- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.787
- 24
İlk olcağı için bi önemi yok benim için. Sadece aşırı kız hissiyatım vsr yoksa gönülden geçirmiyorum iki cinsiyetten birini. Öylr olsa suçluluk hissederdim herhaldeKese konumu erkek. kesesi kız yapısı da kıza benziyor bi sonraki gittiğinde atarsan ultrason daha net söyleyebilirim. Gönlünden geçen ne
Amin hepimizinki inşallah csnımSağlıkla devam etsin inşallah
Ay bide bana ultrason fotosu vermedi. Normalde daha net görünüyordu foto çekcem diye oynadı biraz. doktorum da yoktu zaten asistandı. Yoksa daha netti elleri ayakları falan. Bakma şekline göre değişiyor bence buKese konumu erkek. kesesi kız yapısı da kıza benziyor bi sonraki gittiğinde atarsan ultrason daha net söyleyebilirim. Gönlünden geçen ne
Çok saçma ultrason kağıdı vermemelri ya ilk çocuğumuz anı biriktirmek istiyor insan bana hep verdiler ama çok verilmeyen gördümAy bide bana ultrason fotosu vermedi. Normalde daha net görünüyordu foto çekcem diye oynadı biraz. doktorum da yoktu zaten asistandı. Yoksa daha netti elleri ayakları falan. Bakma şekline göre değişiyor bence bu
aynrn kalp atışını bile 2 saatte dinletti bugün mesela, ama çok ilgiliydi hanımefendiÇok saçma ultrason kağıdı vermemelri ya ilk çocuğumuz anı biriktirmek istiyor insan bana hep verdiler ama çok verilmeyen gördüm
İyi ve ilgili doktora gelmek bir şans bence it gibi azarlıyor bazılarıaynrn kalp atışını bile 2 saatte dinletti bugün mesela, ama çok ilgiliydi hanımefendi
ben doktoru bilerek erkek tercih ettim...Kadın doktorlarında iyi huylusu var ama genelde erkek doktorlar pek azarlamıyor. Ki beni öyle azarlasalar dirrkt doktor değiştiririm gidesim gelmez değiştirmezsem. Bugün dokokr olmayınca asistan doktor gekdi kadındı işte ama çok da güleryüzlüydü. Doktor şans işi gerçektenİyi ve ilgili doktora gelmek bir şans bence it gibi azarlıyor bazıları
Midem bulanıyııııı
Ay ben 7. Haftamda geceleri bi kaç gün kustum onun dışında hiç mide bulantım olmadı çok şükür sadece tiksinti duyduğum bir kaç yemek kokusu var birde oldukça fazla bel ağrımBen sana demiştim ama canım, hazır mide bulantın yokken, hiç sorma bile mide bulantısı nasıl bir şey diye6. 7. Ve 8. haftalarda çok bulantılarım oldu ve gerçekten çok zor bir durum, Allah yardımcın olsun
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallahArkadaşlar benim de tedaviyle gebelik oldu Çok ŞÜKÜR sağlıkla devam etsin İNŞALLAH herkesin de benimde Çok AminnnKasık ağrım pek yok ama duphaston kullanıyorum ilk regli günümde kasık ağrım olmuştu doktorum duphaston verdi ve geçti
Ama mide bulantım yok die üzülüyordum şimdilerde başladı sanırım kahvaltı yapıcam aklıma gelen yiyecekler midemi Kaldırabilio ALLAH affetsin Aratmasın ancak tost omlet Yada patates gibi yiyecekler aklıma gelince Biraz iyi hissediorum
Bu mudur mide bulantısı başlarda böyle değildim çünkü yeni yeni başladı 6+4 olduk Çok ŞÜKÜR
Tedaviyle hamile kaldım için ilaç içiyorum ama baştada aynı ilaçları içiyordum bu kadar yiyeceklerde isteksizlik yoktu
Sağ sağlim kucamıza Alalım Çok Aminnn
Çok Aminnn canımmHayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ay ben 7. Haftamda geceleri bi kaç gün kustum onun dışında hiç mide bulantım olmadı çok şükür sadece tiksinti duyduğum bir kaç yemek kokusu var birde oldukça fazla bel ağrım
Sag olasın canım asırı yok ama gelınce iğrenc oluyorBen sana demiştim ama canım, hazır mide bulantın yokken, hiç sorma bile mide bulantısı nasıl bir şey diye6. 7. Ve 8. haftalarda çok bulantılarım oldu ve gerçekten çok zor bir durum, Allah yardımcın olsun
Durumun ne şuanda. Bebek oluştu mu?6.haftamda dr bos gebelik dedi bana.sali tekrar cagirdi
eğer kusmuyorsanız sadece mideniz bulanıyorsa sık ve az beslenmeyi deneyin arkadaşlar, çünkü açlık mide bulanmasını arttırıyorgündüz iki üç saatte bir az bir şey tuzlu kraker, etiform veya beyaz ekmek, ezine peynir, yeşil zeytin benim kurtarıcım. Biraz bunlardan yiyorum, yiyebilirsem elma veya tüysüz şeftali yiyorum. Akşama doğru da Makarna haşlayıp yoğurtlayıp yiyorum. Bir de söğüş salata, sebze yemiş olayım diye. Arada tost yaptığım da oluyor. Annemler börek yapıp getirirse yiyorum. Tarhana enteresan biçimde içebiliyorum ve besleyici diye üç günde bir de tarhana yapıp içiyorum. Yani birkaç haftadır menüm gerçekten bu, bütün gün midemin bulanmasına ve her şeyin aşırı kokuyor olmasına rağmen henüz kusmadım, başarı sayarım