Zormuş gerçekten kuzum inşallah bulantı kusma eklenmez bunlara. Tekrar hoşgeldin diyeyim bu arada görmedin galibaBenim de bel ağrım var hala kuzum ara araa vuruyor. Halsizim ve çok çabuk yoruluyorum . İlk 2 3 ay sürmesi normal diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zormuş gerçekten kuzum inşallah bulantı kusma eklenmez bunlara. Tekrar hoşgeldin diyeyim bu arada görmedin galibaBenim de bel ağrım var hala kuzum ara araa vuruyor. Halsizim ve çok çabuk yoruluyorum . İlk 2 3 ay sürmesi normal diye biliyorum
Biz de bugün yine misafirlikteydik önce bir marketleri gezdim direkt kasik ağrısı başladı demek ki sürekli ayakta iş yapsam sıkıntı yasicam. Bir de iki gündür gittiğimiz her yerde hep bana sen bugün çok yoruldun herhalde diyorlar cidden muhabbeti dinleyecek takatim kalmıyor o kadar uykum geliyor ki eşime söyledim dönüşte ya çok mu belli uykum geldiği diye, evet aşırı belli oluyor yorgun uykusuz gözüküyorsun dedi o kadar uykum geliyor ki ruh gibiyimKızlar 1 saat markete gittik geldik ben pertim ya. Rahmimde kasılmalar var ağrım var belim ağrıyo hiç halim kalmadı bu hep böyle mi olucak
Balığın da çeşitleri vardı galiba ya o konuyu hiç anlamadım geçen bi liste görmüştüm dip balık falan yazıyoduSupersiniz ya.
Sut yumurta ceviz bunlar cok onemli. Haftada 2 balik yiyin diyorlar ben en son baligi 10 sene once falan yemistim. Ah analik...
Bir an önce rutinimize dönebiliriz inşallah kuzum gerçekten ayağa kalkmaya korkuyorum çok kötü oluyorum sonrasındaYerimden kalkamıyorum bütün gün kendimi çok yorgun hissediyorum bende öyleyim maalesef
Allah kolaylık versin canım ben evde bu haldeyim çalıştığımı düşünemiyorum gerçektenBen de öyleyim canım akşam bir yürüyüşe çıkalım dedik biraz avmde dolandık biraz açık havada yürüdük pert oldum zaten yavaş yürüyorum ayakta olmak da zorladı sanki.
İşte napıcam bilmiyorum şu an izindeyim
kaç haftalık canım? Bir müddet daha böyle olucaz sanırımAkşamları çok halsiz oluyorum ben de. işten çıkıp eve gelince bayılıyorum resmen
Bende de durum hep boyle midem bulancak diye beklerken.surekli birsey yerken buldum kendimiKızlar ya benim miğdem deliniyor sanki ağzıma küçük birşey bile atmasam kötü oluyorum ya böyle birşey için çok erken değil mi
5 hafta. 4 Ağustostu son adet tarihimkaç haftalık canım? Bir müddet daha böyle olucaz sanırım
Evet maşalllahhh ayağın hepimize uğurlu geldi ve hissediyorum daha gelenler olacak bizim kızlardanHepimiz öyleydik kuzum daha arkandan gelen çok olacak ayagımı sürüyerek geldim ben
Mesleğimden ötürü meyve sularını incelemistik universitedeyken çoğu markanın yüzde 90 yazanda bile yüzde 9 kadar içinde vitamin yoktu ama sıvı sivridir iç sen yinede şifa olsunBen avokado aldım, ceviz tüketmeye başlıcam, doğal cam şişede satılan meyve sularından aldım ne kadar doğal bilemiyorum protein önemliymiş bol bol süt yumurta et tavuk tüketmeye özen göstericem. Aklıma bunlar geldi şimdilik ekstra bir şeyler bilenler bizi de aydınlatsın
Gel sarılalım arkadaşım birebir aynıyız hep yorgun hasta gibiyim ben de, uyuklamalarım başladı erkenden. Odaklanamıyorum. Ayakta uzun süre kalınca kasık ağrısı demek ki hepimizde oluyormuş insan en azından rahatlıyor bunların normal olduğunu görünceBiz de bugün yine misafirlikteydik önce bir marketleri gezdim direkt kasik ağrısı başladı demek ki sürekli ayakta iş yapsam sıkıntı yasicam. Bir de iki gündür gittiğimiz her yerde hep bana sen bugün çok yoruldun herhalde diyorlar cidden muhabbeti dinleyecek takatim kalmıyor o kadar uykum geliyor ki eşime söyledim dönüşte ya çok mu belli uykum geldiği diye, evet aşırı belli oluyor yorgun uykusuz gözüküyorsun dedi o kadar uykum geliyor ki ruh gibiyim
Kan sulandırıcı ve kas gevseten şeyler yiyip içmeyin kızlarNeden ki acaba? Cok sasirdim
Ay daha yarim saat once yazdim bunun halkinda..bende mi bi problem var diyee.su gibi camasirim surekliiKızlar akıntılarınız ne durumda? Ne zaman tuvalete gitsem camasirim ıslak oluyor bir de kremsi akıntı oluyor
Benimde son 2 gündür aynı şekilde canım. Sık sık değiştirmek zorunda kalıyorum normaldir heralde.Kızlar akıntılarınız ne durumda? Ne zaman tuvalete gitsem camasirim ıslak oluyor bir de kremsi akıntı oluyor
Benimde öyle ama fitilden sanırımAy daha yarim saat once yazdim bunun halkinda..bende mi bi problem var diyee.su gibi camasirim sureklii
Evet ya hiç içime sinmiyor ama içecek bir şeyler arıyorum sürekli. Meyve sıkacağım falan da yok. en azından elim gazlı içeceklere gitmezMesleğimden ötürü meyve sularını incelemistik universitedeyken çoğu markanın yüzde 90 yazanda bile yüzde 9 kadar içinde vitamin yoktu ama sıvı sivridir iç sen yinede şifa olsun
Ben haftada 1 olarak biliyorum civadan dolayı bilen biri aydınlatabilir miSupersiniz ya.
Sut yumurta ceviz bunlar cok onemli. Haftada 2 balik yiyin diyorlar ben en son baligi 10 sene once falan yemistim. Ah analik...
Aynen bugun artik delirdim.cunku islaklik yuzunden surekli kanamam mi var diye panik oluyorumBenimde son 2 gündür aynı şekilde canım. Sık sık değiştirmek zorunda kalıyorum normaldir heralde.
Benimde aynı 4 ağustos5 hafta. 4 Ağustostu son adet tarihim