2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen gün 3 kez markete gittim ne alacağımı unutup en son eve gelişimde aklıma geldi tekrar gidip aldım.. diyeceklerim bu kadar

Herkese merhaba bende katildim araniza allah kismet ederse 4. Bebegim olacak sat 23 temmuz du 7 gün gecikme yasadim strestendir felan derken yinede bir test yapayim dedim ve test cift cizgi cikti ayni gun kan verdim beta hcg 7000 kusurlerde cikti ve sonraki gun keseyi ve minik bir bebis gorduk. Insallah herkes bebegine saglikla kavusur.

Kızlar kahverengi lekelenmem olunca koştur koştur hastaneye gittim doktor direkt progestan başladı. Düşük tehlikesi vs dedi korktum açıkçası başına bu tarz bir şey gelen var mı? Dinlen kendini yorma vs dedi ama bunun dışında başka dikkat etmem gereken bir şey var mı sizce şunu ye bunu yeme tarzı

İçini ferah tut, bebek sağlıklıysa her türlü tutunuyor sağlıksızsa da ne yapsan olmuyor maalesef. Düşük tehlikesi lafına da çok takılıp canını sıkma, gerçekten riskli bir durum olsa yatışını verirlerdi sadece progestan verip eve yollamazlardı. Doktorun dediğini dinle, seni ne yorduysa mesela lekelenme gerçekleşen gün onu yapmayı azaltabilirsin. Bitki çaylarının çoğu yasak biliyorsundur zaten, içiyorsan onları kesebilirsin. Bunun dışında yediğinle içtiğinle çok alakası yok lekelenmenin şu etapta.
Kahverengi lekelenme çok korkulacak bir şey değil, gebeliğin ilk üç ayında olabiliyormuş. Benim transferden on gün itibariyle neredeyse her günüm lekelenerek geçti onca ilaç yüklü olmama rağmen, birkaç kere de kanamam olmuştu dolayısıyla çok gergindim ama artık salmaya başladım sanırım. Doktordan iyi bilecek halim yok, kanamalarım ve miktar olarak çok lekelenmelerim hep normalin dışında aktif olduğum günlerde olmuştu; doktorum da demişti ki demek ki kendini zorlamayacaksın. Mümkün olduğunca dinlen bence

bende zannedıyorum beta verdıgımde 30 bınnlerde cıktı hcg ve ıkızdı
o zamana kadar hıc dktora gıtmemıstım
sonra 1 basamak merdıvendenn ani dustum ve kanamam oldu
acil apar topar hastaneye gittim bayagı adet gibi geldi 3.4 saat sonra kesıldı kahveye dondu.
o zaman kalbi de duymustum.. kendını yorma canım cok geçmiş olsun tehlıke var demek.. ama kırmızı olmadıkça korkma..
yesıl cay falan ıcme zaten hamıle kaldıgında bakmıssınıdr ne yemen gerektiğine.. yuruyus vs yapma bana bunlar hep yasak oldugu ıcın soyluyorum :))

Günaydın kızlar
6+2’de dün ilk defa kan verdim beta 40 bin çıktı. Haftasına göre normal değil mi tek gebeliktir?

Kızlar benim anti toxoplazma ıgg negatif , anti toxoplazma ıgm pozitif gelmiş 0.06 değerle. Tüp bebek annesiyim 8+6 haftalık gebeyim. Yaşadığım yerdeki doktorum tüp bebek doktoruna haber ver dedi o kadar. Ne önerirsiniz bana?

Benimdunden beri kasiklarima vuruyoe agri galiba idrar enfeksiyonun baslangiciydi o sizde durum nasil. Ilac icmek istemiyorum surekli ya
Azıcık idrarın geldi mi hemen yap, çok fena ağrı yapıyor, ben ilaç içmiyorum öyle hala devam, akintimin rengi düzeliyor gibi beyaz süt kıvamında, yumurtlama dönemindeki akıntıya benziyor doktoruma soracağım

Evet evet yerleşme ağrıları oluyormuş böyle, dün doktoruma da sordum normal dedi
3 ay önce kimyasal gecırdım korkum o yüzden aslında 22 olmuştu beta sonra 20 19 diyerek düştü
Ardından suan 2 gün ara ile kan takıbı yaptım ilk testte öğrendim sonra 41 ardından 141 ardından 342 çıktı degerlerım bugün de belim şiddetli

Artış gayet iyi görünüyo bence telaş yapma

Yorumunuz içimi rahatlattı teşekkür ederim. Lekelenmenin olduğu gün çalıştığım kurumda çok yoğun işlerim olmuştu. Masabaşı çalışıyorum aslında ama zihinsel olarak yoğun olması bile etkiledi sanırım beni

Fiziksel değil ama zihinsel olarak yoğun bir işte çalışıyorum sanırım o gün o etkiledi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…