2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da haber verir misin doktoruna sordujtan sonra bende de suan duzelmis gibi 2 tane yarimsak yedim sabahlari 2 gundur anca duzeldi su iciyorum birde. Ikili test haftama cok var daha

Neden mis peki sari akinti birsey dedimi?

Yaa cok sevindin kalp atislarini duymana , cok guzel bi an degil mi insan cok tuhaf oluyor ici gidiyor boyle.. 9+5 im bende 7 ci haftasinda gordum bebisimi simdide ikili test zamanini bekliyorum gorup kalbini duyabilmek ixin cok ozledim bebisikomu gormeyi.

Bu zamanlarda gebelerde beklenen bir şey dedi sarı akıntı için, nioli yağını önerdi, bir de sirke ile temizlik dedi, 3 aydan sonra fitil verebilirim dedi.

Öyle gerçekten, gözyaşlarımı tutamadım, bir tane kaybım var, o an böyle konuşamadım bile, sesini duyamam, kaçırırım korkusuyla, doktor duyuyor musun diyor, hiç cevap vermiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok güzel bir duygu gerçekten

Bana da haber verir misin doktoruna sordujtan sonra bende de suan duzelmis gibi 2 tane yarimsak yedim sabahlari 2 gundur anca duzeldi su iciyorum birde. Ikili test haftama cok var daha
Olur canım haber veririm, Bugün 3 de randevum var dua eder misin bir sorun çıkmasın ilk kez göreceğim bebişimi çok heyecanliyim çok stresliyimm

Ben yürürken hem bel hem böyle kuyruk sokumu kısmı var ya orası ağrıyor. Bitiğim arkadaşlar günlerdir. Keşke okul bir ay daha tatil olsaydı. Ben ayakta kalamıyorum Cumartesi doktora söyleyeceğim enerjimin hiç olmadığını. Ağlayacağım artık. Bu şekilde nasıl matematik anlatabilirim gerçekten bilmiyorum

Olur canım haber veririm, Bugün 3 de randevum var dua eder misin bir sorun çıkmasın ilk kez göreceğim bebişimi çok heyecanliyim çok stresliyimm
Yaaa etmez miyim Rabbim her daim bebisinide senide korusun. Hicbir sknti sorun cikmasin insallah.

merhaba benim tekrar kanamam oldu gece uykudan wc kalktm kurulanırken baktım pembe kan gelmiş gene bir kaç damla sımdıde eski kan içindeki gelmeye devam ediyor. 2 hafta sonra kontrolüm var. progestan kullanıyorum artık Allah'a emanet doktor düşecekse progestan tutamaz demişti. moralim bozuldu haliyle yapıcak bişi yok bi iş te yapmadım.

Canım hiç moralini bozma lütfen, kanaması olup doğum yapanlar var, benim bir tanıdığım, ilişki sonrası hapı almıştı, hamile kaldı almasına rağmen, kanlar içinde kaldı, hastanelerde kaldı ama dünyaya gelecekmiş bebeği o kadar kanama olup hastanede yatmasına rağmen bebeği doğdu, şimdi 2 yaşında bir kızım var, hiç canını sıkma lütfen, içini ferah tut, inşallah sağ salim doğacak

Arkadaşlar şuan 6+6 hamileyim son 10 gündür mide bulantım hafif başlamıştı ama son 6 gündür daha yoğundu kusmuyordum ama yemekleri yedikten sonra midem bulanabiliyordu dünden beri baya azaldı varmı benim gibi olan arkadaşlar

Moralini bozma canım ama çok artarsa hemen acile git

Benin de 6 haftalarda başladı aç karnına yedikten sonra kuru bulantiydi artık çıkarmaya başladım bi gün iyi bi gün kötüyüm 10+6 dan devam ediyoruz

Benim de aynen orasi agridi. Simdi cok yok ama fark ettiriyor kendini yine de. Sürekli ayakta durmasan, oturarak anlatsan olmaz mi?

Benim 5. haftada siddetli basladi, 7. hafta biraz azaldi, 8de tekrar basladi, 9 oldum simdi arada bir geliyor. Doktorum belirtilerin gidip gelmesi normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…