2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba ilk çocuğum Nisan doğumlu
Planlı olmamak ile birlikte ilk kez gecikme oldu 😞gelen tabi ki başımız üstüne. 24/26 gün döngüm sat 1 Temmuz.
4 kez test yaptım geçen hafta 2 hassas 2 normal çıkmadı.
Bu hassas testler mi diğerlerinde mi çıktı sizin 31 gün regl döngüsü hiç yaşamamıştım
Ben adetime iki gün kala erken gebelik testiyle öğrendim adetime bir gün kala da kaset test yaptım o da pozitifti belki başka etkenler dolayısıyla geç olmuştur

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2024

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

İSİMYaşSATKESEKalp AtışıCinsiyet DoğumTarihiKİLO
????????01.02.2024?
????????
????????
????????
????????
????????
????????
????????

Eklentiler

• C54D955E-B220-4AEF-B9B0-1D6311FE0BC0.jpeg
    C54D955E-B220-4AEF-B9B0-1D6311FE0BC0.jpeg
    119 KB · Görüntüleme: 55
Ben adetime iki gün kala erken gebelik testiyle öğrendim adetime bir gün kala da kaset test yaptım o da pozitifti belki başka etkenler dolayısıyla geç olmuştur
İlk idrar ile mi yaptınız testi oğlumda bende bir hafta kala düşmüştü beta hcG kızım da gecikmede olsa düşmedi

İlk idrar ile mi yaptınız testi oğlumda bende bir hafta kala düşmüştü beta hcG kızım da gecikmede olsa düşmedi
Hayır akşama doğru yaptım diğer gün ilk idrarla yaptım sonuç ikisinde de pozitifti

Kızlar bu arada yumurtlamadan 1 hafta sonra progesteron baktordınız mi hiç.
Ben daha yeni baktırdım adetten sonra 21 gün bakılıyor adet olduğun günü de sayıyorsun ben yumurtlama testi yaptığım için yumurtlamadan sonra 9 güne denk geldi testim 14.60 çıkmış iyi diyorlar şuan adetime 2 gün var test yaptım negatif pozitife döner mi bilmiyorum beklemedeyim 🤷🏻‍♀️

5+5 yarın doktora gidiyoruz inşallah sorunsuz atlatırız keseyi görmeyi ve kalp atışını duymayı heyecanla bekliyorum bebek anne rahimine düştükten itibaren doğum olana kadar insan neden bu kadar tedirgin stresli olur anlamıyorum elde değil hep bi korku...

Ben 3 pozitif idrar testinden sonra dun aile hekiminde kan verdim. Degerim 792 cikti.
3 4 haftalık hamile görünüyorum. Haftaya kadın doğuma gidicem.

Merhaba ilk çocuğum Nisan doğumlu
Planlı olmamak ile birlikte ilk kez gecikme oldu 😞gelen tabi ki başımız üstüne. 24/26 gün döngüm sat 1 Temmuz.
4 kez test yaptım geçen hafta 2 hassas 2 normal çıkmadı.
Bu hassas testler mi diğerlerinde mi çıktı sizin 31 gün regl döngüsü hiç yaşamamıştım
Benim 5gün kala normal kaset testte çıkmıştı ardından erken gebelik yaptım ondada çıktı. Birde bu hafta tekrarlayın testleri isterseniz belki geç döllenmedir

Merhaba arkadaslar pazar gunu ögleden sonra 3bucukta beta ya baktırdım 248di pazartesi sabah 9da baktırdım 293 çıktı. Ikısıde farklı yerlerde sizce normal mi yoksa degısık Bı durum mu var kafayı yemek uzereyım

Merhaba arkadaslar pazar gunu ögleden sonra 3bucukta beta ya baktırdım 248di pazartesi sabah 9da baktırdım 293 çıktı. Ikısıde farklı yerlerde sizce normal mi yoksa degısık Bı durum mu var kafayı yemek uzereyım
Her gün baktırma canım iki günde bir baktır şuan birşey diyemem 2 gün sonra tekrarla

Benim 5gün kala normal kaset testte çıkmıştı ardından erken gebelik yaptım ondada çıktı. Birde bu hafta tekrarlayın testleri isterseniz belki geç döllenmedir
Doktoruma geldim sıra bekliyoruz hayırlısı olsun ama çok fazla geciken var belki de mevsimseldir bakalım teşekkür ederim

Her gün baktırma canım iki günde bir baktır şuan birşey diyemem 2 gün sonra tekrarla
Saglık ocagındakı Dr da öyle dedı bıraz sabret persembe gel dedı farklı yerlerde kan vermen de etkılıyo dedı degısıyo us farklı laboratuvarlarda. İster istemez insan her şeyi takıyor deger artmıs ama normal mı degıl mı kestirmek zor.

Bu sabah benim de testim pozitif. Yumurtlama testiyle takip ettiğim için, yumurtlamadan 9 gün sonraya denk geldi. Perşembe günü de kan vericem.

Tam 1 yıl önce bugün güzel kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim. Kardeşini de aynı zamanda öğrenmek kısmetmiş. İlk bebeğimi 37 haftadan sonra doğumda kaybettim. Bu bebeği de kaybederim diye çok korkuyorum.

Sağlıklı ve hayırlı bebekler diliyorum hepimize.

Eklentiler

• ABA81FC0-A043-4EE8-904B-11FA22D58C3A.jpeg
    ABA81FC0-A043-4EE8-904B-11FA22D58C3A.jpeg
    48,6 KB · Görüntüleme: 42
X