Bana da haber verir misin doktoruna sordujtan sonra bende de suan duzelmis gibi 2 tane yarimsak yedim sabahlari 2 gundur anca duzeldi su iciyorum birde. Ikili test haftama cok var dahaAzıcık idrarın geldi mi hemen yap, çok fena ağrı yapıyor, ben ilaç içmiyorum öyle hala devam, akintimin rengi düzeliyor gibi beyaz süt kıvamında, yumurtlama dönemindeki akıntıya benziyor doktoruma soracağım
Neden mis peki sari akinti birsey dedimi?Doktora gittim kızlar,
9+2 olan bebişim doktor 9+1 ölçtü çok önemli değil dedi, haftasıyla uyumlu dedi, çok şükür bu sefer kalbini de dinletti, şükürler olsun gerçekten, inşallah herkesin hamileliği güzel geçer
Ve sarı akıntı için doktor bana ilaç vermedi, idrar kültürü testi aldı, 3 ay öncesi vermeyeceğim dedi, sirke ile silebilirsin dedi
Neden mis peki sari akinti birsey dedimi?
Yaa cok sevindin kalp atislarini duymana , cok guzel bi an degil miinsan cok tuhaf oluyor ici gidiyor boyle.. 9+5 im bende 7 ci haftasinda gordum bebisimi simdide ikili test zamanini bekliyorum gorup kalbini duyabilmek ixin cok ozledim bebisikomu gormeyi.
Olur canım haber veririm, Bugün 3 de randevum var dua eder misin bir sorun çıkmasın ilk kez göreceğim bebişimiBana da haber verir misin doktoruna sordujtan sonra bende de suan duzelmis gibi 2 tane yarimsak yedim sabahlari 2 gundur anca duzeldi su iciyorum birde. Ikili test haftama cok var daha
Bel agrisi yasayan var mi arkadaslar?
Yaaa etmez miyim Rabbim her daim bebisinide senide korusun. Hicbir sknti sorun cikmasin insallah.Olur canım haber veririm, Bugün 3 de randevum var dua eder misin bir sorun çıkmasın ilk kez göreceğim bebişimiçok heyecanliyim çok stresliyimm
merhaba benim tekrar kanamam oldu gece uykudan wc kalktm kurulanırken baktım pembe kan gelmiş gene bir kaç damla sımdıde eski kan içindeki gelmeye devam ediyor. 2 hafta sonra kontrolüm var. progestan kullanıyorum artık Allah'a emanet doktor düşecekse progestan tutamaz demişti. moralim bozuldu haliyle yapıcak bişi yok bi iş te yapmadım.
Benim de gezdigim zaman oluyor bir kaç kere oturup dinleniyorum mesela ama dururken bi ağrı yok şükürBel agrisi yasayan var mi arkadaslar?
Moralini bozma canım ama çok artarsa hemen acile gitmerhaba benim tekrar kanamam oldu gece uykudan wc kalktm kurulanırken baktım pembe kan gelmiş gene bir kaç damla sımdıde eski kan içindeki gelmeye devam ediyor. 2 hafta sonra kontrolüm var. progestan kullanıyorum artık Allah'a emanet doktor düşecekse progestan tutamaz demişti. moralim bozuldu haliyle yapıcak bişi yok bi iş te yapmadım.
Benim de gece oldu, dün arkadaslarla cok uzun yürüdük ondan oldu diye düsündüm ama korktum da.Benim bu sabah oldu biraz, bazen de kasıklarım ağrıyor, ayakta uzun süre kalınca belim kopacak gibi oluyor
Benim de ondan oldu sanirim. Diger arkadaslar da cok hareket olunca oluyor demisler. Tesekkürler cevabiniz icin.Benim de gezdigim zaman oluyor bir kaç kere oturup dinleniyorum mesela ama dururken bi ağrı yok şükür
Benin de 6 haftalarda başladı aç karnına yedikten sonra kuru bulantiydi artık çıkarmaya başladım bi gün iyi bi gün kötüyüm 10+6 dan devam ediyoruzArkadaşlar şuan 6+6 hamileyim son 10 gündür mide bulantım hafif başlamıştı ama son 6 gündür daha yoğundu kusmuyordum ama yemekleri yedikten sonra midem bulanabiliyordu dünden beri baya azaldı varmı benim gibi olan arkadaşlar
Benim de aynen orasi agridi. Simdi cok yok ama fark ettiriyor kendini yine de. Sürekli ayakta durmasan, oturarak anlatsan olmaz mi?Ben yürürken hem bel hem böyle kuyruk sokumu kısmı var ya orası ağrıyor. Bitiğim arkadaşlar günlerdir. Keşke okul bir ay daha tatil olsaydı. Ben ayakta kalamıyorumCumartesi doktora söyleyeceğim enerjimin hiç olmadığını. Ağlayacağım artık. Bu şekilde nasıl matematik anlatabilirim gerçekten bilmiyorum
Benim 5. haftada siddetli basladi, 7. hafta biraz azaldi, 8de tekrar basladi, 9 oldum simdi arada bir geliyor. Doktorum belirtilerin gidip gelmesi normal dedi.Arkadaşlar şuan 6+6 hamileyim son 10 gündür mide bulantım hafif başlamıştı ama son 6 gündür daha yoğundu kusmuyordum ama yemekleri yedikten sonra midem bulanabiliyordu dünden beri baya azaldı varmı benim gibi olan arkadaşlar
Benim de gece oldu, dün arkadaslarla cok uzun yürüdük ondan oldu diye düsündüm ama korktum da.
Anladım canımm teşekkür ederim o zaman endişe etmeye gerek yok belki başlar tekrardanBenim 5. haftada siddetli basladi, 7. hafta biraz azaldi, 8de tekrar basladi, 9 oldum simdi arada bir geliyor. Doktorum belirtilerin gidip gelmesi normal dedi.