kan şekeri dışındaki testler için aç olmanız gerekmiyor.Kızlar kadın doğuma gidince 7 tüp kan alınıp detaylı tahlil yapılacakmış ama aç mı gidilmesi gerekiyor bilginiz var mı
Ben tok gittim kuzum. Aç gel demediler. Zaten açken mide bulantısından mahvolduğum için de aç gitmeyi düşünmedim bileKızlar kadın doğuma gidince 7 tüp kan alınıp detaylı tahlil yapılacakmış ama aç mı gidilmesi gerekiyor bilginiz var mı