- 24 Mart 2022
- 1.548
- 972
- 32
Anladım canımm benimde devam eder umarım Bebişler sağlıklı olsundaBenin de 6 haftalarda başladı aç karnına yedikten sonra kuru bulantiydi artık çıkarmaya başladım bi gün iyi bi gün kötüyüm 10+6 dan devam ediyoruz
Kız inşallah devam etmez deAnladım canımm benimde devam eder umarım Bebişler sağlıklı olsunda
Off çok zor ya. O çocuklara da enerji lazım orası da ayrı. Şu 3 aylık süreç bitince iyi olacaksın diyor herkes bana. Umarım doğrudur, bir an önce biter. Seni düşünemiyorum. Üstelik matematik öğretmeniysen ayakta da durman gerekiyordur demi. Acaba rapor verirler mi ki.Ben yürürken hem bel hem böyle kuyruk sokumu kısmı var ya orası ağrıyor. Bitiğim arkadaşlar günlerdir. Keşke okul bir ay daha tatil olsaydı. Ben ayakta kalamıyorumCumartesi doktora söyleyeceğim enerjimin hiç olmadığını. Ağlayacağım artık. Bu şekilde nasıl matematik anlatabilirim gerçekten bilmiyorum
Gebelik oluşumu sagliksizsa bebek tutunamiyor. Rabbım en doğrusunu bilir bol bol dua edeceğim inşallah bir şey olmazmerhaba benim tekrar kanamam oldu gece uykudan wc kalktm kurulanırken baktım pembe kan gelmiş gene bir kaç damla sımdıde eski kan içindeki gelmeye devam ediyor. 2 hafta sonra kontrolüm var. progestan kullanıyorum artık Allah'a emanet doktor düşecekse progestan tutamaz demişti. moralim bozuldu haliyle yapıcak bişi yok bi iş te yapmadım.
Doğum izni, doğumdan önceki 8 hafta ve doğumdan sonraki 8 haftayı kapsayacak şekilde 16 haftadan oluşuyor. Hamileliğin 40 hafta sürdüğü varsayılacak olursa kadın çalışanlar, 32. hafta itibarıyla izne ayrılabiliyor. Bebek 8 haftalık veya diğer bir deyişle 2 aylık olduğundaysa ücretli izin bitiyor.Bunu henüz sormadım, sorarsam anlaşılır diye şu anda soramam da ama izin hakkımız var diye biliyorum doğumdan sonra
Ay gerçekten çok saçma. Bu düzenin değişmesi lazım. En az 6 ay anne sütü şart sonuçta. Agu gugu dediği zamanlarda kadın çalışıyor.Doğum izni, doğumdan önceki 8 hafta ve doğumdan sonraki 8 haftayı kapsayacak şekilde 16 haftadan oluşuyor. Hamileliğin 40 hafta sürdüğü varsayılacak olursa kadın çalışanlar, 32. hafta itibarıyla izne ayrılabiliyor. Bebek 8 haftalık veya diğer bir deyişle 2 aylık olduğundaysa ücretli izin bitiyor.
Matematik ya pek olmuyor ama mümkün mertebe yazdırırsan hep oturcam. Normalde sınıfta gezerdim attık gezmemBenim de aynen orasi agridi. Simdi cok yok ama fark ettiriyor kendini yine de. Sürekli ayakta durmasan, oturarak anlatsan olmaz mi?
Vallahi hiç enerjim yok. Normalde çok enerjik anlatırım dersimi çocuklar da sevmiyor ya sevdirmeye çalışırım hep. Ben bugün 11 haftalık oldum. 12 de bitiyor işte ilk 3 ay inşallah düzelirimOff çok zor ya. O çocuklara da enerji lazım orası da ayrı. Şu 3 aylık süreç bitince iyi olacaksın diyor herkes bana. Umarım doğrudur, bir an önce biter. Seni düşünemiyorum. Üstelik matematik öğretmeniysen ayakta da durman gerekiyordur demi. Acaba rapor verirler mi ki.
Canım benim bu gebeliğim tedaviyle oldu daha öncede kayıplar yaşadım o yüzden devam etmesine razıyım yeterki sağlıklı olsunlar Çok AminnnKız inşallah devam etmez debelki seninki erken biter ne güzel
malesef öyle bebeğin en ihtiyacı olduğu zamanlarda yanında olamamak bir anne için ömür boyu vicdan azabı demek. Doğum iznin bitince 6 ay kadar ücretsiz izin alabiliyorsunAy gerçekten çok saçma. Bu düzenin değişmesi lazım. En az 6 ay anne sütü şart sonuçta. Agu gugu dediği zamanlarda kadın çalışıyor.
Özel sektörde süt izninin süresi, 4857 sayılı İş Kanunu'na göre belirlenmiştir. Analık izni biten ve çalışmaya başlayan kadın işçi, günde 1.5 saat olan süt iznini bebeği 1 yaşına basana kadar kullanabilir. Bu sürenin hangi saatler arasında ve kaça bölünerek kullanılacağını işçi kendisi belirler.malesef öyle bebeğin en ihtiyacı olduğu zamanlarda yanında olamamak bir anne için ömür boyu vicdan azabı demek. Doğum iznin bitince 6 ay kadar ücretsiz izin alabiliyorsun
Ay gerçekten çok saçma. Bu düzenin değişmesi lazım. En az 6 ay anne sütü şart sonuçta. Agu gugu dediği zamanlarda kadın çalışıyor.
Ne kadar iyi kalpli kadınlarımız var çok teşekkür ederim. Artık Allah'a emanet onun dediği olur nasip herseyCanım hiç moralini bozma lütfen, kanaması olup doğum yapanlar var, benim bir tanıdığım, ilişki sonrası hapı almıştı, hamile kaldı almasına rağmen, kanlar içinde kaldı, hastanelerde kaldı ama dünyaya gelecekmiş bebeği o kadar kanama olup hastanede yatmasına rağmen bebeği doğdu, şimdi 2 yaşında bir kızım var, hiç canını sıkma lütfen, içini ferah tut, inşallah sağ salim doğacak
Ne kadar iyi kalpli kadınlarımız var çok teşekkür ederim. Artık Allah'a emanet onun dediği olur nasip hersey
Benim de kayıplarım var seni çok iyi anlıyorum inşallah sağlıkla devam eder hepimiz alırız kucağımıza yavrularımızıCanım benim bu gebeliğim tedaviyle oldu daha öncede kayıplar yaşadım o yüzden devam etmesine razıyım yeterki sağlıklı olsunlar Çok Aminnn
Aminnn canımm İNŞALLAH sağlıkla alalım bebişleri kucaklarımıza Çok AminnnBenim de kayıplarım var seni çok iyi anlıyorum inşallah sağlıkla devam eder hepimiz alırız kucağımıza yavrularımızı