- 8 Nisan 2023
- 62
- 43
- 23
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah26haziranda 343.7 ydi canım bir daha hiç gitmedim
Evet, çok şükür görünmüştü Bu pazartesi değil bir sonraki pazartesi tekrar doktor randevum var.Evet siz gormustunuz değil mi keseyi
Sizle hemen hemen aynıyız 25inde öğrendim bende adet günümdü. İlk beta 206 çıktı. 2 gün sonrabidaha gittim(dün) 560 çıktı ama dr kese şuan gözükmez haftaya bakcaz dediBen dün kan verdim 504 çıktı ama ben 24 ünde öğrendim hamile olduğumu 78 le öğrenmiştim
Benim de inanılmaz ağrıyor, zor çalışıyorumBenim de kasık ve bel ağrım oldukça fazla 4+5
İnşallah herşey guzel ilerler adet tarihiniz ne zamandiEvet, çok şükür görünmüştü Bu pazartesi değil bir sonraki pazartesi tekrar doktor randevum var.
Merhaaba son adet tarihiniz hangi gündü acaba bir de burda beta hcg değerinizin kaç olduğunu biliyor muusnuzMerhaba arkadaşlar sat 25 haziran bugün 4+6 günlük olduk çok şükür kesemiz karından gözüktü
Benimde 25 hazirandı yani geçen ay 25inde olmuştum dün beta verdim 560 çıktı 2gün önce de salı günü yani206 çıktı sizin değeriniz çok güzel maşallah acaba benim ki geç döllenme mi oldu anlamadımMerhaba 25 Haziran'di canım dün ki beta 2977 cikti
Sizin geç döllenme olduğunu sanmam ben adet olmam gereken tarihten 6 gün önce öğrendim pozitifi galiba benim erken döllenme oldu degerleriniz gayet normal önemli olan artışıBenimde 25 hazirandı yani geçen ay 25inde olmuştum dün beta verdim 560 çıktı 2gün önce de salı günü yani206 çıktı sizin değeriniz çok güzel maşallah acaba benim ki geç döllenme mi oldu anlamadım
Benimde 25 hazirandı yani geçen ay 25inde olmuştum dün beta verdim 560 çıktı 2gün önce de salı günü yani206 çıktı sizin değeriniz çok güzel maşallah acaba benim ki geç döllenme mi oldu
Şimdi anladım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ilk gebelik olucak oyuzden çok heycanlıyım sat 25 yazmıssınız zaten ben de sat soruyorum sonradan anladım ne olduğunu açılımını yaniSizin geç döllenme olduğunu sanmam ben adet olmam gereken tarihten 6 gün önce öğrendim pozitifi galiba benim erken döllenme oldu degerleriniz gayet normal önemli olan artışı
24 Haziranda adet olmuştum en son, 22 temmuz da adet tarihimdi olmadım.İnşallah herşey guzel ilerler adet tarihiniz ne zamandi
Maşallah değeriniz çok güzel bende dün vermiştim 504 çıktı yarın tekrar vereceğim güzel haberlerle gelelim inşallahSizle hemen hemen aynıyız 25inde öğrendim bende adet günümdü. İlk beta 206 çıktı. 2 gün sonrabidaha gittim(dün) 560 çıktı ama dr kese şuan gözükmez haftaya bakcaz dedi
Benimde 25 hazirandı yani geçen ay 25inde olmuştum dün beta verdim 560 çıktı 2gün önce de salı günü yani206 çıktı sizin değeriniz çok güzel maşallah acaba benim ki geç döllenme mi oldu anlamadım
Amin inşallah benim 2 sene önce kimyasal gebelik oldu inşallah sağlıkla gelir bebeklerimizŞimdi anladım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ilk gebelik olucak oyuzden çok heycanlıyım sat 25 yazmıssınız zaten ben de sat soruyorum sonradan anladım ne olduğunu açılımını yani
İnşallah bende pzt vereceğim bide şey sorucaktım doktorunuz mu dedi 4+5 diye yoksa siz uygulamadan mı baktınız doktor kese görünmediği için henüz birşey demedibana amaMaşallah değeriniz çok güzel bende dün vermiştim 504 çıktı yarın tekrar vereceğim güzel haberlerle gelelim inşallah
Ben pcosluyum femara kullandım kendiliğinden çatladı sonra hamile kaldım siz yumurta büyütücü ilaç kullandınız mıKızlar çatlama iğnesi ile gebe olan varmı.Adetime 1 gün var ama adet sancım biraz var ateşim yüksek umarım benimde pozitif olur.geçen ay kimyasal gebelik geçirdim
Ben son adet tarihime göre hesapladım ultrasonda daha net çıkacaktırİnşallah bende pzt vereceğim bide şey sorucaktım doktorunuz mu dedi 4+5 diye yoksa siz uygulamadan mı baktınız doktor kese görünmediği için henüz birşey demedibana ama
4+6 da benim hadi bakalım inşallah bu hafta ultrasonda görürüz bebişlerimizi haberleşelimBen son adet tarihime göre hesapladım ultrasonda daha net çıkacaktır
Evet bende femara kullandım.2.ayımda yani haziranda gebe kaldım ama düştü.Bu ay 3.femara çatlatma iğnesi kullandım.Yarın adet günüm beklemedeyimBen pcosluyum femara kullandım kendiliğinden çatladı sonra hamile kaldım siz yumurta büyütücü ilaç kullandınız mı