2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yürürken hem bel hem böyle kuyruk sokumu kısmı var ya orası ağrıyor. Bitiğim arkadaşlar günlerdir. Keşke okul bir ay daha tatil olsaydı. Ben ayakta kalamıyorum 🥲 Cumartesi doktora söyleyeceğim enerjimin hiç olmadığını. Ağlayacağım artık. Bu şekilde nasıl matematik anlatabilirim gerçekten bilmiyorum
Off çok zor ya. O çocuklara da enerji lazım orası da ayrı. Şu 3 aylık süreç bitince iyi olacaksın diyor herkes bana. Umarım doğrudur, bir an önce biter. Seni düşünemiyorum. Üstelik matematik öğretmeniysen ayakta da durman gerekiyordur demi. Acaba rapor verirler mi ki.

merhaba benim tekrar kanamam oldu gece uykudan wc kalktm kurulanırken baktım pembe kan gelmiş gene bir kaç damla sımdıde eski kan içindeki gelmeye devam ediyor. 2 hafta sonra kontrolüm var. progestan kullanıyorum artık Allah'a emanet doktor düşecekse progestan tutamaz demişti. moralim bozuldu haliyle yapıcak bişi yok bi iş te yapmadım.
Gebelik oluşumu sagliksizsa bebek tutunamiyor. Rabbım en doğrusunu bilir bol bol dua edeceğim inşallah bir şey olmaz🙏🏻

Bunu henüz sormadım, sorarsam anlaşılır diye şu anda soramam da ama izin hakkımız var diye biliyorum doğumdan sonra
Doğum izni, doğumdan önceki 8 hafta ve doğumdan sonraki 8 haftayı kapsayacak şekilde 16 haftadan oluşuyor. Hamileliğin 40 hafta sürdüğü varsayılacak olursa kadın çalışanlar, 32. hafta itibarıyla izne ayrılabiliyor. Bebek 8 haftalık veya diğer bir deyişle 2 aylık olduğundaysa ücretli izin bitiyor.

Doğum izni, doğumdan önceki 8 hafta ve doğumdan sonraki 8 haftayı kapsayacak şekilde 16 haftadan oluşuyor. Hamileliğin 40 hafta sürdüğü varsayılacak olursa kadın çalışanlar, 32. hafta itibarıyla izne ayrılabiliyor. Bebek 8 haftalık veya diğer bir deyişle 2 aylık olduğundaysa ücretli izin bitiyor.
Ay gerçekten çok saçma. Bu düzenin değişmesi lazım. En az 6 ay anne sütü şart sonuçta. Agu gugu dediği zamanlarda kadın çalışıyor.

Off çok zor ya. O çocuklara da enerji lazım orası da ayrı. Şu 3 aylık süreç bitince iyi olacaksın diyor herkes bana. Umarım doğrudur, bir an önce biter. Seni düşünemiyorum. Üstelik matematik öğretmeniysen ayakta da durman gerekiyordur demi. Acaba rapor verirler mi ki.
Vallahi hiç enerjim yok. Normalde çok enerjik anlatırım dersimi çocuklar da sevmiyor ya sevdirmeye çalışırım hep. Ben bugün 11 haftalık oldum. 12 de bitiyor işte ilk 3 ay inşallah düzelirim 🙏 sıkcam mecburen dişimi 🥲

Ay gerçekten çok saçma. Bu düzenin değişmesi lazım. En az 6 ay anne sütü şart sonuçta. Agu gugu dediği zamanlarda kadın çalışıyor.
malesef öyle bebeğin en ihtiyacı olduğu zamanlarda yanında olamamak bir anne için ömür boyu vicdan azabı demek. Doğum iznin bitince 6 ay kadar ücretsiz izin alabiliyorsun

malesef öyle bebeğin en ihtiyacı olduğu zamanlarda yanında olamamak bir anne için ömür boyu vicdan azabı demek. Doğum iznin bitince 6 ay kadar ücretsiz izin alabiliyorsun
Özel sektörde süt izninin süresi, 4857 sayılı İş Kanunu'na göre belirlenmiştir. Analık izni biten ve çalışmaya başlayan kadın işçi, günde 1.5 saat olan süt iznini bebeği 1 yaşına basana kadar kullanabilir. Bu sürenin hangi saatler arasında ve kaça bölünerek kullanılacağını işçi kendisi belirler.

Öyle ama süt izni var diye biliyorum ya hafta da bir gün alıyorsun ya da günlük belirli bir saat aralığında ama yeterli değil işte daha uzun süre izin olmalı

Canım hiç moralini bozma lütfen, kanaması olup doğum yapanlar var, benim bir tanıdığım, ilişki sonrası hapı almıştı, hamile kaldı almasına rağmen, kanlar içinde kaldı, hastanelerde kaldı ama dünyaya gelecekmiş bebeği o kadar kanama olup hastanede yatmasına rağmen bebeği doğdu, şimdi 2 yaşında bir kızım var, hiç canını sıkma lütfen, içini ferah tut, inşallah sağ salim doğacak 🙏🏼💐
Ne kadar iyi kalpli kadınlarımız var çok teşekkür ederim. Artık Allah'a emanet onun dediği olur nasip hersey

Ne kadar iyi kalpli kadınlarımız var çok teşekkür ederim. Artık Allah'a emanet onun dediği olur nasip hersey

Canım benim, insan kalbi gibi insanlara denk gelirmiş, hiç canımı sıkma, benim bir kaybım var, ben de korkuyorum çok ama elimizden bir şey gelmiyor maalesef ki, takdir-i ilahi biraz da, yaşadıklarımız bizim için, muhakkak olması gerekende vardır bir hayır. Sen bebeğine güzel mesajlar ver yeter 🙏🏼🧚‍♀️🪷

Canım benim bu gebeliğim tedaviyle oldu daha öncede kayıplar yaşadım o yüzden devam etmesine razıyım yeterki sağlıklı olsunlar Çok Aminnn🙏🦋🐬
Benim de kayıplarım var seni çok iyi anlıyorum inşallah sağlıkla devam eder hepimiz alırız kucağımıza yavrularımızı 🤲🏻

Benim de dün gece yine az miktarda kanamam oldu, bugün test vs istemek için bir başka doktora göründüm ultrasonda ayrılma alanı gördü sanırım kanama alanıyla aynı şeymiş. 2 gün de geride gibi gördü doktor miniğimi. İnsan üzülüyor tabi, sorunsuz olsa olmaz mıydı sanki diyorum ama yapacak bir şey de yok, zaten miniğimin işini kolaylaştırmak için kullanmam gereken ilaçları kullanıyorum. Bana da iyi dileklerinizi içinizden de olsa gönderin olur mu? 🙏🤍🌸

Merhaba kızlar 9+1 im şu an mide bulantılarım azaldı ancak daha kötü bir şeyle karşılaştım sizlerde var mı bilmiyorum, ağzımda metalik paslı bir tat var sürekli acı su geliyo uyanık kaldığım süre boyunca sürekli bir şeyler atmam gerekiyor ağzıma yoksa dayanılacak gibi değil, normal mi bu durum yaşayan var mı

X