Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 2 gece önce kahverengi açık pembe karışık lekelenmem oldu ama ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizliktwn acile gitmedim. Umarım bir şey yoktur yarın kontrol var. Sonra belirtiler aynı devam etti ama kesilmedi.İçini ferah tut, bebek sağlıklıysa her türlü tutunuyor sağlıksızsa da ne yapsan olmuyor maalesef. Düşük tehlikesi lafına da çok takılıp canını sıkma, gerçekten riskli bir durum olsa yatışını verirlerdi sadece progestan verip eve yollamazlardı. Doktorun dediğini dinle, seni ne yorduysa mesela lekelenme gerçekleşen gün onu yapmayı azaltabilirsin. Bitki çaylarının çoğu yasak biliyorsundur zaten, içiyorsan onları kesebilirsin. Bunun dışında yediğinle içtiğinle çok alakası yok lekelenmenin şu etapta.
Kahverengi lekelenme çok korkulacak bir şey değil, gebeliğin ilk üç ayında olabiliyormuş. Benim transferden on gün itibariyle neredeyse her günüm lekelenerek geçti onca ilaç yüklü olmama rağmen, birkaç kere de kanamam olmuştu dolayısıyla çok gergindim ama artık salmaya başladım sanırım. Doktordan iyi bilecek halim yok, kanamalarım ve miktar olarak çok lekelenmelerim hep normalin dışında aktif olduğum günlerde olmuştu; doktorum da demişti ki demek ki kendini zorlamayacaksın. Mümkün olduğunca dinlen bence
Siz yine de doktorunuza danışın bence, ne olur ne olmaz.Benim de 2 gece önce kahverengi açık pembe karışık lekelenmem oldu ama ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizliktwn acile gitmedim. Umarım bir şey yoktur yarın kontrol var. Sonra belirtiler aynı devam etti ama kesilmedi.
Maşallah canım sağlıkla devam etsin inşallah akıntı için de bol su içmeye çalış bende de var ama su içemiyorum hiç normalde de çok icemezdim zorla bi kaç bardak ancaDoktora gittim kızlar,
9+2 olan bebişim doktor 9+1 ölçtü çok önemli değil dedi, haftasıyla uyumlu dedi, çok şükür bu sefer kalbini de dinletti, şükürler olsun gerçekten, inşallah herkesin hamileliği güzel geçer
Ve sarı akıntı için doktor bana ilaç vermedi, idrar kültürü testi aldı, 3 ay öncesi vermeyeceğim dedi, sirke ile silebilirsin dedi
Bir kere oldu bende akşam başladı ertesi güne kadar devam etti parol içebilirsin ilaç almak istemiyorsan eşin biraz masaj yapsın iyi gelirKızlar baş ağrısı çeken var mı ya? Kafamın sol tepe yan kısımları zonk zonk ediyor resmen özellikle kulak üstü zonkluyor
Maşallah canım sağlıkla devam etsin inşallah akıntı için de bol su içmeye çalış bende de var ama su içemiyorum hiç normalde de çok icemezdim zorla bi kaç bardak anca
Yağ akıntıyı mı kesiyormus ben de gittiğimde bi sorayim bunu rahatsız ediyor gerçektenCanım aslında içiyorum, şimdi geldi aklıma doktor bana nioli yağını verdi, iç çamaşırına 1-2 damla damlatabilirsin dedi, suyu inan ki çok içiyorum ama geçmedi çok rahatsız edici bir şey
Yağ akıntıyı mı kesiyormus ben de gittiğimde bi sorayim bunu rahatsız ediyor gerçekten
Anladım canim benim evet koku hassasiyetin de çoksa aman Allahım benim öyle bakalım sonuçların çıksın da iltahap yoktur inşallah akıntı doktorum normak demişti hamilelikte artırmış daha fazla ama sarı yeşil kötüdür demistiCanım, benim baya akıntım var, akıntıyı kesmek değilde en azından kokusunu örter, hem de iyi gelir vajinal sağlık için dedi, faydalı buluyormuş, haftaya idrar kültürü sonucum çıkacak, belki o çıkınca ilaç verir, şimdilik sadece sirke ve bu yağı önerdi
Anladım canim benim evet koku hassasiyetin de çoksa aman Allahım benim öyle bakalım sonuçların çıksın da iltahap yoktur inşallah akıntı doktorum normak demişti hamilelikte artırmış daha fazla ama sarı yeşil kötüdür demisti
Evet olurmuşİşte benim öyle ama idrar testinde bir şey çıkmadı, o yüzden idrar kültürü istedi, bakalım hayırlısıyla bir çıksında iinşallah düzelir ama doktor hamilelikte oluyor bu tarz şeyler sıkça dedi bana
Merhaba, aranızda bağırsakları bozulan var mı? Ne sıklıkta olursa doktora haber vermek gerekir acaba, önce buraya bir danışayım dedim
Ben hem bir şey yiyemiyorum, hem korkunç gazım var, hem de üstüne ishal oldumBen bir ara ishal olmuştum 2 gün falan sürdü sonra geçti şükür, şimdi de öyle kabız gibi değilim normale döndü diyebilirim ama aşırı gazım var sizlerde nasıl bilmiyorum
Benim 5. ve 6. haftalarda ara ara ishal durumum oluyordu, daha doğrusu çok karışıyordu. Iki gün ishal gibi, birkaç gün normal, sonra tekrar, sonra neredeyse kabız gibi. Şimdilerde kabız durumu çok oluyor. Kabızlık normal çünkü hormonlar bağırsakları yavaşlatıyor ama ishal durumu uzun sürerse doktorunuza söyleyin bence, çünkü sıvı ve vitamin kaybı söz konusu oluyor.Merhaba, aranızda bağırsakları bozulan var mı? Ne sıklıkta olursa doktora haber vermek gerekir acaba, önce buraya bir danışayım dedim
Forumda birinin doktoru demiş ki ishal bağırsak florasinin bozulmasından olur , bakteri kaynakli yani demiş, siz doktorunuza sorun yine de. Bu arada internette 1 litre suya tuz şeker falan koyuluyormus ölçüleri vardı, sıvı kaybı için serum yerine geçermiş bir bakın isterseniz. Geçmiş olsunBenim 5. ve 6. haftalarda ara ara ishal durumum oluyordu, daha doğrusu çok karışıyordu. Iki gün ishal gibi, birkaç gün normal, sonra tekrar, sonra neredeyse kabız gibi. Şimdilerde kabız durumu çok oluyor. Kabızlık normal çünkü hormonlar bağırsakları yavaşlatıyor ama ishal durumu uzun sürerse doktorunuza söyleyin bence, çünkü sıvı ve vitamin kaybı söz konusu oluyor.