Ben kadın doğuma gitmeden önce sağlık ocağında beta hcg ile birlikte kan değerlerime de bakılmasını istedim. Kadın doğuma gittiğimde o sonuçlarıma baktı onlara ilave olarak karaciğer ve böbrekle ilgili bazı tahliller istedi. Laboratuara sordum aç olmam gerekiyor mu diye doktor özellikle belirtmediyse tok da yaptırabilirsin dedilerKızlar kadın doğuma gidince 7 tüp kan alınıp detaylı tahlil yapılacakmış ama aç mı gidilmesi gerekiyor bilginiz var mı
Yani şöyle, şeker gibi değerlere bakılacaksa aç olmak gerek. Benim doktorum böbrek ve karaciğerle ilgili testlerde aç olmam gerektiği ile ilgili bir şey söylemediKızlar kadın doğuma gidince 7 tüp kan alınıp detaylı tahlil yapılacakmış ama aç mı gidilmesi gerekiyor bilginiz var mı
Canımm benimm de öle 1 haftaya yakın kusmadan sadece hafif bulantılar vardı bugün eskisi pek olmadım 2024 ağustos transfer den tanıyorum seni bende ay tek benmiyim die araştırıyordum geerçi biz bulantılara rağzıyız arkadaşımm sağlıklı olsun bebişlerBenım bulantı 3 4 gun kaldı geri gitti bi geliyi bi gidiyi
Aç karnına gitmelisin diye biliyorum canım bazı değerlerde değişiklik olabiliyor açlık sekeri yüksek çıkar mesela
Ben tok gittim kuzum. Aç gel demediler. Zaten açken mide bulantısından mahvolduğum için de aç gitmeyi düşünmedim bile
M mansure97 ben kese görmeye gittiğimde sağlık ocağında yakın zamanda kan verdiğim için iki hafta sonra gel 7 tüp kan alıp detaylı bakalım tahlillerine dedi. Bundan bahsetmiştim yani tam olarak nelere bakacağını ya da aç tok gel diye bir şey söylemedi. Öğleden sonraya gidebileceğim için de emin olamadım açlığa o kadar dayanamam sanırım ama tok gitmem gerekiyorsa da boşuna gitmiş olucamdetaylı tahlilden kasıt nedir hangi aşamada yaptırıyorsunuz bilmiyorum ama 8. haftada istenen tarama testlerinden açlık kan şekeri dışındaki testler için aç olmanız gerekmiyor.
Ben ankarada ozel bi hastanede aldim ayrintilu ultrasyon harici hersey ucretsiz oluyor kuzum buarada kalp atisini duymussun cok sevindimDoğum paketi satın aldınız mı? Ben arastirma hastanesine gidiyorum özel muayene oluyorum, araştırdım çok da bir şey bulamadım ortalama fiyatlar neler bilen var mı? Ayrıca ben bu doğum paketini alsam, randevularda veya tarama testi ayrıntılı ultrason falan hiç ödeme yapmayacak miyim bilen var mı?
Hamilelere aç gel demiyorlar sanırım. Çünkü sabah bulantıları herkeste varM mansure97 ben kese görmeye gittiğimde sağlık ocağında yakın zamanda kan verdiğim için iki hafta sonra gel 7 tüp kan alıp detaylı bakalım tahlillerine dedi. Bundan bahsetmiştim yani tam olarak nelere bakacağını ya da aç tok gel diye bir şey söylemedi. Öğleden sonraya gidebileceğim için de emin olamadım açlığa o kadar dayanamam sanırım ama tok gitmem gerekiyorsa da boşuna gitmiş olucambakalım sabaha alabilirsem randevu o şekilde gideyim olmazsa. Tarih ileri atar ama yapacak bir şey yok şu durumda sanırım. Teşekkürler
Amin inşallah her seyr razıyız orası ayrı:)Canımm benimm de öle 1 haftaya yakın kusmadan sadece hafif bulantılar vardı bugün eskisi pek olmadım 2024 ağustos transfer den tanıyorum seni bende ay tek benmiyim die araştırıyordum geerçi biz bulantılara rağzıyız arkadaşımm sağlıklı olsun bebişler
Aminnn canımm kalp atışlarını Nasipse duyayım rahatlıycam sen duydun sanırım benim bugün 7+0 Çok ŞÜKÜRAmin inşallah her seyr razıyız orası ayrı:)
Kan ve idrar kültürü aldı, 1 ay sonra randevuya gel dedi, sonuçlarım bu şekilde. Belki anlayan biri olurBen ankarada ozel bi hastanede aldim ayrintilu ultrasyon harici hersey ucretsiz oluyor kuzum buarada kalp atisini duymussun cok sevindimidrar la ilgili konustun mu nededi doktor
Haftaya hafta içi alsan iyi olurKızlar merhaba sat 28.07 3 gün önce beta 722 idi. Sat a göre 7+3 şuan. Ama geç döllenme olduğunu düşünüyorum. Doktor için ne zaman randevu almalıyım sizce
Haftaya alırsan kalp atışını da duyarsın belkiKızlar merhaba sat 28.07 3 gün önce beta 722 idi. Sat a göre 7+3 şuan. Ama geç döllenme olduğunu düşünüyorum. Doktor için ne zaman randevu almalıyım sizce
Yaa öyle mi inşallah öyle olur çok acele etmek istemiyorum çünkü teşekkür ederim. Siz kaçta duymuştunuzHaftaya hafta içi alsan iyi olur
Teşekkür ederim öyle yapayım o zaman içimde durmuyo hemen gidesi göresi geliyor insanınHaftaya alırsan kalp atışını da duyarsın belki
Yani öğrendikten sonra, özellikle 3000-3500 beta hcg olduğunda kese görünüyor, kese düzgün mü onu görürsünüz, kanama alanı var mı, kese rahimde mi gibi gibiYaa öyle mi inşallah öyle olur çok acele etmek istemiyorum çünkü teşekkür ederim. Siz kaçta duymuştunuz
Ben dün duydum kalp atisini , 7+0Yaa öyle mi inşallah öyle olur çok acele etmek istemiyorum çünkü teşekkür ederim. Siz kaçta duymuştunuz