2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kadın doğuma gidince 7 tüp kan alınıp detaylı tahlil yapılacakmış ama aç mı gidilmesi gerekiyor bilginiz var mı
Ben kadın doğuma gitmeden önce sağlık ocağında beta hcg ile birlikte kan değerlerime de bakılmasını istedim. Kadın doğuma gittiğimde o sonuçlarıma baktı onlara ilave olarak karaciğer ve böbrekle ilgili bazı tahliller istedi. Laboratuara sordum aç olmam gerekiyor mu diye doktor özellikle belirtmediyse tok da yaptırabilirsin dediler

Kızlar kadın doğuma gidince 7 tüp kan alınıp detaylı tahlil yapılacakmış ama aç mı gidilmesi gerekiyor bilginiz var mı
Yani şöyle, şeker gibi değerlere bakılacaksa aç olmak gerek. Benim doktorum böbrek ve karaciğerle ilgili testlerde aç olmam gerektiği ile ilgili bir şey söylemedi

Arkadaslar iyi aksamlaarrr :) benim kuyruk sokumumla belimde cok fena bi agri var 8+5 im ve ayrica karnim 5 aylik kadar var ve bazen birden kasigima agri giriyorr . Ama kuyruk sokumum sanki batiyo gibi benimle ayni durumda olan var mi acaba

Benım bulantı 3 4 gun kaldı geri gitti bi geliyi bi gidiyi
Canımm benimm de öle 1 haftaya yakın kusmadan sadece hafif bulantılar vardı bugün eskisi pek olmadım 2024 ağustos transfer den tanıyorum seni bende ay tek benmiyim die araştırıyordum geerçi biz bulantılara rağzıyız arkadaşımm sağlıklı olsun bebişler 🙏🦋🐬

Aç karnına gitmelisin diye biliyorum canım bazı değerlerde değişiklik olabiliyor açlık sekeri yüksek çıkar mesela
Ben tok gittim kuzum. Aç gel demediler. Zaten açken mide bulantısından mahvolduğum için de aç gitmeyi düşünmedim bile
detaylı tahlilden kasıt nedir hangi aşamada yaptırıyorsunuz bilmiyorum ama 8. haftada istenen tarama testlerinden açlık kan şekeri dışındaki testler için aç olmanız gerekmiyor.
M mansure97 ben kese görmeye gittiğimde sağlık ocağında yakın zamanda kan verdiğim için iki hafta sonra gel 7 tüp kan alıp detaylı bakalım tahlillerine dedi. Bundan bahsetmiştim yani tam olarak nelere bakacağını ya da aç tok gel diye bir şey söylemedi. Öğleden sonraya gidebileceğim için de emin olamadım açlığa o kadar dayanamam sanırım ama tok gitmem gerekiyorsa da boşuna gitmiş olucam 😑 bakalım sabaha alabilirsem randevu o şekilde gideyim olmazsa. Tarih ileri atar ama yapacak bir şey yok şu durumda sanırım. Teşekkürler 🥰

Kızlar tüp bebek le hamileyim 6 haftalık ayakta durunca yada biraz ev işi görünce eğilmeden kesinlikle kahverengi akıntı geliyor kasiklarim ağrıyor sizdede bu durumu taşıyan varmi sabaha kontrolüm var doktora sorucam tatbiki ama

Doğum paketi satın aldınız mı? Ben arastirma hastanesine gidiyorum özel muayene oluyorum, araştırdım çok da bir şey bulamadım ortalama fiyatlar neler bilen var mı? Ayrıca ben bu doğum paketini alsam, randevularda veya tarama testi ayrıntılı ultrason falan hiç ödeme yapmayacak miyim bilen var mı?
Ben ankarada ozel bi hastanede aldim ayrintilu ultrasyon harici hersey ucretsiz oluyor kuzum buarada kalp atisini duymussun cok sevindim 💞 idrar la ilgili konustun mu nededi doktor

M mansure97 ben kese görmeye gittiğimde sağlık ocağında yakın zamanda kan verdiğim için iki hafta sonra gel 7 tüp kan alıp detaylı bakalım tahlillerine dedi. Bundan bahsetmiştim yani tam olarak nelere bakacağını ya da aç tok gel diye bir şey söylemedi. Öğleden sonraya gidebileceğim için de emin olamadım açlığa o kadar dayanamam sanırım ama tok gitmem gerekiyorsa da boşuna gitmiş olucam 😑 bakalım sabaha alabilirsem randevu o şekilde gideyim olmazsa. Tarih ileri atar ama yapacak bir şey yok şu durumda sanırım. Teşekkürler 🥰
Hamilelere aç gel demiyorlar sanırım. Çünkü sabah bulantıları herkeste var

Canımm benimm de öle 1 haftaya yakın kusmadan sadece hafif bulantılar vardı bugün eskisi pek olmadım 2024 ağustos transfer den tanıyorum seni bende ay tek benmiyim die araştırıyordum geerçi biz bulantılara rağzıyız arkadaşımm sağlıklı olsun bebişler 🙏🦋🐬
Amin inşallah her seyr razıyız orası ayrı:)

Ben ankarada ozel bi hastanede aldim ayrintilu ultrasyon harici hersey ucretsiz oluyor kuzum buarada kalp atisini duymussun cok sevindim 💞 idrar la ilgili konustun mu nededi doktor
Kan ve idrar kültürü aldı, 1 ay sonra randevuya gel dedi, sonuçlarım bu şekilde. Belki anlayan biri olur 😇 teşekkür ederim canım 🙏🏻

Eklentiler

• Screenshot_20230908_102107_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20230908_102107_e-Nabz.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20230908_102114_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20230908_102114_e-Nabz.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20230908_102125_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20230908_102125_e-Nabz.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar merhaba sat 28.07 3 gün önce beta 722 idi. Sat a göre 7+3 şuan. Ama geç döllenme olduğunu düşünüyorum. Doktor için ne zaman randevu almalıyım sizce

Kızlar merhaba sat 28.07 3 gün önce beta 722 idi. Sat a göre 7+3 şuan. Ama geç döllenme olduğunu düşünüyorum. Doktor için ne zaman randevu almalıyım sizce
Haftaya alırsan kalp atışını da duyarsın belki 😊

Merhaba, tüp bebek tedavisi alıyordum çok şükür 4 eylülde pozitifi gördük. şimdi tüp bebek yaptığırdığım yer çok yopun ve takip için başka doktor arıyorum. Ankara'dayım hangi doktorları önerirsiniz

Yaa öyle mi inşallah öyle olur çok acele etmek istemiyorum çünkü teşekkür ederim. Siz kaçta duymuştunuz 🌸
Yani öğrendikten sonra, özellikle 3000-3500 beta hcg olduğunda kese görünüyor, kese düzgün mü onu görürsünüz, kanama alanı var mı, kese rahimde mi gibi gibi 😇🙏🏻 hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

X